Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Lucky Hot
Jocuri pacanele: Lucky Hot
5.0

Jocuri pacanele: Lucky Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Lucky Hot jocuri pacanele

Jocurile cu fructe au fost mereu un punct principal al jocurilor la pacanele. Acestea au stat la baza lor si treptat, producatorii de sloturi video pentru cazino-uri au dezvoltat tot mai multe jocuri avand aceeasi tema. Este si cazul celor de la EGT, care va propun Lucky Hot, un slot de pacanele in cinci linii fixe, unde ofera si cinci praguri de pariere, accesibile pentru fiecare. Acesta este un slot in stilul celor de la Las Vegas, cu trei tamburi si trei role pe care pot sa apara simboluri de acelasi fel, ceea ce genereaza un castig dublu fata de obicei. Orice tablou este inmultit cu doi.

Simboluri

Fiind un joc unde fructele sunt atractia prinicpala, Lucky Hot le are pe acestea in prim plan, dar nici septarii nu sunt uitati. Astfel, pe cele trei role ale jocului pot fi stivuite opt simboluri diferite. Jumatate dintre ele o reprezinta fructele deja cunoscute pentru amatorii de jocuri la pacanele cu fructe, respectiv cireasa, lamaia, portocala si pruna. Exista si alte simboluri, des intalnite si ele in jocurile producatorului EGT, cum ar fi clopotelul, simbolul BAR sau steaua aurie. Desigur, punctul de atractie si cel mai valoros simbol de pe tabloul de plati este cel in care sunt infatisati doi septari.

Jocuri pacanele: Lucky Hot
Simboluri prezente in Lucky Hot

Reguli de joc si gameplay

Precum toate sloturi video, intai de toate ai nevoie de bani pentru a juca acest slot la cele mai bune cazino-uri online din Romania. Mai apoi, iti poti alege miza din cinci tipuri diferite de pariu, toate cu valoare intre 5 si 100 de credite. Interesant este ca in partea stanga a ecranului de joc sunt patru butoane de unde iti poti seta volumul, poti vedea informatiile detaliate cu plata pentru fiecare linie de simboluri, cat si posibilitatea de a se roti automat. Mai exista si posibilitatea de a-ti seta jocul sa se vada pe intreg ecranul. Si in partea dreapta a ecranului apare un buton, GAMBLE, acesta este activ in momentul in care exista un castig si ofera posibilitatea dublarii acelui castig.

Functii speciale Lucky Hot

Putem spune ca Lucky Hot este un joc clasic la pacanele cu fructe si 77777, date fiind cele cinci linii, el nu beneficiaza de vreo speciala. Insa, sunt doua functii speciale care putem spune ca vor compensa lipsa specialei. Acestea sunt functia GAMBLE si faptul ca la tablou se ofera un castig dublu fata de obicei. Sunt singurele lucruri “deosebite” pe care le intalnesc la jocurile pe cinci linii de acest fel. Evident, fara o speciala, rundele gratuite nu exista nici ele, astfel, Lucky Hot poate fi lejer incadrat la ceea ce amatorii de jocuri de noroc, respectiv sloturi, numesc slot video clasic.

Plati pacanele Lucky Hot

Conform cu aproape toate jocurile de noroc, exista praguri diferite de pariere. In Lucky Hot sunt disponibile cinci tipuri de pariuri, de diferite valori. Clientul poate opta pentru un pariu per runda in valoare de 5, 10, 25, 50 sau 100 de credite, in functie de buget. Evident, cu cat pragul de pariere este mai mare, atunci si castigul este direct proportional. Cel mai mare castig generat de acest joc poate fi de 15.000 credite. Trebuie tinut cont ca in eventualitatea unui tablou, suma care revine acelui tip de simbol se inmulteste cu doi. Multiplicatorul se aplica doar pentru panou complet cu fructe.

Una peste alta, tinand cont si de faptul ca este un joc cu cinci linii de plata, castigurile pot fi mici si repetate. Cele foarte mari sunt destul de rare.

Jocuri pacanele pe mobil: Lucky Hot

Fiecare joc la pacanele produs in ultimii ani a fost adaptat atat pentru varianta clasica, respectiv cea pe desktop, cat si pentru cele pe mobil. Lucky Hot poate fi jucat atat pe telefonul mobil, cat si pe tableta sau oricare alt dispozitiv mobil care este conectat la internet. Sistemul de operare nu este un impediment, producatorii jocului permit sa fie jucat indiferent daca utilizatorul are un dispozitiv mobil cu Android sau iOS.

Intrat in gama aceasta de jocuri cu o grafica moderna si care se pot juca pe dispozitivele mobile, Lucky Hot poate fi jucat direct din confortul propriului camin. Singura diferenta intre varianta clasica si cea de pe mobil este a amplasarii butoanelor si a pozitionarii lor pe ecranul de joc.

Verdict

Lucky Hot nu iese cu nimic in evidenta fata de celelalte jocuri de pacanele cu fructe sau cu septari. Insa, as sublinia putin modul de desfasurare si cum sunt stivuite simbolurile. Grafica moderna si faptul ca sunt trei tamburi si trei coloane aduc putin cu ceea ce se petrece in cazino-urile celebre din inima lumii jocurilor de noroc, respectiv Las Vegas.

Exista si o parte mai putin buna, faptul ca sunt cinci linii de plata si lucrul acesta nu genereaza castiguri fabuloase repetate. Exista aceste castiguri, dar ele sunt foarte rare. De asemenea, castigurile mai mici sunt prezente mai des.