Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Sizzling Gems - Cazino365
Pacanele gratis: Sizzling Gems
5.0

Pacanele gratis: Sizzling Gems

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Novomatic7777719 noiembrie 201495.66%NUNUDA100.000 x

Este mare iubitor de pacanele cu fructe? Joaca Sizzling Gems, un slot retro creat de Novomatic in noiembrie 2014. Aici, pe o grila cu 3 randuri X 5 role si 5 linii de plata te bucuri de o sesiune plina de simboluri cu Cirese, Prune, Pepeni sau Septari. De asemenea, poti juca si la dublaj pentru premii suplimentare. Slotul 77777 poate fi testat si pe dispozitivele mobile Android sau iOS!

Simboluri

La pacanele Sizzling Gems vei gasi celebrele simboluri cu fructe imbracate in pietre pretioase: Cirese, Lamai, Prune, Struguri si Pepeni. De departe, cel mai important simbol este Septarul, urmat de Scatter – apare sub forma unei Stea, nu declanseaza bonusuri cu rotiri gratuite.

Reguli de joc si gameplay

Sizzling Gems este un slot online care se incadreaza in categoria de pacanele gratis foarte simplu de jucat. Pentru a incepe, trebuie sa selectezi doar pariul, linii de plata fiind fixe – foloseste butoanele + si – din partea de jos a ecranului. Daca nu vrei sa dai “Start”, poti folosi  o functie de rotire automatata a rolelor.Tot ce mai ramane de facut este sa arunci o privire pe valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus. Apasa click pe butonul “Meniu”, aflat in partea stanga a ecranului. Sa inceapa cautarea de fructe!

Caracteristici bonus

Sizzling Gems nu este un joc ca la aparate cu bonusuri. Nu exista wild, rotiri gratuite sau multiplicatori – toata actiunea are loc in jocul de baza prin formarea de combo-uri castigatoare.

Totusi, sloturile Novomatic vin cu functia de dublaj. Atunci cand obtii un castig mai mic de 500 X miza totala, poti opta pentru caracteristica Gamble – ghiceste ce culoare are o carte intoarsa cu fata in jos si iti poti dubla premiul. In caz contrar, suma pariata la jocul de noroc se pierde, deci nu uita sa practici un joc responsabil.

Pacanele gratis: Sizzling Gems

Cum castigi la pacanele gratis Sizzling Gems?

Atunci cand 3, 4 sau 5 simboluri de acelasi fel aterizeaza pe una din cele 5 linii de plata fixe, asezate pe role consecutive, incepand cu prima, se formeaza un castig. Premii mai mari vin pentru 5 bucati, in special pentru Septari. Nu exista simbol Wild, dar te bucuri de un Scatter ce formeaza castiguri oriunde ar ateriza pe role (nu trebuie sa fie unul langa altul). Premii suplimentare poti obtine la jocul de noroc Gamble, insa ramane o functie de risc.

Ce valoare are fiecare simbol?

  • 5 x Septari = 100 x miza
  • 5 x Pepeni = 40 x miza
  • 5 x Struguri = 20 x miza
  • 5 x Prune = 20 x miza
  • 5 x Lamai = 10 x miza
  • 5 x Cirese = 10 x miza
Pacanele gratis: Sizzling Gems

Sloturi pe mobil Sizzling Gems

Sizzling Gems este un slot ce poate fi jucat pe toate dispozitivele mobile, indiferent daca joci pe PC, mobil sau tableta. Simbolurile cu fructe si grila 5×3 fac acest joc de pacanele ideal pentru ecranele mai mici ale unui smartphone Android sau iOS. Nu uita ca atunci cand joci pe mobil sau tableta, ar trebuie sa te asiguri ca ai o conexiune buna la internet, pentru a evita orice deconectare.

Pacanele cu fructe – Recomandarea noastra

Daca esti fan pacanele cu fructe si septari, afla ca pe pagina naostra ve gasi o gama vasta de jocuri cu aceeasi tematica, iata o scurta lista cu titluri pe care merita sa le incerci:

Fire Joker Freeze – Play’n Go

Juicy Stacks – Skywind

Colossal Cash Zone – Pragmatic Play

Fruits n Fire – Synot

Wild Circus 256 – Synot

More Lucky Wild – EGT(Amusnet)

Verdict

Sizzling Gems este o copie a celebrului joc de pacanele Sizzling Hot. Singura diferenta este ca simbolurile din acest slot vin imbracate cu pietre pretioase. Nu este neaparat un lucru bun sau schimba cu ceva design-ul (sincer, noi preferam originalul). Totul ramane la fel de simplu de jucat si de inteles. De altfel, acesta este un joc destinat celor care prefera sa joace pacanele cu fructe si septari.

Cum funcționează „Sizzling Gems”?

Jocul are o grilă clasică de 3×5 role și 5 linii de plată fixe. Setează miza și apasă butonul „Start” pentru a forma combinații câștigătoare.

Ce face simbolul Scatter în acest joc?

Simbolul Scatter sub forma unei Stele nu activează rotiri gratuite sau alte bonusuri. Cu toate acestea, el plătește premii oriunde pe role, fără a fi nevoie ca simbolurile să fie aliniate.

Pe ce platforme pot juca „Sizzling Gems”?

Jocul este disponibil pe dispozitive mobile, inclusiv pe Android și iOS, pentru o experiență de joc flexibilă.