Pacanele online: 20 Star Party
5.0

Pacanele online: 20 Star Party

Joaca pe bani reali
BONUS 4500 RON + 300 ROTIRI
Bonus 2.000 RON + 55 Rotiri Gratuite
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% Bonus până la 1000 RON + 150 Rotiri Gratuite la EGT
100% Bonus până la 3.000 RON
110 Rotiri Gratuite fara depunere
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Casino Technology 77777 / Fructe 13 August, 2016 95% NU NU NU 1000 monede

20 Star Party jocuri pacanele

Atunci cand discutam despre “pacanele”, trebuie sa respectam si parerea celor care zic ca simplitatea unor sloturi ii determina pe cei mai multi jucatori sa ramana acolo timp indelungat pentru a se distra. Insa desi 20 Star Party este simplitatea “intruchipata” si are cuvantul “petrecere” in titlu, chiar nu vedem cum acest joc ar putea sa ne tina lipiti de ecran.

Asta desi e scos in 2016 si, chiar si-n cazul unui joc cu fructe, ar cam trebui sa bifeze ceva special pentru a atrage publicul larg.

Simboluri

Doar pe simboluri se bazeaza 20 Star Party. Pe langa fructele traditionale – cirese, lamai, prune, pepene rosu, portocale si mere, avem si septarii, care aici actioneaza pe post de Wild. Este un plus fata de alte jocuri de acelasi profitl, insa nu suficient pentru a fi un slot de prima clasa.

Scatter-ul este o steluta aurie, dar din pacate aceasta nu ofera rotiri gratuite. Avem insa un jackpot de 500x miza daca nimerim cinci pe cele cinci role.

Functii speciale

20 Star Party este un joc simplu, fara “speciala” sau alte functii aparte. Singurul element distinctiv fata de jocurile cu fructe ale anilor 90 este jackpotul obtinut la strangerea celor 5 Scattere.

Din fericire, avem functia “Gamble”, insa exista si aici un “dar”. Daca avem un castig mai mare de 10x miza, atunci nu putem intra pentru a ne dubla profitul. In plus, atunci cand atingem 50x miza, jocul ne baga automat in “casa”.

Plati pacanele 20 Star Party

Cum miza maxima este una care-i face si pe jucatorii “casual” sa izbucneasca in ras, este de la sine inteles ca 20 Star Party nu este genul de slot care sa aduca un profit extraordinar. “High-rollerii” nu se vor atinge de el, iar ceilalti jucatori il vor cauta doar atunci cand vor dori sa experimenteze un joc “basic” cu fructe.

Pacanele online: 20 Star Party
Tablou 1000x la slotul Star Party

Jocuri pacanele pe mobil: 20 Star Party

Fara elemente de grafica sau de soundtrack inovative, 20 Star Party n-ar trebui sa aiba probleme in a merge pe orice dispozitiv. Daca ti se pare ca jocul se misca putin in reluare, nu-ti face griji. Asta pentru ca 20 Star Party abordeaza un stil clasic, in care rolele coboara lent.

Verdict

Cum suntem in 2019, avem deja niste pretentii de la sloturile online, chit ca vorbim despre cele cu fructe, care, evident, nu pot sa reinventeze “roata”. Insa 20 Star Party are un stil mult prea invechit. Fara rotiri gratuite, cu o miza maxima de tot rasul, acest slot n-are cum sa faca fata comcurentei de pe piata. Sigur, mai exista si nostalgici, insa chiar si acestia ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa acceseze acest joc.