Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele online Bonus Joker II
5.0

Pacanele online Bonus Joker II

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Apollo Games 77777 11 august 2016 95% NU DA DA 1.440 x

Bonus Joker II este un joc de pacanele cu fructe si septari de la Apollo Games, ce te invita sa descoperi frumusetea unui slot retro. Pe o matrice cu 3 randuri X 4 role si 5 linii de plata fixe, vei gasi simboluri cu Cirese, Pepeni, Septari sau Clopotei. In timp ce joci pacanele online Bonus Joker II poti activa bonus cu rotiri gratuite, wild-uri sau poti juca la dublaj.

Este un slot de volatilitate medie, cu un RTP decent, pariuri pentru toate buzunarele si design simplu, dar atractiv. Joaca pacanele gratis Bonus Joker II pe un smartphone Android sau iOS!

Simboluri – Pacanele online Bonus Joker II

Bonus Joker II este un joc de pacanele cu fructe. Pe role te ve intalni cu Cirese, Lamai, Portocale, Struguri sau Pepeni. Septarii platesc cel mai bine, dar sa nu uitam de Clopotei (are aceeasi valoare). Wild-ul, reprezentat de Joker le inlocuieste pe toate celelalte pentru a forma mai multe combinatii castigatoare. De asemenea, acesta joaca si rol de Scatter – activeaza runda bonus cu rotiri gratuite.

Pacanele online Bonus Joker II

Reguli de joc si gameplay

In slotul online Bonus Joker II exista linii de plata fixe si o matrice standard 3×3. Miza minima acceptata in acest joc de pacanele este de 0.50 de bani si poate ajunge la 300 RON. Poti seta miza din butonul “Meniu”, aflat in partea stanga jos. Odata ce ai apasat aceasta pictograma, iti vor aparea mai multe butoane pentru tabel de plati, setari pentru sunet si pentru functia de redarea automata.

Pentru a realiza un castig este nevoie de 3 simboluri asezate pe una dintre cele 5 linii de plata. Nu ramane decat sa dai “Start” din butonul verde din dreapta jos.

Bonus – Pacanele online Bonus Joker II

Atunci cand o linie cu 3 simboluri Joker se afla pe role, se declanseaza Rotiri Gratuite. Numarul de rotiri gratuite castigate depinde de cate simboluri Joker sunt pe tamburi (poti incasa intre 5 si 12 rotiri gratuite). Numarul de re-declansari este nelimitat, astfel ca poti obtine rotiri gratuite suplimentare foarte multe.

Exista o functie de dublaj, unde daca faci click pe “Pariu”, iti poti dubla premiul inregistrat intr-o rotire. Aici, tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti culoarea cartii (Roșu/Negru) pentru a dubla premiul. Daca ai ales gresit, pierzi suma pariata. De asemenea, poti opta pentru un risc mai scazut, prin butonul “Injumatatire”. Poti intoarce pana la 5 carti consecutiv, in limita premiului maxim posibil.

Cum castigi la pacanele online Bonus Joker II?

Pentru a forma o combinatie castigatoare la pacanele Bonus Joker II, ai nevoie ca 3 simboluri de acelasi fel din tabelul de plati sa aterizeze pe o linie de plata activa (exista doar 5). Wild-ul are aceeasi valoare ca Septarii – 3 de un fel acorda de 24 de ori miza totala. Nu este un slot cu premii foarte mari, insa poti compensa valoarea lor daca alegi sa joci la dublaj – este o functie de risc, dar poate mari considerabil premiile, asta daca esti destul de inspirat si esti fan al acestei functii.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

·        3 x Septari = 24 x pariul total

·        3 x Clopotei = 24 x pariul total

·        3 x Pepeni = 12 x pariul total

·        3 x Struguri = 12 x pariul total

·        3 x Portocale = 4 x pariul total

·        3 x Lamai = 4 x pariul total

·        3 x Cirese = 4 x pariul total

Pacanele online Bonus Joker II

Sloturi pe mobil Bonus Joker II

Acest joc de pacanele este disponibil pe sistemele de operare Android sau iOS, fara a fi necesara nici o descarcare, asta daca vrei sa il joci de pe un browser. Tot ceea ce ai nevoie este o conexiune buna la internet si o baterie incarcata pentru a te bucura de aceleasi functii bonus, grafica viu colorata si coloana sonora atractiva, la fel ca pe versiunea desktop. Daca iti plac sloturile de la producatorul Apollo Games, cu siguranta vei aprecia si urmatoarele titluri de jocuri online: Smiling Joker, Horror Joker.

Verdict

Este un slot pe care l-am incercat acum ceva timp si pe care il recomandam. Are multe momente cu plati dese de valoare medie, ceea ce a ridicat balanta destul de rapid. E adevarat, exista si multe rotiri necastigatoare, insa am ales sa le compensam prin dublaj. Merita sa joci pacanele online Bonus Joker II, mai ales daca esti fan sloturilor cu fructe si septari sau daca iti plac aceste jocuri ca la aparate retro, simple si usor de inteles. Pe pagina noastra il poti testa, fara sa risti nimic din buzunarul tau.