Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Golden Sevens
5.0

Pacanele gratis: Golden Sevens

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Novomatic 77777 / Fructe 27 Decembrie, 2013 95.1% NU NU DA 500.000 monede

Golden Sevens jocuri pacanele

Hainele retro nu sunt singurele care revin la moda. Golden Sevens este un joc cu fructe scos de Green Tube la sfarsitul lui 2013. Desi are un stil “batranesc”, Golden Sevens te captiveaza destul de repede datorita unui format agresiv, sprinten, care-i favorizeaza pe cei care doresc sa stie rapid daca va fi ziua lor norocoasa.

Cu o structura clasica, Golden Sevens mizeaza pe un singur capitol important – jackpotul progresiv. In rest, grafica este la un nivel destul de inapoiat, in timp ce lipsa unei “speciale” sperie majoritatea jucatorilor recreationali.

Simboluri

Avem un joc cu fruncte, asa ca simbolurile sunt din aceasta categorie. Lamai, portocale, cirese, prune, mere si pepene verde, toate iti vor ridica moralul atunci cand vor aparea legate pe ecran. In plus, pe langa fructe, avem clopotei si septari, de unde si numele jocului, evident. O linie de saptari iti va aduce de 200 de ori suma investita intr-o rotire.

Din pacate, nu avem parte de vreun simbol Wild sau vreo “speciala”. Desi asta inseamna ca jocul devine mai simplu de inteles, lipsa unei intrigi face ca slotul sa fie relativ plictisitor la mize mici.

Pacanele gratis: Golden Sevens
Jackpot si simboluri in slotul Golden Sevens

Functii speciale

Asa cum am mai precizat, Golden Sevens este un slot fara o “speciala”. Fara rotiri gratuite, fara Wild-uri, fara prea multe palpitatii. Asta daca alegi sa fie asa. Ca la aproape orice joc cu fructe, exista functia “gamble”, care-ti permite sa-ti risti castigul obtinut la o invartire. Sansele de a-ti dubla agoniseala sunt de 50-50, insa tine minte ca poti pierde tot ce-ai strans la mana respectiva.

Jackpotul progresiv e detaliul care conteaza cel mai mult la acest joc. Jucatorii care investesc sume mai mici decat miza maxima nu se vor putea bucura de tot jackpotul, insa vor obtine un procent din el in functie de miza plasata.

Plati pacanele Golden Sevens

La un RTP de putin peste 95%, nu ne putem astepta ca Golden Sevens sa plateasca “dumnezeieste”. Din pacate, ceea ce vezi e ceea ce primesti. Si desi liniile de fructe se mai leaga, in special ciresele, nu e nimic spectaculos. Cei care vor sa faca profit la acest joc o pot face doar pe termen scurt si plasand sume importante.

Jocuri pacanele pe mobil: Golden Sevens

Golden Sevens e un joc destul de vechi cu o grafica modesta. In esenta, poate sa mearga fara probleme pe orice dispozitiv mobil. N-as scoate Nokia 3310 de la naftalina, insa nici nu e nevoie de vreun smartphone de ultima generatie pentru a te bucura de cateva fructe.

Verdict

Sa fim sinceri, Golden Sevens nu este un joc pentru oricine. N-are o “speciala”, nu dispune de vreo grafica de “Avatar”, n-are nimic sa atraga un user proaspat, care acum a descoperit “pacanelele”. Ce are in schimb e capacitatea de a atrage nostalgicii, cei care au crescut cu vechile sloturi cu fructe.

Sa fie suficient? Noi credem ca nu. Golden Sevens e cam dezamagitor si in privinta platii, dar acolo exista jackpotul progresiv, care iti mai da un dram de speranta la un castig substantial.