Sizzling Hot Quattro

Evaluare joc:
Producator: Novomatic
Data lansarii: 29,03,2013
RTP: 95,36%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 505
Grafica 3.5 / 5
Sunet 3.5 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 0 / 5
Total 2.625 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Joc de pacanele 777
  • Functia de dublaj Gamble
  • Grila de joc inedita
  • Simboluri cu fructe
  • Pariuri pentru toate buzunarele
5
Role
20
Linii de plata
200 RON
Pariu Maxim
400,000 RON
Castig Maxim
NU
Speciala
NU
Runde gratuite

Pacanele gratis: Sizzling Hot Quattro

 

Joaca pacanele 777 Sizzling Hot Quattro, un slot online Novomatic, cu 4 grile de joc, compuse din 5 role, 4 randuri si 5 linii de plata! Cauta pe matrice simbolurile cu fructe si septari si castiga pana la 2.000X miza totala intr-un singur Spin! RTP-ul este putin scazut, in timp ce volatilitate este medie. Afla mai mult detalii interesante despre acest joc in recenzia noastra!

Sizzling Hot Quattro

Sizzling Hot Quattro – Prezentare

Simboluri

Simbolurile de pe tamburi sunt o serie de pictograme clasice si delicioase cu fructe, incepand cu Cirese, Lamai, Portocale, Prune, Struguri si Pepeni. Cele mai mici castiguri vin de la Cirese, in timp ce Septarii ofera cele mai mari premii. Exista si un Scatter, reprezentat de o Stea de Aur, care nu vine cu rotiri gratuite, dar plateste oriunde ar ateriza pe matrice.

Reguli de joc si gameplay

Acest joc vine cu o structura interesanta, cu 4 sectiuni, formate din 5 role, 3 randuri si exista pana la 20 linii de plata ajustabile – poti seta numarul de linii din butonul “-/+ linii”. Exista o gama larga de pariuri disponibile – miza poate fi ajustata din butonele “-/+ miza totala” si incepe de la 0.20 de RON si ajunge la 200 RON pentru toate linii de plata activate. Exista, de asemenea, un buton pe rotire automata, daca nu vrei sa dai Spin in mod manual. Inainte de a te aventura, consulta tabelul de plata, unde vei observa valoarea simbolurilor in numerar, facand click pe “Meniu”. Sa inceapa vanatoarea de fructe!

 

Functii speciale

Sizzling Hot Quattro este un joc de pacanele simplu, fara functii speciale, cum ar fi jocuri bonus. Totusi, exista o functie de dublaj Gamble – dupa fiecare castig, poti face click pe butonul Gamble, care te va duce pe un ecran separat, unde vei gasi o carte intoarsa cu fata in jos. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti culoarea (Rosie sau Neagra). Fiecare selectie corecta iti va dubla premiu, dar prima greseala va face ca tot castigul sa dispara.

O ultima caracteristica a jocului este Scatter-ul – este al doilea cel mai bine platit simbol, dar pentru a castiga, nu trebuie sa aterizeze pe o linie de plata activa (3, 4 sau 5 oriunde pe tamburi formeaza o combinatie castigatoare).

Cum castigi la slotul Sizzling Hot Quattro?

Exista 4 sectiuni, fiecare fiind formata din 5 role, 3 randuri si 5 linii de plata fixe, deci in total 20 modalitati de a castiga, ceea ce face ca sansele de a obtine un castig per rotire sa se inmulteasca cu 4. E adevarat, castigurile nu sunt atat de mari, dar poti obtine premii suplimentare daca joci la dublaj – o functie de risc. Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu primul tambu – ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice pentru a forma o victorie.

Tabel de plata la pacanele 777 Sizzling Hot Quattro

  • 5 x Septari = 500 x miza
  • 5 x Pepeni = 30 x miza
  • 5 x Struguri = 30 x miza
  • 5 x Prune, Portocale, Lamai, Cirese = 5 x miza
  • 5 x Scatter = 25 x miza
Sizzling Hot Quattro

Cum câștig la Sizzling Hot Quattro ?

Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot Quattro pe mobil

Ca si alte jocuri ca la aparate Novomatic, Sizzling Hot Quattro pe mobil functioneaza perfect. Este disponibil pentru a fi jucat fie pe versiunea clasica desktop (PC, laptop) fie pe dispozitivele mobile, precum un smartphone sau o tableta. Se reda in conditii excelente pe sistemele de operare iOS sau Android, acesta fiind un slot potrivit pentru a juca de acasa, din mers sau de oriunde te-ai afla. Incearca-l acum!

Verdict

Sizzling Hot Quattro este un joc interesant, nu doar o copie dupa celebrul joc de pacanele Sizzling Hot Deluxe – ai posibilitatea de a invarti 4 jocuri in acelasi timp, ceea ce duce la 4 sanse de a obtine un castig. Este un slot destul de distractiv, cu premii dese, pe care, optional, le poti juca la dublaj, iar ecranul impartit in 4 este ceva ce nu intalnesti prea des. Incearca acum pacanele gratis Sizzling Hot Qattro pe site-ul nostru fara cont si fara sa risti bani din buzunarul tau!