Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele cu septari Flip the chip - Cazino365
Pacanele cu septari Flip the chip
5.0

Pacanele cu septari Flip the chip

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Synot777771 noiembrie 201796.01%NUDADA500 x

Iti place sa joci sloturi cu 77777? Joaca pacanele cu septari Flip the chip de la Synot si vei gasi simboluri cu Lamai, Portocale, Struguri si Septari! Actiunea are loc pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 5 linii de plata fixe, intr-un desing simplu, dar modern. RTP-ul este peste media de piata, de 96.01%, volatilitatea este medie, in timp ce premiile functiile bonus includ Rotiri Gratuite sau Gamble. Spin si bucura-te de Multiplicatori de pana la X8!

Simboluri

Cele mai populare simboluri la pacanele sunt in slotul Flip de chip: Portocale, Lamai, Capsuni, Prune, Struguri, BAR si Septari. Simbolul Scatter este reprezentat de un Jeton de Poker, in timp ce Wild-ul apare sub forma unei Palarii Joker – mai multe detalii vei gasi in paragrafele de mai jos, inclusiv ce valoare are fiecare simbol.

Pacanele cu septari Flip the chip

Reguli de joc si gameplay

Exista 5 linii de plata in acest slot. Jocul de pacanele ofera o gama larga de pariere, de la 0.20 RON si pana la 200 RON, care poate fi setata din butoanele + si – , aflate in partea de jos a ecranului. De asemenea, slotul video are in dotare o functie de redare automata de pana la 1.000 de invartiri, dar si un buton pentru miza maxima. Nu ramane decat sa dai invartire din butonul mare rotativ de culoare albastru, dar inainte de asta, consulta tabelul de plati din pictograma din coltul stang al ecranului. Cand pe role se afla 3 sau mai multe simboluri potrivite, vei obtine un castig. Premiile se platesc din partea stanga spre dreapta, pe role consecutive, incepand cu prima rola.

Bonusuri – Pacanele cu septari Flip the chip

3 sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe role in aceeasi rotire, activeaza Free Spins. Primesti o plata de pana la 100 x miza totala (5 Scattere), iar inainte de a incepe va trebui sa intorci Jetoane pentru a castiga rotiri gratuite si multiplicatori – poti obtine pana la 50 de rotiri gratuite cu multiplicator de pana la x8. In timpul functiei, pe role va ateriza si simbolul Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului.

Optional, poti compensa rotirile necastigatoare, daca alegi sa joci la dublaj. Este o functie de risc, unde iti poti dubla castigul, daca ghicesti ce culoare are cartea intoarsa cu fata in jos (Rosu/Negru). Daca selectia este gresita, pierzi suma riscata la jocul de noroc sau poti opta pentru functia “Injumatatire” pentru a risca mai putin.

Cum castigi la pacanele Flip the chip?

Exista 5 linii de plata la pacanele Flip the chip. Pentru a forma un castig, ai nevoie ca minim 3 simboluri identice sa aterizeze de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu prima (Scatter-ul face exceptie de la aceasta regula – plateste oriunde ar ateriza pe tamburi). Premii mai mari vin pentru 5 X – Septarii au cea mai mare valoare, in timp ce Portocalele, Lamaile si Capsunile platesc mai putin. Recompense mai generoase se pot incasa in Free Spins, acolo unde te bucuri de Wild-uri si Multiplicator de pana la x8.

Tabel de plata – Pacanele cu septari Flip the chip

  • 5 x Septari = 500 x miza
  • 5 x triplu BAR = 100 x miza
  • 5 x dublu BAR = 80 x miza
  • 5 x BAR = 60 x miza
  • 5 x Struguri = 40 x miza
  • 5 x Prune = 40 x miza
  • 5 x Portocale, Lamai, Capsuni = 25 x miza
Pacanele cu septari Flip the chip

Pacanele pe mobil Flip the chip

Datorita celei mai recente tehnologii HTML5, poti juca pacanele Flip the chip de la Synot pe dispozitivele mobile. Nu este necesar sa descarci niciun fisier, el se deschide direct din browser. Fie ca il incerci de pe un smarphone sau de pe o tableta Android sau iOS, grafica simpla si gameplay-ul usor de controlat raman aceleasi ca pe versiunea desktop. Daca iti plac sloturile oferite de furnizorul Synot, cu siguranta vei aprecia si urmatoarele titluri de jocuri: Fruity Gold, Aztec Jaguar.

Verdict – Pacanele cu septari Flip the chip

In ciuda faptului ca ne plac aceste jocuri ca la aparate cu fructe si septari, Flip the chip nu este pe gustul nostru. In timpul sesiunilor noastre, am observat ca exista multe rotiri necastigatoare, iar atunci cand se formeaza o plata, valoarea este destul de mica. Astfel, de cele mai multe ori, am ales sa jucam la dublaj, o functia care pe termen lung nu este atat de benefica. Poate tu esti mai norocos! Joaca aparate gratis Flip the chip pe pagina noastra!