Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis EGT Diamond Plus
Pacanele gratis EGT Diamond Plus
5.0

Pacanele gratis EGT Diamond Plus

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis EGT Diamond Plus

Cauta Septarii la pacanele online Diamond Plus pe o grila de joc standard 3×5 si 10 linii de plata fixe si castiga de 1.000 de ori miza totala pe rotire! Acest slot online EGT vine cu 4 jackpot-uri progresive, dublaj si multe wild-uri intr-o atmosfera clasica de jocuri cu fructe. RTP-ul este peste media de piata, de 96.26%, in timp ce volatilitatea este medie, ceea ce face ca slotul sa faca plata constant. Obtine cel mai delicios cocktail chiar acum pe site-ul nostru!

Pacanele gratis EGT Diamond Plus
Pacanele gratis EGT Diamond Plus

Simboluri

Pe aceasta matrice vei intalni intr-o proportie foarte mare simboluri cu fructe. Avem Cirese, Lamai, Portocale, Prune, Struguri, Pepeni si Banane (este cel mai bine platit). Nu lipsesc Septarii, dar nici simbolul Wild, reprezentat de un Diamant – le inlocuieste pe toate celelalte si vine cu o functie speciala, despre care vom vorbi in paragrafele de mai jos.

Reguli de joc si gameplay

Diamond Plus este un slot simplu, la fel ca toate aceste jocuri ca ala aparate de EGT in ceea ce priveste gameplay-ul si controlul acestora. Exista 10  linii de plata fixe, deci nu trebui sa iti faci griji cu privire la acest lucru. Urmeaza sa setezi miza, care ofera o gama larga de pariere, de la 0.20 RON si pana la 200 RON – apasa pe butonul de sub spin si alege pariul potrivit pentru tine. Nu ramane decat sa dai rotire, dar inainte de asta, consulta tabelul de plata din butonul din coltul dreapta jos. Spin sau seteaza redarea automata (de la 10 si pana la infinit) la jocul de pacanele cu fructe Diamond Plus!

Functii bonus

Diamantul este simbol Wild, iar ori de cate ori pica pe grila de joc, respectiv tamburii 2, 3 sau 5, acesta se extinde pe intreaga rola si activeaza functia Respins – se acorda o re-rotire, in timp ce Wild-ul ramane blocat pe matrice, dupa care se calculeaza castigurile obtinute.

Jackpot EGT

Jackpot Cards este o caracteristica misterioasa cu patru niveluri de premii, care se declanseaza la intamplare. Apoi, ai posibilitatea de a alege cartin dintr-un camp de 12 afisate cu fata in jos. Continua sa alegi carti pana cand potrivesti 3 de acelasi fel, iar valoarea lui va intra in contul tau.

Joc ca la aparate cu dublaj – Gamble

De fiecare data cand castigi un premiu de 35 X miza totala, vei avea optiunea de a accepta plata sau de a o dubla, prin ghicirea corecta a culorii cartii – ea poate fi rosie sau neagra. Daca ai succes, poti continua la jocul de noroc pentru a-ti dubla banii din nou, dar nu uita ca prima selectia gresita te intoarce la jocul principal fara absolut nimic.

Cum castigi la slotul Diamond Plus?

O combinatie castigatoare se obtine in ambele sensuri, adica atat de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta la stanga, incepand cu cel mai din stanga tambur – ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri de acelasi fel asezate pe una dintre 10 linii de plata pentru a forma o victorie. Castigurile mari pot veni si in mod intamplator, prin cele 4 jackpot-uri progresive, cat si prin dublaj, daca esti destul de inspirat.

Tabel de plata la pacanele Diamond Plus

  • 5 x Septari = 100 x miza
  • 5 x Banane = 50 x miza
  • 5 x Pepeni, Struguri = 20 x miza
  • 5 x Portocale, Prune = 15 x miza
  • 5 x Cirese, Lamai = 10 x miza
Pacanele gratis EGT Diamond Plus
Plati pacanele gratis EGT Diamond Plus

Jocuri ca la aparate: Diamond Plus pe mobil

Diamond Plus este un joc HTML5 si poate fi jucat pe orice dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone sau o tableta, indiferent de dimensiunea ecranului. Se reda in conditii excelente atat pe un Android, cat si pe un iOS, singura ta grija este o conexiune buna la internet si bateria dispozitivului, pentru a evita eventualele intreruperi. Astfel, te poti bucura de pacanele Diamond Plus de oriunde te-ai afla.

Verdict

Diamond Plus nu vine cu nimic nou – grafica este decenta, iar functiile bonus le-am mai vazut si la alte jocuri ca la aparate EGT, cum ar fi Extra Stars. Este un joc bun pentru cei care au de rulat un bonus, deoarece slotul face destul de des plata, iar functia de dublaj ajuta foarte mult, insa este un risc pe care ar trebui sa ti-l asumi. Joaca pacanele gratis Diamond Plus pe site-ul nostru si vezi daca merita sau nu sa il incerci pe bani reali la cele mai bune cazinouri online licentiate ONJN in Romania.