Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele 7777: Fire Joker
Jocuri pacanele 7777: Fire Joker
5.0

Jocuri pacanele 7777: Fire Joker

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Fire Joker jocuri pacanele 7777

Un joc cum nu prea intalnesti la cazinou-urile online, Fire Joker iese usor in relief. Acest lucru pentru ca actiunea se desfasoara pe trei role, pe care sunt stivuite cate trei simboluri. Cu putin noroc ai sansa sa primesti o re-rotire care sa-ti aduca venituri de pana 10 ori X miza. Daca doua role au acelasi simboluri, dar nu leaga vreun castig, atunci primesti re-rotire de foc.

Jocul produs de Play’n GO poate sa fie considerat unul complet, asta pentru ca beneficiaza si de simbol Wild, cum este cel Joker. Acesta inlocuieste toate simboluri de pe tabel, fara nici macar o exceptie cum se intampla in multe alte jocuri ca la aparate. Intreaga actiune se petrece pe cinci linii de plata fixe.

Simboluri

Desi este un joc de pacanele 7777 cu mai putine role decat sloturile considerate clasica, nu duce lipsa deloc de simboluri. Din contra, noua astfel de simboluri pot aduce castiguri pe masura. De la cele clasica precum sunt fructele, respectiv cireasa, lamaia, strugurele si pruna, pana la cele specifice jocului. Sapte de culoare rosie, steaua aurie, simbolul BAR si X albastru, toate acestea pot fi stivuite pe cele trei role.

Cel Joker este simbolul top, care aduce un castig pana la 80 ori X miza. Cel mai putin poti castiga de 2 ori X miza, iar in cazul acesta ai nevoie de o linie completa cu simbol X albastru.

Jocuri pacanele 7777: Fire Joker
Simboluri Fire Joker

Reguli de joc si gameplay

Precum si in alte jocuri ca la aparate afisate pe Cazino 365, trebuie intai de toate sa iti personalizezi jocul pentru a putea juca. Asta presupune setarea mizei pentru fiecare rotire in parte, iar Fire Joker iti propune multe astfel de mize. Poti miza pe o singura rotire cu sume cuprinse intre 0.25 si 500 RON, iar intre aceste doua sume stau alte unsprezece praguri de pariere.

Apoi, ai varianta sa mergi pe ecranul de joc si sa-ti alegi daca vrei sa apesi pentru a declansa manual rotirile, fie automat. In partea dreapta a ecranului de joc ai ROTIRE, care declanseaza manual rotirea, iar in partea stanga JOC AUTOMAT, unde ai posibilitatea sa activezi pana la 100 rotiri.

Functii speciale

Fire Joker nu are o speciala in adevaratul sens al cuvantului, dar are o functie speciala care te poate ajuta sa castigi sume considerabile de bani. Aceasta presupune redeclansarea unei rotiri gratuite, daca vor exista doua din cele trei linii completate cu aceleasi simboluri. Acele role raman blocate, iar cea unde acele simboluri lipsesc se va roti o singura data.

Wild-ul joaca si el un rol special in buna desfasurare a jocului ca la aparate Fire Joker. Acesta este reprezentat pe ecranul de joc de Joker, cel care da si denumirea jocului si substituie toate celelalte simboluri existente.

Plati pacanele Fire Joker

Cum am precizat si mai sus, exista foarte multe praguri de pariere, cuprinse intre 0.25 si 500 RON. Evident, castigurile sunt pe masura mizei alese pentru fiecare rotire in parte. Spre exemplu, ai ocazia sa castigi pana la 80 X miza intr-o sigura linie de plata. Daca ai o intreaga linie de Joker, care este Wild, primesti aceasta rasplata.

Totodata, castigul cel mai mare al jocului este unul de luat in seama. Ai posibilitatea sa obtii un castig de 800 X miza. Dar pentru a face lucrul acesta ai nevoie de foarte mare noroc, avand in vedere RTP-ul de 94.24% pe care slotul il are.

Jocuri pacanele pe mobil: Fire Joker

Performanta de a putea juca orice slot direct de pe dispozitivul tau mobil se aplica si in ceea ce priveste jocul Fire Joker. Indiferent de sistemul de operare al acelui dispozitiv te poti bucura de aceeasi grafica moderna si tot ceea ce ofera acest slot in versiunea clasica.

Mai mult decat atat, este mai usor sa iti setezi miza dat fiind faptul ca ai functia de touch screen a dispozitivului, in cazul tabletelor si a telefoanelor mobile. Pentru sanatatea ochilor tai iti recomand sa alegi pentru tableta. Este dispozitivul cu dimensiunea potrivita pentru a te putea juca fara

Verdict

Fiind un joc pe 3 role si cinci linii de plata, Fire Joker iti poate aduce castiguri pe masura. As putea face aceasta comparatie cu celebrul Sizzling Hot, tot un slot video pe cinci linii de plata. Insa, trebuie sa ai o intreaga linie de simboluri top, iar RTP-ul de 94.24% spune ca exista sansa unui asemenea scenariu, dar se intampla rar.

Daca esti adeptul jocului la sloturi cu sunet, trebuie sa stii ca Fire Joker te intampina cu o melodie ritmata. Un alt plus al jocului vine din faptul ca este accesibil oricarui dispozitiv motiv indiferent de sistemul de operare. Una peste alta Fire Joker este unul dintre sloturile pe care trebuie sa le incerci, cu atat mai mult daca esti adeptul celor pe trei role.