Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele 77777: Super Lion - Cazino365
Pacanele 77777: Super Lion
5.0

Pacanele 77777: Super Lion

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Skywind7777714 august 201996.1%NURespinNU993 x

Super Lion este un slot online Skywind, creat in aprilie a anului 2019, bazat pe o tematica spatiala, cu simboluri Diamante, Septari si litera greceasca Omega. Structura de joc este standard, cu 3 randuri X 5 role si 10 linii de plata fixe, in timp ce RTP-ul este excelent, de 96.10%, iar volatilitatea este medie. Calatoreste printre stele de pe desktop sau de pe dispozitivele mobile iOS si Android si poti castiga un Jackpot progresiv la orice rotire!

Simboluri

Grila de joc este compusa din 8 simboluri. Sa incepem cu cele de valoare mai mica, asa cum sunt cele 5 simboluri Diamante de culori diferite (rosu, albastru, mov, mov, verde si galben), in timp ce Septarii si litera greceasca Omega sunt simbolurile care platesc cel mai bine. Simbolul Wild este reprezentat de un Leu – le inlocuieste pe toate celelalte si ajuta la formarea de combinatii.

Reguli de joc si gameplay

Super Lion este un slot simplu de jucat, cu un gameplay clasic, asa ca nu ar trebui sa ai nici o problema in a-l testa. Toate comenzile sunt clar stabilite in partea de jos a ecranului – foloseste butoanele + si – din stanga pentru a determia dimensiunea pariului. Apoi, poti da Spin din butonul mare rotativ verde sau poti roti automat rolele (pana la 99), dar ai posibilitatea de a opta si pentru un joc rapid – click pe Mod Turbo. Nu ramane decat sa arunci un ochi si pe tabelul de plata, accesand pictograma “i” din capatul stang jos al ecranului. Esti pregatit de calatorie?

Pacanele 77777: Super Lion

Caracteristici Bonus

Un Jackpot progresiv poate fi castigat la orice rotire! Tot ce trebuie sa faci este sa aterizezi 5 simboluri Diamante identice pe o linie de plata activa, iar valoarea lui (vezi in partea de sus a ecranului) va intra in contul tau.

Caracteristica Wild Respins

Ori de cate ori apare pe matrice, Leul, pe langa faptul ca este Wild, acestea activeaza si functia Respins. De fiecare data cand apare pe rolele 2, 3 si 4, acesta ramane blocat in pozitie si acorda o rotire gratuita. In timpul ei, poate ateriza alt Wild, iar procesul se repeta, cu doua role complet Wild. Poti obtine pana la 3 tamburi Wild, ceea ce este cu adevarat epic.

Pacanele 77777: Super Lion

Cum castigi la pacanele Skywind Super Lion?

De la primul Spin, vei observa ca acest slot plateste atat de la stanga la dreapta, cat si invers – 3 sau mai multe simboluri identice formeaza o combinatie castigatoare, dar cu 5X vei obtine premiile mai mari. Cele mai mari castiguri vin in timpul functiei Respins, acolo unde poti obtine 3 role complet Wild. Cea mai mare plata este de 999x miza totala, dar hai sa vedem cat ofera maxim fiecare simbol:

Tabel de plata la pacanele Super Lion

  • 5 x Omega = 300 monede
  • 5 x Septari = 125 monede
  • 5 x Diamante = intre 30 si 60 monede

Jocuri ca la aparate: Super Lion pe mobil

Jocul de pacanele Super Lion pe mobil functioneaza excelent si poate fi redat pe toate dispozitivele mobile, precum pe un smartphone sau pe o tableta. Orice dispozitiv mobil care utilizeaza sistemul de operare iOS si Android poate reda slotul in conditii foarte bune. Grafica si animatiile dinamice se vad clar si pe ecranele mai mici, jocul fiind complet optimizat. Incearca-l direct de pe canapeaua ta de pe aplicatia de mobil sau direct in brower pe mobil fara probleme!

Verdict

Inevitabil, Super Lion ne aminteste de celebrul joc de pacanele Starburst. Sunt mult asemanari, in special in ceea ce priveste tematica spatiala si grila 3×5, dar diferenta este facuta de Jackpot-ul progresiv urias din slotul prezent. Ne plac ambele jocuri ca la aparate, iar la noi pe site le poti testa gratuit, fara sa risti nici un ban din buzunarul tau, ca mai apoi sa iti incerci norocul pe bani reali si intr-un cazino online licentiat ONJN in Romania. Tie care iti place mai mult?

Care este tema principala a jocului Super Lion?

Tema principala a jocului Super Lion este puterea si maretia leului, considerat regele junglei. Jocul aduce in prim-plan imagini si simboluri asociate cu leul si regatul sau in natura.

Pot juca Super Lion pe dispozitive mobile?

Da, Super Lion este compatibil cu dispozitivele mobile. Jocul poate fi jucat pe smartphone-uri si tablete, indiferent de sistemul de operare al dispozitivului tau.

Care este nivelul de volatilitate al jocului Super Lion?

Super Lion are un nivel de volatilitate mediu. Acest lucru inseamna ca castigurile pot fi obtinute cu regularitate, iar valoarea lor poate varia de la mici la moderate.