Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la aparate 77777: Super 7s
5.0

Jocuri ca la aparate 77777: Super 7s

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Super 7S jocuri ca la aparate 77777

Amatorii de pacanele online marca Pragmatic Play au acum un slot pe placul lor. Simplu prin definitie, Super 7S este un slot clasic pe cinci linii de plata, cu volatilitate medie-ridicata si RTP 96.5%. Sunt 3 linii X 5 role pe care sunt stivuite trei simboluri. Disponibil la NetBet Cazino, acest slot poate fi accesat atat in varianta clasica, pe PC/laptop, dar si pe orice dispozitiv mobil, indiferent de sistemul de operare.

Desi are doar cateva luni de la lansare, Super 7S este un slot a carui popularitate creste datorita asemanarii cu sloturile clasice pe cinci linii de plata. Diferenta o face grafica moderna si muzica ambientala care ruleaza pe timpul desfasurarii jocului, aspect rar intalnit in sloturile la pacanele.

Simboluri

Fiind un joc de pacanele cu fructe, Super 7S ofera opt simboluri. Nu exista Wild, cel care substituie toate celelalte simboluri. Desi exista Scatter, acesta nu declanseaza special, jocul neavand asa ceva, ci genereaza plati. Simbolul top al slotului este 7 rosu, care asigura si cel mai mare castig pe linia de plata.

Este urmat in ordinea platilor efectuate de Steaua aurie (Scatter), Clopotelul auriu, Cireasa, Strugure, Portocala, Para si Pruna. Practic, nu degeaba i se spune slot clasic, avand aceleasi simboluri ca majoritatea sloturilor pe cinci linii si deja celebre, precum Sizzling Hot.

Jocuri ca la aparate 77777: Super 7s
Simboluri Super 7s

Reguli de joc si gameplay

In functie de bugetul alocat este important sa mergi la panoul de comanda al slotului, acolo unde iti personalizezi jocul. Poti sa opresti muzica, dar cel mai important este setarea mizei si ai de unde alege. Super 7S este un slot cu o multime de mize, incepand cu 0.50 RON, 1 RON, 1,5 RON, 2 RON si tot asa pana la 1.000 RON per rotire completa. Setarea mizei se faca apasand unul dintre butoanele – sau + din lateralul cercului cu sageti, care declanseaza manual rotirile.

In sloturile Pragmatic Play vei putea avea parte de rotiri automate, tot ce trebuie sa faci este selectezi Joc Automat. Se deschide o fereastra si de acolo vei putea seta intre 10 si 100 de rotiri automate, pe care le poti intrerupe in momentul acordarii unui castig. Stabilit lucrul acesta, pe ecranul de joc sunt stivuite 15 simboluri, cate 3 pe fiecare rola in parte. Un castig este acordat in momentul in care doua sau trei simboluri (dupa caz) sunt stivuite consecutiv pe linia de plata, de la stanga catre dreapta.

Functii speciale

Nu sunt functii speciale cum ar fi Rotiri Gratuite. Desi beneficiaza de simbolul Scatter, cunoscut ca poate declansa o astfel de functie, tot ceea ce face acesta in Super 7S este sa genereze plata. Este un simbol stivuit oriunde pe cele cinci role si asigura al doilea cel mai mare castig al slotului.

Plati pacanele Super 7S

Miza este foarte importanta pentru ca in functie de valoarea ei castigurile sunt direct proportionale, iar in slotul Super 7S al providerului Pragmatic Play ai la dispozitie multe mize din care sa alegi. Cel mai putin poti miza 0.50 RON, iar cel mai mult 1.000 RON.

Suma cea mai mare pe care o poti castiga este de 1.000 X miza si pentru asta ai nevoie de o linie de 77777 ca la aparate. Cinci simboluri Scatter stivuite la finalul unei rotiri iti aduc de 250 X miza, iar Clopotelul de aur pe o linie doar 200 X miza, la fel ca Ciresele. Strugurele, Pruna, Portocala si Para toate platesc de 40 X miza. Clopotelul si toate simbolurile reprezentate de fructe pot fi stivuite de asa maniera ca un singur simbol sa apara pe intreg ecranul.

Jocuri pacanele pe mobil: Super 7S

Disponibil si pe dispozitivele mobile, Super 7S beneficiaza de grafica superioara care se pastreaza indiferent de dispozitivul pe care decizi sa il joci. Windows, IOS si Android, indiferent de sistemul de operare poate rula fara probleme.

Important este sa ai grija de sanatatea ochilor tai, motiv pentru care iti recomandam sa folosesti tableta daca alegi sa joci Super 7S pe dispozitivul mobil. Dimensiunea acesteia este intocmai potrivita pentru jocurile disponibile la cazino online.

Verdict

Este un joc ca la aparate cu fructe si septari, ceea ce il face sa fie un slot interensant. Simplu si usor de accesat, Super 7S garaneaza plati care pot ajunge pana la 1.000 X miza pe o singura linie. Mai mult, dispune de volatilitate medie-ridicata, muzica ambientala si multiple mize pe care sa le folosesti in functie de buget.

Un inconveninent ar fi lipsa functiei bonus, dar este rar intalnita intr-un slot pe cinci linii de plata. La acest capitol cred ca vor compensa din plin castigurile maxime acordate. Sunt simboluri ce pot fi stiuite pe toate rolele, ceea ce s-ar putea sa-ti starneasca curiozitatea sa incerci slotul Super 7S al providerului Pragmatic Play.