Free cookie consent management tool by TermsFeedRoaring Forties gratis – jocuri ca la aparate cu fructe și 7777
Roaring Forties gratis – jocuri ca la aparate cu fructe și 7777
5.0

Roaring Forties gratis – jocuri ca la aparate cu fructe și 7777

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Novomatic7777731 ianuarie 201595.48%NUNUNU1.000 x

Încearcă acum Roaring Forties gratis, un joc de păcănele online dezvoltat de Novomatic. Lansarea acestui slot clasic a avut loc în 2015. Tema folosită de furnizor este cea cu fructe și șeptari. Pe lângă aceste simboluri vei mai regăsi pe role un clopoțel, o stea aurie și un simbol Wild.

Grafica vizuală și efectele sonore sunt în stil retro ce te duc cu gândul la aparatele de tip slot machine din inima Las Vegas-ului. Sunetul specific sloturilor video îți vor da un sentiment de nostalgie la fiecare rotire. Grila de joc este poziționată pe un fundal portocaliu, iar pe marginile acesteia vei observa linii colorate care îți indică cele 40 de direcții de plată. 

Caracteristici și mod de joc în slotul Roaring Forties

Grila de joc are o structură formată din 5 role și 4 rânduri. Combinațiile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta, începând cu prima rolă din stânga, din minim 3 simboluri la fel. Steaua aurie este Scatter și plătește din orice poziție pe role. Se vor plăti câștigurile cele mai mari de pe fiecare linie din cele 40 de plată. Din meniul Setări poți alege dacă dorești să folosești funcția Gamble. Lângă butonul de miză maximă se află cel pentru Autoplay. Îl poți activa pentru un joc și mai relaxant în care rolele se vor învârti singure. 

Setează miza cu valori cuprinse între 0.40 și 40 RON și pregătește-te pentru combinații delicioase cu fructe ce îți vor aduce premii consistente. Vei încasa câștiguri în sunete de clopoței, acompaniate de o melodie în stil retro specifică primelor sloturi video de acest tip. 

Simbolurile și valoarea lor

Cele mai populare fructe folosite în jocurile de păcănele cu această tematică vor apărea pe cele 5 role ale slotului Roaring Forties ca și simboluri normale : Cireșe, Lămâi, Portocale, Prune, Struguri, Pepeni, Clopoțel auriu, cifra 7. Simbolurile speciale sunt reprezentate Steaua aurie și simbolul Wild. Acesta din urmă va înlocui toate simbolurile normale și va apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Steaua aurie este Scatter, are cea mai mare valoare de plată și plătește din orice poziție pe role. Toate simbolurile cad pe role stivuite.

Tabel de plată Roaring Forties

Vezi mai jos ce valori au fiecare în parte pentru linii complete cu 5 simboluri din fiecare, pentru jocul Roaring Forties: 

  • Stea (Scatter) x 5 = 500x miza
  • Cifra 7 x 5 = 25x miza
  • Clopoțel auriu x 5 = 7.5x miza
  • Pepene/ Strugure x 5 = 5x miza
  • Cireșe/ Lămâie/ Portocală/ Prună x 5 = 2.5x miza

Funcții speciale în slotul online Roaring Forties

În schimbul unor funcții speciale cu rotiri gratuite sau alte caracteristici, cei de la Novomatic au preferat să folosească o grilă mai mare de joc cu un număr ridicat de linii de plată. Iar simbolurile stivuite cresc șansele formării mai multor combinații câștigătoare, ajutând și în acest aspect simbolul Wild. 

Funcția Gamble Roaring Forties

Funcția Gamble este disponibilă și poate fi activată în urma oricărui câștig mai mic sau egal cu 500x miza. Întrebarea este: roșu sau negru? Ghicește culoarea cărții întoarse cu fața în jos pentru dublarea sumei pariate.

Roaring Forties pe mobil

Testează Roaring Forties gratis pe orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare folosit Android/ iOS. Poate fi jucat de distracție pe site-ul nostru cazino365.ro în versiunea web sau în aplicația Cazino365

Pentru încasarea câștigurilor, plasează pariuri pe bani reali într-unul din cazinourile online licențiate din România.