Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis Cash Bonanza - Cazino365
Pacanele gratis Cash Bonanza
5.0

Pacanele gratis Cash Bonanza

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic Play77777 / Fructe5 Octombrie, 202195.55%NUDANU5.000 x

Pacanele gratis Cash Bonanza

Deschide seiful si castiga partea de de premii in valoarea de pana la 5.000 X miza totala la pacanele Cash Bonanza! Acest slot cu fructe de la Pragmatic Play vine cu Rotiri Gratuite, Multiplicator progresivi si Castiguri in Crestere. Liniile de plata ajung pana la 262.144, in timp ce grila de joc este cu 6 role X 4 randuri. RTP-ul este foarte bun, volatilitatea este ridicata, in timp ce pariurile sunt accesibile. Incearca gratis Cash Bonanza chiar aici!

Simboluri

Cash Bonanza este un joc ca la aparate cu fructe. Astfel, pe matrice vei gasi Pepeni, Portocale, Lamai, Prune, Cirese si Struguri. De asemenea, vei intalni si Trifoi cu patru foi, Clopotei, Stea, precum si Septari. Wild-ul apare sub forma Banilor, in timp ce Scatter este Usa unui seif.

Cum plateste Cash Bonanza
Pacanele gratis Cash Bonanza – Tabel de plata

Reguli de joc si gameplay

Inainte de a incepe acest joc de pacanele, trebuie sa stii ce poate sa iti ofere, respectiv ce valoare au simbolurile si cum poti activa functiile bonus. Pentru a face acest lucru, apasa pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Apoi, seteaza pariul din butoanele plus si minus din partea stanga jos, care incepe de la 0.80 RON si ajunge la 400 RON. Dupa ce ai facut asta, poti da invartire pe butonul rotativ mare. Poti selecta si un mod de redare automata, de pana la 100 de rotiri si limite de pierdere/castig. De asemenea, daca preferi un joc rapid, apasa pe “Mod turbo”. Actiunea are loc pe un format standard, in care trebui sa aterizeze simboluri potrivite pe rolele adiacente pentru a crea un castig. Mai multe detalii poti citi in paragrafele de mai jos!

Caracteristici bonus

Caracteristica cu modalitati de castig in crestere este disponibila in jocul de baza, precum si in rotiri gratuite. La fiecare rotire, simbolurile care formeaza o combinatie castigatoare, acestea se blocheaza in loc, ca mai apoi sa se acorde o re-rotire. Numarul de simboluri blocate pe tamburi adauga acel numar de pozitii la rola respectiva, pana la maximum 8. Daca toate rolele ajunge la 8 randuri inaltime, exista 262.144 linii de plata. Functia continua pana cand nu mai apar noi simboluri castigatoare sau grila este plina, ca mai apoi sa se faca plata.

Trei sau mai multe simboluri Scatter activeaza functia speciala cu rotiri gratuite. Vei primi 8 rotiri gratuite + 4 pentru fiecare Scatter suplimentar. Runda incepe cu numarul de pozitii disponibile pe fiecare tambur obtinut in rotirea de declansare. Functia de castiguri in crestere este prezenta aici, dar de data aceasta, numarul de pozitii de pe fiecare rola nu se reseteaza pana la sfarsit. In plus, la fiecare re-rotire, un multiplicator de 1x creste. La sfarsit, castigul total este inmulti cu multiplicatorul. Prinde 2 sau mai multe simboluri Scatter pentru a incasa 4 rotiri gratuite suplimentare + 4 pentru fiecare Scatter in plus!

Speciala Cash Bonanza
Pacanele gratis Cash Bonanza – Functia cu rotiri gratuite

Cum castigi la pacanele Cash Bonanza?

Cu un click pe tabelul de plata, vei observa ce valoare are fiecare simbol. Toate platesc de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu primul tambur – Septarii ofera cele mai mari recompense. Exista initial 4.096 moduri de a castiga, dar liniile de plata ajung pana la 262.144, ceea ce face ca premiile sa vina des, dar valoarea castigurilor sa nu fie atat de mare. Platile cresc considerabil in “speciale”, acolo unde exista inclusiv multiplicator progresiv.

Premii pentru 6 X simbol la Cash Bonanza

  • 6 x Septari = 10 x miza
  • 6 x Stea = 2.5 x miza
  • 6 x Clopotel = 2.5 x miza
  • 6 x Trifoi cu patru foi = 2 x miza
  • 6 x Struguri = 1 x miza
  • 6 x Cirese, Prune = 0.5 x miza
  • 6 x Lamai, Portocale, Pepeni = 0.4 x miza

Jocuri ca la aparate Cash Bonanza pe mobil

Cash Bonanza poate fi incercat si pe dispozitivele mobile, precum pe un telefon mobil sau o tableta. Fie ca ai un smartphone Android sau iOS, jocul de pacanele se potriveste perfect cu ecranele mai mici, acesta fiind posibil de accesat atat in modul portret, cat si peisaj. Grafica si coloana sonora exploziva raman aceleasi ca pe un PC sau laptop.

Verdict

Cash Bonanza este un slot uimitor de la Pragmatic Play. Ne place modul in care a fost construit – este un joc dinamic, atractiv si plin de castiguri. E adevarat, de cele mai multe ori, platile nu sunt atat de mari, dar se pot incasa recompense de pana la 5.000 X miza totala cu putin noroc, timp si un buget. Cu siguranta, merita sa arunci o privire! Incearca-l chiar acum gratis pe site-ul nostru, alaturi de alte sute de jocuri ca la aparate!