Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele demo Disco Diamonds
5.0

Pacanele demo Disco Diamonds

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Play'n Go 77777 11 octombrie 2020 94.55% NU DA NU 10.000 x

Hai in club, distreaza-te, simte muzica disco si poti pleca acasa cu premii de pana la 10.000 X miza totala pe rotire! Totul se intampla la pacanele Disco Diamonds, un slot de la Play n Go, ce are loc pe o grila cu 5 role X 3 randuri si 243 linii de plata. Te bucuri de functii bonus moderne, precum rotiri gratuite si multiplicatori, design de cel mai inalt nivel si coloana sonora dinamica. Esti pregatit sa te alaturi petrecerii?

Simboluri

Disco Diamonds este un joc de pacanele cu fructe si septari. Astfel, pe matrice vei intalni 3 simboluri Septari, 3 tipuri de BAR, Lamai, Cireste si Diamante. Globul disco este Wild, in timp ce Globul disco auriu este Wild special. Roata este simbol Scatter si activeaza runda bonus cu rotiri gratuite.

Reguli de joc si gameplay

Inainte sa ii dai spin, trebuie sa intelegi cum se joaca, ce bonusuri exista si cum sa castigi la pacanele Disco Diamonds – click pe butonul „i” sau „?” pentru a vedea valoarea simbolurilor/modul de declansare al functiilor speciale (panoul de control este situat in partea stanga jos a ecranului). De asemenea, jocul ca la aparate are o functie de redare automata de pana la 100 de rotiri, unde poti seta limitele de castig si de pierdere. Slotul ofera jucatorilor de cazino o gama larga de pariuri, de la 0.50 RON si pana la 500  RON , miza pe care o poti seta din butoanele – / +.

Pacanele demo Disco Diamonds

Caracteristici bonus

Disco Re-Spin se activeaza atunci cand 1 sau mai multe simboluri Wild special (Glob auriu) aterizeaza pe matrice. Apoi, Wild-urile care au declansat caracteristica raman in pozitie pana la sfarsit, iar multiplicatorul creste de la x1 la x2. Exista sansa ca in timpul functiei sa aterizeze Wild-urile suplimentare, ceea ce face ca multiplicatorul sa creasca cu +1.

Functia Bonus se activeaza de fiecare data cand pe rolele 1, 3 si 5 aterizeaza 3 simboluri Bonus Scatter. Urmeaza ca o Roata sa apara pe ecran si sa se invarta – poti castiga premii de 7x, 10x, 25x sau 50x miza totala sau 5, 7, 10 sau 20 de rotiri gratuite.

Pacanele demo Disco Diamonds

Cum castigi la pacanele online Disco Diamonds?

Castigi atunci cand simboluri potrivite aterizeaza pe role consecutive incepand cu prima pe o linie de plata activa – exista 243 de linii, deci se vor forma des combinatii castigatoare, dar valoarea premiilor este destul de mica. Desigur, cu 5 simboluri de acelasi fel vei incasa recompense mai mari – cel mai bine platit simbol este Wild-ul – 5 de un fel acorda de 50 de ori miza totala. Castiguri consistente pot fi revendicate in bonus, acolo unde este posibila o plata de pana la 10.000 X miza totala.

Cat plateste fiecare simbol pentru 5 bucati?

·        5 x Diamant = 5 x miza

·        5 x Septari rosii = 4 x miza

·        5 x Septari albastri = 3 x miza

·        5 x Septari verzi = 2 x miza

·        5 x BAR (rosu, albastru, verde) = 1 x miza

·        5 x Lamai, Cirese = 0.5 x miza

Jocuri ca la aparate Disco Diamonds pe mobil

Pacanele online Disco Diamonds se poate incerca pe orice dispozitiv mobil. Poti incerca acest slot de oriunde te-ai afla si, indiferent daca preferi o tableta sau un telefon iOS sau Android, grila ramane aceeasi. Cu o conexiune buna la internet, vei avea o experienta placuta si intensa de acasa, de la serviciu sau de unde te-ai afla, la fel ca intr-un cazino stradal.

Verdict

Disco Diamonds este un joc ca la aparate cu plati dese, dar de cele mai multe ori sunt de valoare mica – poate fi un slot bun pentru a rula un bonus. Am observat ca functia Re-Spin se activeaza frecvent, insa cheia catre castigurile de pana la 10.000 X miza totala este functia Rotiri Gratuite. Cu siguranta, daca iti place sa joci pacanele cu fructe si septari, Disco Diamonds poate fi pentru tine – design modern, volatilitate ridicata si RTP peste media de piata.

Ce este Disco Diamonds si cum functioneaza?

Disco Diamonds este un joc de slot online cu tematica disco dezvoltat de Play’n Go. Jocul are un format clasic cu 5 role, 3 randuri si ofera 243 de modalitati de castig. Scopul este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri si de a activa caracteristicile speciale pentru a castiga premii.

Exista caracteristici bonus in Disco Diamonds?

Da, Disco Diamonds ofera o caracteristica bonus numita „Disco Respins”. Atunci cand apare un simbol Disco Diamonds pe orice roata, declanseaza un respin, iar rolele cu simboluri Disco Diamonds devin coloane intregi de simboluri Wild.

Care este nivelul de volatilitate al jocului Disco Diamonds?

Disco Diamonds are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat. Acest lucru inseamna ca jocul poate oferi castiguri mai mari, dar mai putin frecvente.