Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele EGT Extremely Hot - Cazino365
Pacanele EGT Extremely Hot
5.0

Pacanele EGT Extremely Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGT77777 / Fructe20 Februarie, 201695.74%NUNUDA1.000 x

Pacanele EGT Extremely Hot

Joaca pacanele online Extremely Hot, un slot cu fructe si septari de la producatorul bulgar EGT pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 5 linii de plata fixe! Castiga un Jackpot la orice rotire, joaca la dublaj si obtine multiplicatori de pana la x5 pentru premii de pana la 1.000X miza totala intr-o atmosfera retro, cu mize pentru toate buzunarele. Descopera acest joc pe site-ul nostru si afla cum poti obtine un “tablou” cu cele mai iubite simboluri la pacanele!

Simboluri

Grila de joc este alcatuita in mare parte din simboluri cu fructe, respectiv Cirese, Prune, Portocale si Lamai, acestea fiind cele de valoare medie. Cel mai puțin plateste Clopotelul, dar BAR si Septarii sunt cele care acorda castigurile cele mai mari. Exista si un simbol Scatter, reprezentat de Stea, dar care nu vine cu rotiri gratuite.

Cum arata Extremely Hot
Pacanele EGT Extremely Hot – Varianta Demo

Reguli de joc si gameplay

Extremely Hot este un joc de pacanele online simplu de jucat. Cu 5 de linii de plata fixe, trebuie doar sa setezi pariul, facand click pe butonul aflat sub rotire, apoi apasa pe miza potrivita bugetului tau. Consulta tabelul de plata, valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiei bonus facand click pe pictograma din partea dreapta jos a ecranului. Exista, de asemenea, o functie de redare automata sau poti opri in orice moment invartirea tamburilor printr-un simplu click pe ecran. Nu ramane decat sa te bucuri de fiecare castig, iar daca vrei sa il dublezi, apasa “X2” dupa fiecare combinatie castigatoare.

Functii bonus

Multiplicator x3, x4 și x5

Obtine cat mai multe simboluri Cirese, Portocale, Prune sau Lamai grila de joc, pe role și pe randuri complete consecutive, pentru a obtine multiplicatori:

  • 9 x Prune, Lamai, Cirese sau Portocale vin cu un multiplicator de x3
  • 12 x Prune, Lamai, Cirese sau Portocale acorda un multiplicator de x4
  • 15 x Prune, Lamai, Cirese sau Portocale ofera  un multiplicator de x5

Functia Gamble

Dubleaza orice castiga care nu depaseste 35 X miza totala prin ghicirea corecta a culorii cartilor – rosu/negru. De fiecare data cand selectia ta este corecta, suma pariata se dubleaza, iar in cazul in care gresesti, tot castigul il vei pierde.

EGT este un producator de jocuri care include in majoritatea jocurilor de cazino online un Jackpot Cards. 4 jackpot-uri progresive sunt disponibile, care pot fi declansate aleatoriu, fiecare fiind sub forma cartilor de joc, avand o culoare si plata diferita. Atunci cand pe ecran apare in mod intamplator Jackpot Cards, inseamna ca ai castigat, iar tot ce trebuie sa faci este sa intorci 3 carti de joc identice din cele 12 pentru a intra in posesia unui jackpot progresiv.

Ce functie are slotul Extremely Hot
Pacanele EGT Extremely Hot – Jackpot Cards

Cum castigi la pacanele online Extremely Hot?

2, 3, 4 sau 5 simboluri de acelasi fel, asezate pe una din cele 5 linii de plata, de la stanga la dreapta, pe role consecutive, formeaza o combinatie castigatoare – cel mai bine platit simbol sunt Septarii, in timp ce Clopotelul vine cu premii mai mici. Scatter-ul ofera plati oriunde ar ateriza pe matrice, iar 3, 4 sau 5 acorda 2x, 10x sau 50x miza totala. Cele mai mari recompense pot veni aleatoriu, prin cele 4 jackpot-uri progresive, dar mai simplu prin aterizarea a cat mai multe simboluri potrivite, pentru a activa multiplicatorii.

Premii la pacanele Extremely Hot

  • 5 x Septari = 1.000 x miza
  • 5 x BAR = 200 x miza
  • 5 x Cirese, Lamai, Portocale, Prune = 40 x miza
  • 5 x Clopotei = 20 x miza

Jocuri ca la aparate Extremely Hot pe mobil

La fel ca multe alte jocuri ca la aparate de la producatorul EGT, Extremely Hot este un joc de pacanele disponibil pentru a fi redat pe dispozitivele mobile portabile, cum ar fi tablete, smartphone-uri sau tablete Android sau iOS. Jocul este optimizat pentru utilizarea pe un telefon mobil indiferent de dimensiunea lui, deoarece grafica moderna si gameplay-ul simplu sunt perfecte pentru ecranul mai mic al acestor dispozitive. Nu ramane decat sa cauti cel mai bun bonus fara depunere si sa incepi distractia de oriunde te-ai afla.

Verdict

Extremely Hot are farmecul sau si chiar daca nu exista o functie bonus cu rotiri gratuite, slotul are potential de plata mare, de pana la 1.000X miza totala pe rotire, ceea ce este mai mult decat decent. Ne place ca exista multiplicatori, care nu sunt atat de greu de obtinut, dar si pentru ca exista sansa de a castiga un jackpot la orice spin. Credem ca merita incercat, mai ales daca iti plac aceste jocuri ca la aparate EGT cu fructe si septari.