Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele online gratis: Caramel Hot
5.0

Pacanele online gratis: Caramel Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
EGT 77777 / Fructe 20 Decembrie, 2016 95.77% NU NU DA 1.000 x

Caramel Hot jocuri pacanele

Jocurile la pacanele cu fructe reprezentate prin aceste simboluri sunt cele mai vechi din lumea cazinourilor. Caramel Hot face ca vechiul sa revina in actualitate, asta si datorita graficii moderne utilizata de un joc lansat cu mai putin de trei ani in urma.

Jocul este unul usor de inteles. Exista cinci praguri de pariere, intre 30 si 600 de credite pe fiecare rotire in parte, cat si o serie de functii si un jackpot progresiv. Castigurile nesatisfacatoare pariorului pot fi dublate datorita functiei GAMBLE. Acesta are posibilitatea sa deschida o carte intoarca cu fata in jos, careie sa ii ghiceasca culoare: rosu sau negru.

Pe cele cinci role sunt repartizate o serie de noua simboluri obisnuite, carora le sunt alaturate si alte doua simboluri speciale. Unul este scatter, iar un alt este reprezentat de 7, acesta din urma find si WILD. El substituie toate celelalte simboluri, cu exceptia scatter-ului.

Simboluri

Ca fiecare slot la pacanele existent, grafica reprezinta o serie de simboluri colorate, acestea aducand dupa sine o serie de castiguri mai mari sau mai mici. Caramel Hot are o srie de zece simboluri, repartizate in opt simple si alte doua doua simboluri speciale.

Ciresele si lamaile sunt primele intr-o ierarhie ascendenta, acestea fiind urmate de portocale si prune. Castigurile substantiale incep de la pragul al treilea de premiere, acolo unde pepenele aduce castiguri interesante. Strugurii, bananenele si merele, in ordinea aceasta devin cele mai importante si evident, liniile de plata cresc substantial, pana la 50 de ori mai mult decat miza.

Exista si doua simboluri speciale, aceasta reprezinta Scaterrul si WILD-ul. Cifra sapte reprezinta simbolul care substituie toate celelalte simboluri, singura exceptie fiind steaua, cea care reprezinta Scatterul.

Pacanele online gratis: Caramel Hot
Simboluri gasite in Caramel Hot

Reguli de joc si gameplay

Putine sunt sloturile la pacanele pe care sa nu le poti intelege, in special cand ele provin din partea providerului EGT. Caramel Hot este unul dintre aceste jocuri clasic, i-as putea spune. Pe ecran sunt cinci role verticale sau tambururi, fiecarui fiindu-i atribuite trei simboluri. In functie de aceste simboluri este acordat si castigul, pentru ca exista plata si pentru doua imagini identice consecutive pe linia de plata, cat si pentru trei.

Exista o singura regula pentru ca toate aceste castiguri sa fie valide. Simbolurile consecutive pe linia de plata sa fie de la stanga la dreapta. Cifra sapte este norocoasa, ea susbstituind toate celelalte simboluri obisnuite. Daca nu sunteti multumiti de castigul rezultat in ultima rotire, puteti sa folositi functia GAMBLE, situata in drepta jos a ecranului, sub suma castigata si are drept menire sa dubleze acel castig.

Functii speciale

Putine sunt jocurile pe 30 de linii, de la EGT, care sa ofere posibilitatea jocurilor gratuite. Caramel Hot este unul dintre cele ce nu au aceasta functie, dar in schimbul ei are multiple posibilitati de castig. Una dintre ele este WILD-ul. Reprezentat de cifra 7, acesta isi poate face aparitia pe intreb ecranul de joc, rezultand cel mai mare castig pe care jocul il poate da.

Veniturile mai mici se pot dubla folosind functia GAMBLE. Acolo ai posibilitatea sa descoperi culoarea castigatoare si castigul rezultat in ultima rotire sa fie dublat. Poti avea pana la cel mult cinci carti descoperite corect, penru ca apoi castigul rezultat sa fie automat trimis in balanta.

Jackpot Cards este o posibilitate de a castiga unul dintre cele patru castiguri existe, totul depinde de cele trei simboluri identice pe care le intorci. Activat, acest jackpot aduce o serie de 16 carti intoarse cu fata in jos si carora le sunt repartizate patru simboluri.

Plati pacanele Caramel Hot

Avand drept provider EGT-ul, evident exista cinci praguri de pariere. Astfel, se permite accesarea acestui joc pariind intre 30 si 600 de credite. Pragurile sunt in crestere, primul este de 30 de credite, apoi 60, 150, 300 si 600 de credite pe fiecare rotire.

Fiind 30 de linii, este evident ca sumele castigate nu vor fi foarte mari daca si miza nu este una pe masura, dar ne vom raporta la pragul minim de pariere pentru a indica platile efectuate pentru fiecare linie in parte.

Lamaia si cireasa aduc un castig intre 2 si 20 de credite, pentru ca portocala si pruna sa ne puna la dispozitie un castig intre 4 si 30 de credite pe linia de plata.

Platite mai mari incep sa vina de la pragul al treilea de premiere in sus. Pepenele in cel putin trei simboluri consecutive, de la stanga la dreapta, ne aduce intre 6 si 40 de credite. Strugurele nu este cu mult mai valoros, acesta oferind un castig intre 8 si 50 de credite. Banana incepe de la cel putin 8 credite si pana la 60 de credite.

Pentru ultimele doua simboluri obisnuite sunt necesare si doua consecutive pentru a avea parte de o plata. Astfel, daca avem intre 2 si 5 mere sau clopotei, pe linia de plata, avem intre 4 si 100 de credite.

Cele mai valoroase sunt 7 (wild) si Scatter. Simbolurile 77777 ne poate aduce un venit intre 10 si 1 000 de credite, in timp ce minim trei scattere valoreaza

Jocuri pacanele pe mobil: Caramel Hot

EGT-ul este o firma care ofera posibilitatea ca jocurile furnizate de catre aceasta sa poata fi jucate atat pe dispozitive de baza, cum sunt cele desktop, cat si pe cele mobile. Indiferent de sistemul de operare, Caramel Hot se poate juca cu aceeasi grafica si tema, fara ca vreun simbol sa fie schimba.
Fie ca dispozitivul mobil utilizeaza sistemul de operare Android sau IOS, jocul se poate desfasura in conditii normale. Exista o singura diferenta fata de grafica jocului pe calculator si anume meniul. Acesta nu mai apare in partea de jos a imaginii, ci este mutat in dreapta ecranului dispozitivului mobil, daca este mobil sau tableta. Tot de acolo se poate actiona si functia GAMBLE.

Verdict

Sunt foarte putine jocuri la pacanele in care fructele sa fie simbolurile principale si sa nu iti placa. Caramel Hot este unul dintre acelea pe care le poti intelege usor, castigurile pot fi pe masura si astfel, il consider un joc ce merita incercat. Un alt avantaj este acela ca se poate juca pe toate dispozitive mobile, indiferent de sistemul lor de operare (Android / IOS).

Partea mai putin buna este absenta specialei, dar existand jackpoturile multiple, castigarea unuia dintre ele ar putea anula aceasta absenta. Totodata, fiind si 30 de linii de plata, automat marjoritatea castigurilor nu or sa fie foarte mare, aici conteaza foarte mult si miza pe fiecare rotire.