Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Supreme Hot
Pacanele online: Supreme Hot
5.0

Pacanele online: Supreme Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Supreme Hot jocuri pacanele

Daca iti doresti un joc retro cu fructe, atunci Supreme Hot de la EGT e o alegere excelenta. Vei intalni toate simbolurile tale favorite si vei avea posibilitatea sa pui mana pe unul dintre cele patru jackpoturi pe care jocul le ofera. Totul intr-un ambient placut si distractiv, creat de EGT.

Spre deosebire de alte jocuri cu fructe, Supreme Hot functioneaza pe 27 de linii. Astfel, jucatorul are mai multe sanse de a lega combinatii castigatoare. Poate ca vara a trecut, insa ai in continuare ocazia sa te bucuri de un slot “hot” ca luna lui “Cuptor”.

Simboluri

Asa cum spuneam mai sus, Supreme Hot este un joc care iti aduce in fata ochilor tot felul de simboluri indragite. Avem clasicele fructe: cirese, portocale, mere si struguri, dar si stelute, clopotei, BAR-uri, semne de dolar si celebrii septari.

Din pacate, nu exista un simbol Wild, ceea ce inseamna ca obtinerea de combinatii castigatoare nu va fi usoara, chit ca vorbim despre un slot cu doar trei role. La 27 de linii, cu un simbol Wild adaugat, am fi constatat castiguri peste castiguri. Ceea ce nu e cazul la un slot cu 96.24% RTP (chit ca procentul este unul bun).

Pacanele online: Supreme Hot
Simboluri prezente in slotul Supreme Hot

Functii speciale

Supreme Hot nu are o functie speciala, combinatiile de fructe si simboluri adiacente fiind laitmotivul jocului. Totusi, daca avem un castig de sub 7 RON la o invartire, putem accesa functia Gamble, de unde putem multiplica acest profit. Binainteles, ca la toate sloturile marca EGT intalnim si in acest slot cunoscutul Jackpot Cards EGT.

Cele patru jackpoturi pe care le prezinta slotul sunt o atractie in plus pentru jucatori. Exista patru carti simbolice pentru aceste jackpoturi, asezate deasupra jocului. Sumele care pot fi castigate sunt afisate acolo, iar metoda prin care userul poate pune mana pe ele e simpla – se acorda aleatoriu, la sfarsitul unei runde din timpul jocului. Valoarea jackpotului (de fapt cartea corespunzatoare) se atribuie in urma functiei Card Bonus, unde jucatorul selecteaza dintre 12 carti cu fata in jos pana in momentul in care gaseste trei de un fel. Va fi acordat jackpotul care corespunde culorii respective.

Plati pacanele Supreme Hot

Fiind un joc pe 27 de linii, Supreme Hot acorda constant premii mici, spre deosebire de alte sloturi cu fructe. In plus, daca jucatorul are noroc si tot ecranul este plin cu acelasi simbol (panou), atunci suma castigata i se multiplica x2. Insa, chiar si pe bet-ul maxim, este cam greu sa acumulezi un castig substantial incat sa dai cashout fara nicio retinere.

Jocuri pacanele pe mobil: Supreme Hot

Precum oricare alt slot cu fructe, Supreme Hot n-are niciun fel de probleme in a merge pe orice dispozitiv mobil. Pentru ca este un joc dinamic, in care “dublajul” e practic parte integrata, lipsa delay-ului reprezinta un mare beneficiu.

Verdict

Supreme Hot este un joc destinat pasionatilor de fructe, care doresc sa dea in dublaj cat mai mult. Si asta se poate des, deoarece se leaga multe castiguri mici, care abia asteapta sa dai urmatoarea carte.

RTP-ul este unul destul de bun, iar grafica, retro, ne place, neffind o incercare disperata de-a customiza o idee veche de cand sloturile – jocurile cu fructe.