Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele 77777: Joker King
Jocuri pacanele 77777: Joker King
5.0

Jocuri pacanele 77777: Joker King

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri pacanele 77777: Joker King

Pragmatic Play a creat un nou joc de pacanele cu fructe si septari. Lansat pe 18 februarie 2021, jocul ca la aparate Joker King este un slot online clasic, dar cu aspecte moderne, deoarece include Wild-uri, Multiplicatori si Rotiri Gratuite. Grila de de joc este de 4 randuri X 6 coloane si 25 linii de plata fixe, ce contine Septari, BAR si simboluri fructate. RTP-ul este de 96.5%, iar volatilitatea este ridicata. Poti juca pacanele Joker King cu mize cuprinse intre 1 RON si 500 RON atat pe versiunea desktop, cat si pe dispozitivele mobile Android sau iOS. Castiga pana la 5.000 x miza totala intr-o singura rotire!

Jocuri pacanele 77777: Joker King
Jocuri pacanele 77777: Joker King

Simboluri

Joker King este un joc de pacanele 77777. Astfel, pe tamburi vom gasi o serie de simboluri cu fructe, precum Portocale, Prune si Cirese, fiind cele de valoare scazuta. Apoi, avem BAR, fiind simbolul de valoare medie, iar cele mai bine platite sunt Septarii si Steaua – 5x miza pentru 6 bucati. Wild-ul este reprezentat de Joker si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter (Coroana de Aur – initiaza runda bonus cu rotiri gratuite).

Toate simboluri platesc de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu rola din capatul stang. 3, 4, 5 sau 6 simboluri formeaza o combinatia castigatoare.

Reguli de joc si gameplay

Grila de joc este putin neobisnuita, dar nimic complicat. Actiunea are loc pe 6 role, 4 randuri si 25 linii de plata fixe. Un castig se realizeaza prin aterizarea a 3 sau mai multe simboluri pe o linie de plata de la stanga la dreapta, incepand cu primul tambur. Miza poate fi setata din butoanale – si + din partea stanga jos a ecranului – incepe de la 1 RON si ajunge la 500 RON pe rotire. De asemenea, poti opti pentru redarea automata, cu pana la 1000 de invartiri, unde poti seta un Mod Turbo sau un Joc Rapid. Inainte de a da Spins din butonul rotativ mare, consulta tabelul de plata pentru a descoperi modul de declansare al functiilor speciale si valoarea fiecarui simbol la pacanele Joker King.

Functii speciale

Caracteristica Joker Wilds

Joker este simbol Wild si inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter-ului. Ori de cate ori aterizeaza pe pe grila de joc, un simbol este ales aleatoriu si transformat in Wild. Apoi, toate combinatiile castigatoare sunt evaluate si se face plata.

Caracteristica Scatter Multipliers

De fiecare data cand pe tamburi cade simbolul Scatter (Coroana), la acesta este atasat un multiplicator de 2x, 3x, 5x, 10x sau 25x. Daca obtii o combinatie castigatoare intr-o rotire in care apare si un Scatter, plata este multiplicata cu valoarea afisata. De exemplu, daca apar doua simboluri Scatter cu multiplicator de 2x si 5x, castigul va fi inmultit cu 7x.

Rotiri Gratuite

3 sau mai multe simboluri Scatter in aceeasi rotire oriunde pe tamburi initiaza secventa bonus cu rotiri gratuite. Cu cat sunt mai multe Scatter pe grila de joc, cu atat obtii mai multe jocuri bonus:

  • 3 Scatter = 8 rotiri gratuite
  • 4 Scatter = 10 rotiri gratuite
  • 5 Scatter = 15 rotiri gratuite
  • 6 Scatter = 20 rotiri gratuite

In timpul functiei Free Spins vei beneficia de Scatter multiplicatori si Wild-uri, iar alte 3, 4, 5 sau 6 simboluri Scatter adauga 8, 10, 15 sau 20 rotiri gratuite suplimentare, numarul lor fiind nelimitat.

Plati jocuri pacanele 77777: Joker King

Joker King este un joc de pacanele online de volatilitate ridicata, iar procentul de castig (RTP) este mai bun decat media de piata, respectiv de 96.5%. Cel mai mare castig posibil intr-o singura rotire este de 5.000 x miza totala, ceea ce este destul de atractiv.

Tabel de plata pacanele cu fructe si septari Joker King

  • 6 X Stea = 5 x miza
  • 6 X Sapte = 5 x miza
  • 6 X BAR = 2 x miza
  • 6 X Cirese = 1.6 x miza
  • 6 X Prune = 1.2 x miza
  • 6 X Portocale = 1 x miza

Simboluri speciale Wild si Scatter vin si ele cu plati importante. Wild-ul ofera de 5 ori miza pentru 6 de un fel pe o linie de plata activa, in timp ce Scatter vine cu multiplicatori de 2x, 3x, 5x, 10x sau 25x, aplicat la castigul total al rotirii curente.

Plati jocuri pacanele 77777: Joker King
Plati jocuri pacanele 77777: Joker King

Jocuri pacanele 77777: Joker King pe mobil

Poti juca acest joc de pacanele gratis si pe dispozitivele mobile, precum un telefon mobil sau o tableta Android sau Apple. Se deschide direct in browser sau in aplicatiile mobile corespunzatoare cazinourilor online. De asemenea, il poti reda si pe versiunea desktop, de preferat in Windows. Design-ul sclipitor si jocul simplu fac din jocul ca la aparate Joker King usor de jucat pe orice smartphone, fiind complet optimizat pentru ecranul mai mic. Daca din intamplare in momentul acesta citesti acest articol si astazi e ziua ta de nastere, iata ca ziua ta speciala e premiata si de cazinourile online! Nu ramane decat sa te bucuri de acest slot de acasa, de la servici sau de oriunde te-ai afla. Incearca-l si tu!

Verdict

Imi place jocul de pacanele online Joker King, deoarece arata bine din punct de vedere vizual, dar asta nu trebuie sa ne mire atunci cand vorbim despre producatorul de software Pragmatic Play, iar pe langa asta, este un joc ca la aparate care nu te lasa sa te plictisesti. Simbolurile Wild plasate aleatoriu si runda bonus cu rotiri gratuite sunt destul de profitabile si poti obtine un castig maxim intr-o singura rotire de pana la 5.000 x miza totala. Cu siguranta, daca esti fanul jocurilor de pacanele cu fructe si septari, vei aprecia slotul Joker King si vei dori sa ii dai o rotire pe site-ul nostru in mod gratuit sau la cazinourile online licentiate ONJN in Romania.