Free cookie consent management tool by TermsFeedPlenty on Twenty II hot 95 demo - pacanele cu fructe si 77777
Plenty on Twenty II hot 95 demo – pacanele cu fructe si 77777
5.0

Plenty on Twenty II hot 95 demo – pacanele cu fructe si 77777

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Novomatic7777725 noiembrie 201795.61%NUNUNU500 x

Un “tablou” cu Septari suna excelent! La pacanele Plenty on Twenty II hot 95 totul este posibil! Acest slot Novomatic are loc pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 20 de linii de plata intr-un stil retro, cu simboluri fructate si Scattere. Castigul maxim ajunge pana la 2.000 X miza totala pe rotire, in timp ce pariuri sunt pentru toate buzunarele. Incearca gratis pacanele Plenty on Twenty II hot 95 chiar si de pe mobil iOS sau Android!

Simboluri

Este un joc ca la aparate cu fructe, deci pe grila te vei intalni cu simbouri Lamai, Prune, Cirese, Portocale si Pepeni. De asemenea, exista si Clopotei, dar si Septari (Wild si cel mai bine platit simbol). Steaua este Scatter – nu ofera rotiri gratuite, dar plateste excelent, in special pentru 5 bucati.

Pacanele Plenty on Twenty II hot 95 demo

Reguli de joc si gameplay

Sa joci pacanele Novomatic este foarte simplu. Inainte de a incepe, seteaza pariul per rotire din “Miza totala +/-”. Poti folosit si butonul pentru “Miza Max”, dar si un buton pentru rotiri automate “Auto”. Nu ramane decat sa dai “Start”, dar nu uita sa consulti tabelul de plata, accesand “Meniu” din partea stanga jos a ecranului (vezi valoarea simbolurilor in numerar). Indiferent daca ai mai jucat sau nu pacanele online, cu siguranta te vei descurca.

Functii bonus

Nu exista functii bonus la pacanele Plenty on Twente II hot 95, nici macar un joc de dublaj. E adevarat, pe role intalnesti multe Wild-uri (Septari) – le inlocuieste pe toae celelalte pentru mai multe victorii. De asemenea, exista si un Scatter, dar care nu vine cu Free Spins.

Cum castigi la pacanele online Plenty on Twenty II hot 95?

Scatter-ul plateste oriunde ar ateriza pe ecran (nu trebuie sa pice pe role adiacente) – 5 X ofera de 500 de ori miza totala. Celelalte simboluri trebuie sa cada pe role adiacente, incepand cu primul tambur – 3, 4 sau 5 formeaza un combo castigator. Pentru premii mai mari si mai multe, cauta pe matrice Septarii – un “tablou” este oricand posibil!

Premii pentru fiecare simbol

  • 5 X Septari = 100 X miza
  • 5 X Clopotel = 20 X miza
  • 5 X Pepeni = 10 X miza
  • 5 X Prune = 10 X miza
  • 5 X Lamai = 5 X miza
  • 5 X Portocale = 5 X miza
  • 5 X Cirese = 5 X miza
Simboluri Plenty on Twenty II hot 95 demo

Jocuri ca la aparate Plenty on Twenty II hot 95 pe mobil

Poti juca acest slot cu fructe de oriunde te-ai afla, chiar si din mers. Jocul poate fi incercat fie pe versiunea desktop, dar si pe telefoanele mobile sau tablete. Grafica si gameplay-ul simplu, usor de controlat, functioneaza foarte bine pe toate dispozitivele, inclusiv pe un smartphone cu un ecran mai mic sau pe o tableta, care foloseste un sistem de operare Android sau iOS.

Verdict

Daca esti in cautare de jocuri ca la aparate retro, care vin cu un sentiment de nostalgie, atunci ai ajuns unde trebuie. Plenty on Twenty II hot 95, asemenea jocului original Plenty on Twenty, este un slot simplu, fara functii bonus, unde toata actiunea are loc in jocul de baza. Nu impresioneaza ca plati, nici ca design, deci tot ce trebuie sa faci este sa incerci pacanele gratis pe site-ul nostru si sa vezi daca merita sa il testezi si pe bani reali la cele mai bune cazinouri online din Romania.

Exista un jackpot in Plenty on Twenty II hot 95?

Plenty on Twenty II hot 95 nu are un jackpot progresiv, dar jocul ofera potential de castiguri mari prin obtinerea de combinatii castigatoare pe liniile de plata active.

Care este simbolul scatter in Plenty on Twenty II hot 95?

Simbolul scatter in Plenty on Twenty II hot 95 este reprezentat de steaua norocoasa. Obtinerea a cel putin trei simboluri scatter in orice pozitie pe role declanseaza runda bonus de rotiri gratuite.

Ce este Plenty on Twenty II hot 95 si cum functioneaza?

Plenty on Twenty II hot 95 este un slot online creat de Novomatic, cu o tematica clasica a fructelor si a simbolurilor traditionale de cazino. Jocul are o structura de 5 role si 3 randuri si ofera 20 de linii de plata fixe. Scopul este sa obtii combinatii castigatoare de simboluri pe liniile de plata active.