Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: 5 Great Star
Pacanele gratis: 5 Great Star
5.0

Pacanele gratis: 5 Great Star

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGT77777 / Fructe3 Ianuarie, 201995.96%NUDADA5.000 x

5 Great Star jocuri pacanele

Fructele sunt cele mai vechi simboluri din lumea cazinourilor, iar 5 Great Star este genul de joc care te introduce in lumea moderna a lor. Fiind un slot clasic, cu cinci role si tot atatea linii de pariere, acesta propune o grafica moderna, de care pariorii se pot bucura la un alt nivel. Produs de Euro Games Technology, acesta propune cinci praguri de pariere, in urma carora ar putea rezulta castiguri pe masura.

Trebuie sa stiti inca din start ca nu este unul jocurile populare ale acestui provider, dar poate sa ofere castiguri pe masura, datorita jackpoturilor progresive existente. Existenta functiei GAMBLE simplifica lucrurile. Aceasta poate fi actionata, menirea ei este sa dubleze ultimul castig.

Pacanele gratis: 5 Great Star
Demo 5 Great Star

Simboluri

Cu cinci linii de plata, simbolurile nu sunt foarte multe. Pe cele trei tambururi pot sa isi faca aparitia patru simboluri ce reprezinta perfect tema de baza a jocului. Cireasa, lamaia, pruna si portocala sunt cele patru simboluri unde castigurile pot fi decente. Toate ofera aceleasi praguri de pariere, in functie de nivelul de pariere optat.

Mai sunt doua simboluri simple, acestea sunt reprezentate de cifra sapte, care ofera si cel mai mare castig pe line de plata, cat si clopotelul. Steaua mov este simbolul considerat Scatter si in urma caruia pot rezulta castigurile cele mai mari. Este singurul simbol special existent pe ecranul jocului.

Reguli de joc si gameplay

Sloturile ce au fructe drept tema sunt oarecum asemanatoare, in special cele cu cinci linii de plata, considerate clasice. Pe cele cinci role existe se invart cele sase simboluri obisnuite si Scatter-ul, iar in functie de pozitionarea lor pe ecran, in urma lor rezulta un castig pe masura. Trebuie stiut ca pentru validarea unui castig, este nevoie ca simbolurile sa fie consecutive, pe linia de plata, de la stanga catre dreapta.

Liniile de plata pot fi in linie dreapta, cum este cazul in trei dintre ele, cat si in forma de A si V, Este si cazul simbolului Scatter. Pentru a avea parte de un castig, este nevoie sa existe cel putin trei simboluri identice consecutive pe linia de plata.

Functii speciale

Nu foarte multe jocuri de la providerul EGT ce ofera posibilitatea declansarii unei speciale. 5 Great Star intra si el in acesta categorie, fiind un joc fara aceasta functie. Totusi, jackpot-urile ar putea tine locul ei, avand in vedere ca sunt mai multe. Unul dintre ele este Jackpot Cards, aparitia acestuia urmand sa vina in mod aleatoriu. Sunt 12 carti intoarse cu fata in jos, carora le sunt atribuite patru simboluri diferite (trefla, inima neagra, inima rosie, romb). Unui astfel de simbol ii sunt atribuite valori diferite, iar pentru ca acesta sa fie castigor, este nevoie sa fie intoarse trei simboluri identice.

O alta functie existenta acestui joc este cea GAMBLE. Aceasta permite ca ultimul castig sa se dubleze, prin ghicirea culorii ce se afla sub cartea intoarsa cu fata in jos. La cinci asemenea carti ghicite consecutive, castigul rezultat intra automat in balanta pariorului.

Plati pacanele

Jocurile cu fructe pot fi favoritele tale si pot aduce castiguri importante. 5 Great Star este un joc la pacanele unde exista cinci praguri de pariere, fiecare destinate oricarui buzunar. Acestea variaza, intre 5 si 100 de credite. Am facut si o lista a acestor castiguri, dar pentru ca ele sa fie intelese cat mai bine, ne raportam la pragul minim de pariere, cel de 5 credite pe rotire.

Cele patru simboluri ce dau tema jocului: cireasalamaiaprunaportocala, ofera aceleasi castiguri, intre 5 si 200 de credite. Daca in cazul a trei simboluri este nevoie de cel putin trei simboluri consecutive, de la stanga la dreapta, pentru existenta unui castig, cireasa ofera acest castig si la doua simboluri consecutive.

Clopotelul este un alt simbol care creste substantial veniturile. Castigul rezultat in functie de cate simboluri de acest tip apar pe linia de plata, ofera intre 25 si 500 de credite. lucrurile sunt mult mai bune in privinta cifrei 7, aceasta genereaza un castig intre 50 si 1 500 de credite.

Scatter-ul este cel care vine si cel mai greu pe linia de plata, dar si rasplata este una pe masura. Cel putin trei astfel de simboluri pe linia de plata inseamna 100 de credite in plus, in timp ce cinci simboluri valoreaza 5 000 credite.

Jocuri pacanele pe mobil: 5 Great Star

EGT este un dezvoltator care pune mare accent pe grafica moderna si 5 Great Star face parte dintre aceste jocuri la pacanele. Este un joc ce poate rula pe toate dispozitive existente in momentul de fata, aici fiind perfect incadrate si cele mobile, respectiv telefoane sau tableta/ipad. Grafica este una identica, culorile vii si simbolurile sunt aceleasi, indiferent ca vorbim despre dispozitive ce folosesc sistemul de operare Android sau IOS.

Singura diferenta, daca ii putem spune asa, este aparitia meniului in partea dreapta a ecranului, spre deosebire de varianta clasica, cea pe desktop, unde apare in partea de jos. Tot din partea dreapta se pot ajusta si pragurile de pariere, cat si functia GAMBLE.

Verdict

Daca va place aventura in lumea fructelor, cu siguranta 5 Great Star intra in categoria jocului perfect la cazinourile online de top din Romania. Pragurile de pariere accesibile, platile pe masura acestora, cred ca sunt aspecte importante de care sa tinem cont. Un alt motiv in plus pentru care merita sa jucati acest joc la pacanele, cred ca este jackpot-ul progresiv, acestuia i se mai alatura si functia Gamble.

Exista si parti mai putin bune, depinde din ce perspectiva le privim, dar cred ca lipsa unei speciale poate fi catalogat drept un minus pentru 5 Great Star. Lipsa unui simbol WILD este din nou motiv sa acordam acestuia un minus, tot cu precizarea ca este, totusi, un joc cu cinci linii de plata.