Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: 20 Star Party
Pacanele online: 20 Star Party
5.0

Pacanele online: 20 Star Party

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Casino Technology77777 / Fructe13 August, 201695%NUNUNU1000 monede

20 Star Party jocuri pacanele

Atunci cand discutam despre “pacanele”, trebuie sa respectam si parerea celor care zic ca simplitatea unor sloturi ii determina pe cei mai multi jucatori sa ramana acolo timp indelungat pentru a se distra. Insa desi 20 Star Party este simplitatea “intruchipata” si are cuvantul “petrecere” in titlu, chiar nu vedem cum acest joc ar putea sa ne tina lipiti de ecran.

Asta desi e scos in 2016 si, chiar si-n cazul unui joc cu fructe, ar cam trebui sa bifeze ceva special pentru a atrage publicul larg.

Simboluri

Doar pe simboluri se bazeaza 20 Star Party. Pe langa fructele traditionale – cirese, lamai, prune, pepene rosu, portocale si mere, avem si septarii, care aici actioneaza pe post de Wild. Este un plus fata de alte jocuri de acelasi profitl, insa nu suficient pentru a fi un slot de prima clasa.

Scatter-ul este o steluta aurie, dar din pacate aceasta nu ofera rotiri gratuite. Avem insa un jackpot de 500x miza daca nimerim cinci pe cele cinci role.

Functii speciale

20 Star Party este un joc simplu, fara “speciala” sau alte functii aparte. Singurul element distinctiv fata de jocurile cu fructe ale anilor 90 este jackpotul obtinut la strangerea celor 5 Scattere.

Din fericire, avem functia “Gamble”, insa exista si aici un “dar”. Daca avem un castig mai mare de 10x miza, atunci nu putem intra pentru a ne dubla profitul. In plus, atunci cand atingem 50x miza, jocul ne baga automat in “casa”.

Plati pacanele 20 Star Party

Cum miza maxima este una care-i face si pe jucatorii “casual” sa izbucneasca in ras, este de la sine inteles ca 20 Star Party nu este genul de slot care sa aduca un profit extraordinar. “High-rollerii” nu se vor atinge de el, iar ceilalti jucatori il vor cauta doar atunci cand vor dori sa experimenteze un joc “basic” cu fructe.

Pacanele online: 20 Star Party
Tablou 1000x la slotul Star Party

Jocuri pacanele pe mobil: 20 Star Party

Fara elemente de grafica sau de soundtrack inovative, 20 Star Party n-ar trebui sa aiba probleme in a merge pe orice dispozitiv. Daca ti se pare ca jocul se misca putin in reluare, nu-ti face griji. Asta pentru ca 20 Star Party abordeaza un stil clasic, in care rolele coboara lent.

Verdict

Cum suntem in 2019, avem deja niste pretentii de la sloturile online, chit ca vorbim despre cele cu fructe, care, evident, nu pot sa reinventeze “roata”. Insa 20 Star Party are un stil mult prea invechit. Fara rotiri gratuite, cu o miza maxima de tot rasul, acest slot n-are cum sa faca fata comcurentei de pe piata. Sigur, mai exista si nostalgici, insa chiar si acestia ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa acceseze acest joc.