Free cookie consent management tool by TermsFeedPlenty on Twenty demo disponibil pe Cazino365
Plenty on Twenty demo
5.0

Plenty on Twenty demo

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Novomatic7777715 martie 201495.61%NUNUNU50.000 x

Categoria de jocuri ca la aparate cu fructe și șeptari este cea mai populară în rândul jucătorilor din industria de cazino, atât în mediul online cât și în cazinourile terestre. Aceste sloturi sunt apreciate pentru simplitatea și accesibilitatea lor. Sunt ușor de înțeles datorită regulilor simple de joc. Simbolurile cu fructe sunt printre primele simboluri folosite de furnizorii de jocuri de păcănele, iar acestea nu vor lipsi nici din slotul Plenty on Twenty demo, cât și cel pe bani reali. Mai jos îți vom prezenta caracteristicile și modul de joc detaliat. 

Plenty on Twenty este un joc clasic de păcănele cu fructe și șeptari. Este dezvoltat de provider-ul Novomatic, iar lansarea sa a avut loc în martie 2014. Pe role vei întâlni simboluri cu fructe, cifra 7 care are funcția de Wild și o Stea aurie cu rol de Scatter. Funcția Gamble este disponibilă în cadrul acestui slot. Fii inspirat și activeaz-o pentru premii substanțiale extra. Vei juca pe o grilă cu 5 role și 3 rânduri, pe care se vor forma 20 linii de plată fixe. 

Stilul jocului Plenty on Twenty este unul comic, care te va încânta la fiecare combinație câștigătoare prin sunetele emise de fructe. Efectele sonore sunt atractive, ce par a fi preluate din desene animate.

Simboluri

Simboluri Plenty on Twenty

Pe role vei întâlni un număr total de 8 simboluri cum ar fi: cifra 7, Pepene, Clopoțel, Lămâie, Portocală, Prună, Cireșe și Steaua aurie. Toate acestea sunt animate prin personificare și îți vor zâmbi la fiecare apariție pe role. De exemplu, cifra 7 bate din picior parcă nerăbdătoare ca rolele să se învârtă, în timp ce Pruna funky cu ochelari de soare îți dă un Like aprobator. Lămâia cochetă va reuși să iasă în evidență, Portocala expresivă te întreabă dintr-o singură privire Whats’up, bro’?  , în timp ce perechea de cireșe își vor zâmbi una alteia. Toate simbolurile vor fi surprinse la fiecare rotire și arată ca fiind speriate la căderea de pe role. Prinse în combinații valide, acestea celebrează câștigul făcând tumbe. 

Steaua aurie are rol de Scatter și este și cel mai bine plătit simbol. Este urmat de celebra cifră 7, simbol al norocului în industria de cazino, cu rol de Wild. Acesta va înlocui toate simbolurile comune. 

Reguli de joc și gameplay în jocul ca la aparate cu 7777

După cum spuneam, vei juca pe o grilă de forma 5×3 cu 20 linii de plată fixe. Combinațiile câștigătoare se vor forma întotdeauna de la stânga la dreapta din 3-5 simboluri identice pe o linie de plată selectată. Simbolul Scatter este singurul care va plăti din orice poziție pe role. Mecanismul jocului de păcănele Plenty on Twenty este cel clasic de învârtire a rolelor. Înainte de prima rotire îți poți ajusta miza între 0.20 și 40. Tot din Meniu – Setări poți activa/ dezactiva funcția Gamble. O ultimă setare posibilă este aceea pentru jocul automat. Activează rotirile automate folosind butonul Auto de lângă cel de Rotire, fă-te comod și bucură-te de premiile oferite de acest joc ca la aparate atractiv.

Funcții speciale

Plenty on Twenty este un joc de păcănele online fără funcții speciale. Lipsa acestora va fi compensată prin numărului mare al liniilor de plată, dar și a plăților făcute de simbolul Scatter. Mai mult decât atât, prin activarea funcției Gamble vei avea șansa recuperării banilor pierduți în urma rundelor necâștigătoare. Fii inspirat și alege corect culoarea următoarei cărți din pachet, iar suma pariată va fi dublată. 

Tabel de plăți Plenty on Twenty

Simbolurile cele mai valoroase sunt Steaua aurie(Scatter) și cifra 7. Acesta din urmă se află în topul plăților la majoritatea jocurilor de păcănele cu șeptari. Nu degeaba foarte mulți jucători consideră cifra 7 ca fiind simbol norocos. 

Tabel de plăți Plenty on Twenty

Conform tabelului de plăți, valoarea fiecărui simbol al slotului Plenty on Twenty demo este următoarea:

  • 5 x Stea(Scatter) = 500x miza
  • 5 x Cifra 7 = 50x miza
  • 5 x Clopoțel = 20x miza
  • 5 x Pepene/ Prună = 10x miza
  • 5 x Cireșe/ Lămâie/ Portocală = 5x miza

Plenty on Twenty demo pe mobil

Furnizorul Novomatic a optimizat slotul Plenty on Twenty pentru o funcționare perfectă pe dispozitivele mobile. Fie că vei juca pe smartphone sau tabletă, calitatea graficii și experiența de joc oferite vor fi la același nivel ridicat ca și în versiunea desktop. Poți testa Plenty on Twenty demo chiar aici, în partea de sus a articolului sau poți descărca aplicația mobilă Cazino365, atât pe iOS cât și pe Android. După ce l-ai testat în versiunea demo la noi, poți juca pe bani reali la unul din cazinourile online de top din România