Free cookie consent management tool by TermsFeed
Hot Chance demo – pacanele cu fructe si 77777
5.0

Hot Chance demo – pacanele cu fructe si 77777

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Novomatic 77777 / Fructe 15 iunie 2009 95.17% NU NU NU 10.000 x

Joaca pacanele Hot Chance de la Novomatic si bucura-te de cele mai iubite simboluri! Aici gasesti Cirese, Portocale, BAR, dar si Septari, gata sa faca plati la fiecare spin, de pana la 320 X miza totala. Jocul este dispus pe o grila cu 3 randuri X 3 coloane si 5 linii de plata ajustabile, care in ciuda aspectului sau clasic, poate fi jucat si pe dispozitivele mobile, fiind complet optimizat pentru un smartphone sau tablete Android/iOS.

Simboluri

Pe matrice vei intalni simboluri cu fructe, precum Cirese, Lamai, Portocale si Prune, acestea fiind cele de valoare medie. Cel mai putin valoros simbol este X. Apoi, vei gasi BAR si Stele, dar si Septarii – ofera cele mai mari recompense. Nu exista Wild sau Scatter!

Hot Chance demo

Reguli de joc si gameplay

Acest joc clasic are 3 randuri X 3 role si optiunea de a juca cu pana la 5 linii de plata (1, 2, 3, 4 si 5). Apoi, poti seta miza din butoanele din stanga jos “Miza totala”, in functie de bugetul tau. Poti da “Start”, iar orice castig va aparea pe mijloc, deasupra soldului. Mai multe detalii despre valoarea simbolurilor si modul de activare al functiilor speciale, poti descoperi din butonul “Meniu”, aflat in partea stanga jos a ecranului.

Caracteristici bonus

Un ecran complet cu simboluri Prune, Portocale, Lamai sau Cirese, activeaza functia speciala. Apoi, pe grila de joc va aparea o roata cu 4 valori diferite: x40, x80, x160 si x320. Daca sageata cade pe cele 3 UP, poti continua si obtine mai multe premii, dar daca pica pe “Colectare”, bonusul se incheie si primesti premiul obtinut.

La pacanele Novomatic poti juca la dublaj. Fiecare premiu mai mic de 500 X miza totala poate fi dublat. Aceasta presupune parierea castigului obtinut prin alegerea culorii Rosu/Negru a cartilor asezate cu fata in jos. Daca alegerea este corecta, atunci suma pariata se dubleaza, iar dacă selectia este gresita, atunci pierzi tot.

Cum castigi la pacanele online Hot Chance?

Trei simboluri de acelasi fel, de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu primul tambur, pe una dintre cele 5 linii de plata, formeaza o combinatie castigatoare – Septarii ofera cele mai mari premii. Recompense consistent se pot obtine in “speciala”, acolo unde se pot revendica castiguri de pana la 320 X miza totala. Poti compensa rotirile necastigatoare prin functia de dublaj, daca esti destul de inspirat.

Tabel de plata la aparate 77777 Hot Chance

·        3 x Septari = 150 X miza

·        3 x Stele = 40 X miza

·        3 x BAR = 12 X miza

·        3 x Prune, Portocale, Lamai, Cirese = 8 X miza

·        3 x X = 1 X miza

Hot Chance demo

Jocuri ca la aparate Hot Chance pe mobil

A juca din mers sau de oriunde te-ai afla este un mare avantaj pentru fiecare joc de pacanele online. Slotul Hot Chance este perfect optimizat pentru dispozitivele mobile Android sau Apple – poti sa folosesti un smartphone sau o tableta pentru a incerca jocul direct pe site-ul cazinourilor sau sa descarci aplicatia de mobil a operatorului.

Verdict

Daca iti place sa joci pacanele cu fructe si septari, Hot Chance de la Novomatic este potrivit pentru tine. Este un slot retro, cu dublaj si o functie bonus simpla, pe intelesul tuturor. Pariurile sunt pentru toate buzunarele, astfel ca orice amator de jocuri ca la aparate, il poate incerca atat gratis pe site-ul nostru, cat si la top cazinouri online din Romania.

Ce este Hot Chance si cum functioneaza?

Hot Chance este un joc de slot clasic online dezvoltat de Novomatic. Acesta are un format traditional cu 3 role si 5 linii de plata. Scopul este de a obtine combinatii castigatoare de simboluri pe liniile de plata pentru a castiga premii.

Exista functii bonus in jocul Hot Chance?

Hot Chance nu ofera functii bonus complexe sau runde gratuite. Jocul se concentreaza mai mult pe experienta clasica a sloturilor cu fructe.

Pot juca Hot Chance pe dispozitive mobile?

Da, Hot Chance este compatibil cu dispozitivele mobile. Poti juca jocul pe smartphone-uri si tablete, indiferent de sistemul de operare al dispozitivului tau.