Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: 20 Diamonds
Jocuri pacanele: 20 Diamonds
5.0

Jocuri pacanele: 20 Diamonds

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

20 Diamonds jocuri pacanele

Slotul video 20 Diamonds este creat de furnizorul de software de cazino numit EGT, fiind si unul dintre liderii in domeniu.

Acest joc este unul clasic si ofera jucatorilor o tema frumoasa si simpla, unde bijuteriile stralucitoare iti vor lua ochii. Pe role vom gasi pietre pretioase precum: rubine, ametist, safire, smaralde si diamante, care iti vor fi prezentate cu toate stralucirea si gloria lor.

Slotul este programat pe 5 coloane si 20 de linii castigatoare, unde trebuie sa colectionezi pietrele pretioase. Pe langa simbolurile stralucitoare, un simbol Wild reprezentat de cifra 7 si un simbol Scatter (steaua verde) vor face ca experienta ta pe NetBet Cazino sa fie una captivanta.

In ceea ce priveste miza, ei bine, slotul este pentru orice tip de buget. Miza minima este de 20 de bani (0.01), iar cea maxima este de 120 RON (0.30).

Simboluri

Simboluri slotului video 20 Diamonds iti vor lua ochii, si de ce spun asta, pentru ca sunt cele mai pretioase si stralucitoare pietre, respectiv: rubine, ametist, safire, smaralde si diamante. Pe langa ele, alte doua simboluri, Scatter (steaua verde) si simbolul Wild (cifra 7) vor aparea pe cele 5 role.

Cel mai mare castig este dat de simbolul Scatter (steaua verde), dar castiguri insemnate sunt platite si de simbolul Wild conectat singur sau cu diamantele.

Jocuri pacanele: 20 Diamonds
Simboluri 20 Diamonds

Reguli de joc si gameplay

Regulile acestui slot sunt extrem de simple. In partea de jos o sa va apara balanta in RON, valoare creditului si miza pe care vreti sa jucati.

De asemenea poti opri sau porni sunetul, te poti informa cu privire la regulile slotului si platile pe care le face. Toate aceste functii se afla in partea stanga, jos.

Spuneam ceva mai sus ca slotul este structurat pe 5 role si sunt 20 de linii de plata castigatoare, asta inseamna ca exista un echilibru relativ bun între frecventa castigurilor si marimea recompenselor. Pentru a se face plata, trebuie ca minim 3 simboluri sa fie conectate de la stanga la dreapta, pe role adiacente, pe linii selectate, incepand cu cea mai din stanga rola, exceptie facand simbolurile Scatter, castiguri care vor fi adaugate la castigurile de pe linii de plata.

Functii speciale

20 Diamonds nu exceleaza la capitolul functii speciale, fiind si un slot din 2016, insa dispune de simbolul WILD si de Scatter, care poti aduce castiguri frumoase.

Simbolul WILD, reprezentat de clasica cifra 7, care te duce cu gandul la celebrul slot Sizzling Hot, se poate conecta atat intre el, fiind nevoie de minim trei simboluri de acelasi tip sau cu alte simboluri diamante.
Simbolul Scatter, reprezentat de steaua verde, aduce castiguri frumoase, in functie de cate iti apar pe panou, de la 3 in sus.

De precizat este faptul ca simbolul wild nu poate inlocui simbolul scatter. Poate cea mai interesanta functie este functia Gamble, care iti va dubla banii per rotire daca ghicesti culoarea cartii (rosu sau negru).

Daca slotul nu face plata, atunci ai sansa sa pui mana pe un premiu si mai mare. 20 Diamonds dispune de Jackpot Cards, care va fi declansat din intamplare. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti 3 carti din 12 de acelasi tip (trefla, caro, cupa si pica). Valoare premiului difere in functie de valoarea celor trei carti dezvaluite.

Plati pacanele 20 Diamonds

In ceea ce priveste platile pe care ti le va face acest slot, pot spune ca depinde foarte mult de miza pe care o alegi, care de altfel este una pentru orice buzunar ( miza minima 20 de bani, miza maxima 120 RON). Ca sa intelegi mai bine, iti voi da un exemplu pe o miza per rotire de 10 RON:

Pentru a intelege mai bine fiecare simbol, le voi denumi pe toate pietre pretioase de diferite culori (rosi, verzi, galbene, mov, albastre si albe).

  • 5X pietre pretioase rosii, verzi si galbene = 50 RON
  • 5X pietre pretioase mov si albastre = 100 RON
  • 5 X pietre pretioase albe = 200 RON
  • 5X Wild = 500 RON
  • 5 X scatter = 5000 RON

Pentru a se face plata, trebuie ca minim 3 simboluri sa fie conectate de la stanga la dreapta, pe role adiacente, pe linii selectate, incepand cu cea mai din stanga rola, exceptie facand simbolurile Scatter.

Jocuri pacanele pe mobil 20 Diamonds

Slotul video 20 Diamonds se poate juca si de pe mobil, tableta sau Ipad si chiar recomand acest lucru pentru a observa cat de tare stralucesc pietrele pretioase. In ceea ce priveste aspectul, pe mobil va fi putin diferit fata de desktop. In partea de jos a ecranului va aparea doar balanta in RON, valoare creditului si miza, iar in partea dreapta, la mijloc, poti apasa pe play. Oricat de diferit ar fi, este un slot extrem de simplu si clasic.

Verdict

20 Diamonds este un joc care nu ofera prea multe sanse da a pune mana pe un castig urias, insa prezenta jackpot-ului, a simbolului wild si a scatter-ului sunt aspecte pozitive, care pot aduce un castig frumos, in functie de miza. Cu siguranta, rundele gratuite sunt un minus, insa putem spune ca jocul compenseaza prin functia GAMBLE, care este o metoda buna de ridicare a bancii, mai ales ca RTP-ul nu este unul deloc incurajator, 95,79 %.