Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin
Jocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin
5.0

Jocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin

Esti pregatit de un slot online cu fructe si septari fierbinte? Pragmatic Play a lansat pe 4 martie 2021 jocul de pacanele 777 Hot to Burn Hold and Spin pe o matrice cu 3 randuri X 5 coloane si 20 linii de plata castigatoare, plina cu Cirese, Prune, Portocale, Pepeni si Septari. RTP-ul este excelent, de 96.70%, iar volatilitatea este ridicata. Exista o runda bonus cu multiplicatori intre 10x si 5000x miza, iar toate astea duc catre un castig maxim de pana la 20.000 x miza totala intr-o singura rotire. Jocul ca la aparate poate fi incercat si pe dispozitivele mobile. Afla mai multe in recenzia noastra despre pacanele online Hot to Burn Hold and Spin.

Jocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin
Jocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin

Simboluri

Simbolurile pe care le vei gasi in jocul de pacanele gratis Hot to Burn Hold and Spin sunt bazate in mare parte pe fructe. Astfel, vei intalni indragitele Cirese, Portocale, Prune, Capsuni si Pepeni. Apoi, ca valoare urmeaza BAR, iar cel mai bine platit simbol sunt Septarii. De asemenea, exista un simbol Wild in flacari, care le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Stea) si simbolurilor cu Bani. Cauta cele 3 simbolurile cu Bani (Diamant si doua feluri de Soare).

Toate simboluri platesc de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu cea din capatul stang. 3, 4 sau 5 simboluri identice formeaza un castig pe una din cele 20 linii de plata fixe.

Reguli de joc si gameplay

Structura jocului de pacanele cu septari Hot to Burn Hold and Spin este foarte simpla. Actiunea are loc pe o grila de joc cu 3 randuri, 5 coloane si 20 linii de plata fixe. Pentru a forma o combinatie castigatoare ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe una din liniile de plata castigatoare. Nivelurile de miza pot fi setate din butoanele + si – aflate in partea dreapta jos a ecranului – incepe de la 0.80 RON si ajunge la 960 RON. De asemenea, poti opta pentre redarea automata, de pana la 100 de invarti, dar si pentru un mod turbo, daca preferi ca tamburii sa se invarta mai rapid. In cele din urma, consulta tabelul de plata la pacanele Hot to Burn Hold and Spin, facand click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Cauta simbolurile cu bani si castiga premii uriase!

Functii speciale

Caracteristica bonus Hold and Spin

Daca pe tamburi aterizeaza 5 sau mai multe simboluri cu Bani oriunde in aceeasi rotire, vei initia bonusul Hold and Spin. Simbolurile declansatoare se blocheaza pe role si vei primi 4 rotiri. Ori de cate ori pe role cad alte simboluri cu Bani, contorul se reseteaza la 4 rotiri. Fiecare simbol cu Bani contine o valoare in numerar atasata. Cand rotirile s-au terminat, valorile sunt adunate pentru a oferi plata.

Caracteristica bonus Roata mare de Bani

Daca reusesti sa umpli toate pozitiile de pe grila, vei declansa caracteristica Bonus Roata mare de Bani. Pe ecran va aparea o roata care este alcatuita din segmente goale si segmente cu bani. Platile variaza intre 10x si 5000x miza totala. Daca aterizezi pe un segement cu bani, vei primi inca o rotire, pana cand indicatorul cade pe un segment gol. La sfarsit, toate premiile castigate sunt adunate.

Plati Jocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin

Cu un RTP peste media de piata, de 96.70% si o volatilitate foarte mare, jocul de pacanele 777 poate plati pana la 20.000 x miza totala intr-o singura rotire. Totul se datoreaza multiplicatorilor de pana la 5.000 x miza din runda bonus.

Exista castiguri mari si in jocul de baza, iar pentru 5 simboluri de acelasi fel pe o linie de plata activa, vei obtine:

  • 5 X Septari = 250 x miza
  • 5 X BAR = 25 x miza
  • 5 X Pepeni = 10 x miza
  • 5 X Capsuni = 10 x miza
  • 5 X Prune = 10 x miza
  • 5 X Portocale = 2.5 x miza
  • 5 X Cirese = 2.5 x miza
  • 5 X X = 2.5 x miza

De asemenea, 5 simboluri Wild platesc de 250 de ori miza totala, in timp ce 5 Scatter ofera 100x miza.

Jocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin
Jocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin

Jocuri pacanele 77777: Hot to Burn Hold and Spin pe mobil

Poti juca acest joc de pacanele fructe pe orice dispozitiv mobil, inclusiv pe telefoane mobile si tablete Android sau iOS. De asemenea, poti testa jocul ca la aparate Hot to Burn Hold and Spin si pe versiunea desktop, precum un laptop sau un PC. Grafica clara, simbolurile viu colorate cu fructe si gameplay-ul simplu fac ca fac ca slotul sa fie redat perfect intr-un cazino pe mobil cu licenta de la ONJN. Se deschide direct in browser, fara a fi nevoie sa descarci nici o aplicatie. Incearca-l si tu direct de pe canapeaua ta!

Verdict

Hot to Burn Hold and Spin este un joc de pacanele cu septari si fructe, care poate oferi plati uriase, atat in jocul principal, dar mai ales in timpul functiei bonus. Multiplicatorii cuprinsi intre 10x si 5000x ofera cu adverat o experienta fierbinte la pacanele. Totusi, volatilitatea extrem de mare poate duce catre multe rotiri in care slotul sa nu dea nimic, dar in acelasi timp poti castiga premii mari intr-un interval scurt de timp, in functie de norocul tau. Daca iti plac jocurile de pacanele 77777, poti incerca si Ultra Hold and Spin. Pe ambele le poti juca gratuit pe site-ul nostru, in varianta demo, fara sa risti nici un leu.