Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri 77777 ca la aparate: Super Burning Wins
5.0

Jocuri 77777 ca la aparate: Super Burning Wins

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Super Burning Wins jocuri 77777 ca la aparate

Super Burning Wins este un slot online simplu, traditonal, produs de Playson si lansat in iulie 2018 pentru a adauga un plus jocurilor de pacanele cu tematica fructe. Acest slot clasic cu fructe este structurat pe 3 linii, 3 role si are 5 linii de plata fixe, in care jucatorii de top cazino online vor beneficia de multiplicatori 2x si premii de pana la 30.000 RON.

Pe langa simbolurile cu fructe: cirese, lamai, portocale si prune, pe role veti intalni simbolul favorit, 777 ca la aparate, fiind si cel mai bine platit, dar si altele specifice sloturilor clasice.

Cu o rata de castig de 96 % si o miza pe rotire intre 0.20 de bani si 200 RON, slotul online Super Burning Wins merita jucat pe bani reali sau gratis pe NetBet Cazino.

Simboluri

Fiind un joc ca la aparate simplu, slotul video prezinta o tema retro, cu aspect lucios. Simbolurile cu fructe sunt cirese, portocale, lamai si prune, avand o valoare mai mica, insa cel mai slab platit este simbolul X. Sunt urmate ca valoare de simbolul BAR si de simbolul clopot. Cel mai bine platit simbol si cel mai cautat de toti jucatorii de top cazino online va fi 777 ca la aparate.

Ori de cate ori aterizati un combo castigator, simbolurile alese se aprind in flacari, iar aceasta caracteristica face ca slotul online Super Burning Wins sa fie unic in comparatie cu alte sloturi clasice cu fructe.

Jocuri 77777 ca la aparate: Super Burning Wins
Tabela de plata Super Burning Wins

Reguli de joc si gameplay

Redarea slotului online Super Burning Wins este extrem de simpla. Castigurile pariurilor pe linie se platesc de la stanga la dreapta si este nevoie de 3 simboluri identice pentru a realiza un castig.

Inainte de a reda pacanelele, trebuie sa seteti pariurile facand click pe sagetile in sus sau in jos, iar miza pe rotire incepe de la 0.20 de bani si pana la 200 RON. Exista un buton Max, in care pariul tau va fi plasat imediat la miza maxima de 200 RON pe rotire. O caracteristica Auto Play este de asemenea disponibila, care va permite sa rotiti rolele de pana la 999 de ori automat. Pentru a consulta tabelul de plati si valoarea fiecarui simbol, trebuie sa faci click pe butonul „i”. Nu ramane decat sa dai Spin, facand click pe butonul verde mare.

Functii speciale

Super Burning Wind este un joc ca la aparate care nu ofera functii bonus precum rotiri gratuite, insa are o caracteristica, un multiplicator de 2x. Cand intregul ecran se umple cu simboluri identice, respectiv 9 simboluri de acelasi fel, castigul total se va dubla.

Aceasta caracteristica incluc ciresele, lamaile, portocalele si prunele, deci vorbim despre simbolurile cu fructe, atat de cautate in lumea jucatorilor de pacanele.

Plati pacanele Super Burning Wins

Acesta este un slot clasic cu fructe, cu 3 randuri, 3 role si 5 linii de plata fixe, unde veti beneficia de multiplicatori de 2x, care duc la castig de pana la 30.000 RON.

Tot ce ai nevoie este o combinatie de 3 simboluri identice pentru a realiza un castig. De exemplul, simbolul 777 ca la aparate plateste cel mai bine si puteti castiga 30.000 RON pentru 3 de un fel. Clopotele si BAR sunt a doua cea mai optiune care ofera pana la 10.000 si 2000 RON, in timp simbolurile cu fructe cirese, portocale, lamai si prune au valori egale. In acest fel, puteti castiga pana la 1400 RON, in timp ce simbolul X, ofera cea mai mica plata si nu ofera mai mult de 200 RON.

Pentru a revendica premii mari, completati intregul ecran cu aceleasi tip de simbol cu fructe, iar castigurile se vor multiplica cu 2x. Desigur, castigurile vor fi influentate de miza pe rotire, care variaza intre 0.20 de bani si 200 RON.

Jocuri pacanele pe mobil Super Burning Wins

Ca si alte jocuri de cazino Playson, Super Burning Wins este optimizat complet pentru a juca pe mobil. Se incarca direct in browserul tau mobil, indiferent daca utilizati sistemul de operare iOS sau Android. Slotul online ruleaza rapid si nu va consuma foarte mult din bateria telefonului sau a tabletei. Indiferent daca joci pe mobil sau tableta, de oriunde ai fi, slotul cu fructe se va incarca in cateva secunde pentru a-ti oferi o experienta grozava. Tot ce ai nevoie, este o conexiune buna la internet, iar simbolurile clasice cu fructe si 77777 ca la aparate vor crea castiguri arzatoare.

Verdict

Jocurile de pacanele simple precum Super Burning Wins de la Playson, cu tema fructe, raman populare printre jucatorii de top cazino online, in ciuda lipsei de caracteristici speciale, pentru ca platesc destul de bine, iar miza este accesibila pentru orice buget. Design-ul si caracteristica multiplicatoare de 2x sunt ceea ce face ca acest joc ca la aparate sa merite o sansa pe bani reali sau gratis pe NetBet Cazino.