Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Ultimate Hot
Jocuri pacanele: Ultimate Hot
5.0

Jocuri pacanele: Ultimate Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGT77777 / Fructe24 Iulie, 201495.51%NUNUDA300 x

Ultimate Hot jocuri pacanele

Jocurile cu fructe au mereu in centrul atentiei in cazino-urile din intreaga lume. Ultimate Hot este unul dintre acestea, fiind un produs al EGT. Cu o grafica moderna si simboluri colorate, propune un o modalitate de joc foarte interesanta. Trei tamburi si trei coloane faca sa fie stivuite noua simboluri identice din tot atatea tipuri existente. Este unul dintre jocurile aparute recent, in 2016 fiind data de lansare a Ultimate Hot. In tot acest timp nu a avut timp sa devina un joc suficient de popular, el este mai degraba un joc comun cu celelalte.

Simboluri

Fructele dau tema principala a jocului, ceea ce inseamna ca acestea predomina si pe tabloul de simboluri. Nu mai putin de sase tipuri de fructe diferite pot fi stivuite pe cele trei coloane. Mult cunoscutele cirese, lamai, portocale, prune, struguri si pepeni ofera amatorilor de pacanele castiguri diferite. Elementul de rezistenta este celebrul simbol 77, acesta reprezenta si cel mai mare castig de pe tabelul de plati. Steaua si clopotelul sunt si ele elemente prezente. Noua astfel de simboluri dau castiguri care mai de care mai mare. Ciresele si lamaile ofera cele mai mici recompense, in timp ce trei de 77 in linie ofera cea mai mare plata.

Jocuri pacanele: Ultimate Hot
Simboluri Ultimate Hot

Reguli de joc si gameplay

Precum toate jocurile pe care EGT le-a scot pe piata de sloturi video din lume, sunt cinci praguri de pariere. In varianta clasica ele se gasesc in josul ecranului si dferita, de la 5 si pana la 100 de credite pentru fiecare pariu in parte. Asta inseamna ca in functie de aceste praguri, castigurile sunt pe masura. Pentru ca o plata sa fie valida, este nevoie de cel putin trei simboluri pe cele cinci linii de plata.
Exista mai multe catiguri, de diferite valori. Daca pariorul este nemultumit de acestea, el isi poate dubla ultimul castig, activand functia GAMBLE. Aceasta permite parierea ultimului castig pana intr-o anumita valoare. Activata, pe ecran apare o carte cu fata in jos, in care pariorul trebuie sa ii ghiceasca culoare. Ea poate sa fie rosie sau neagra. Se pot intoarce corect cel mult cinci astfel de carti, apoi castigul rezultat este introdus automat in balanta.

Functii speciale

Clasic din toate punctele de vedere, Ultimate Hot nu vine cu nimic extraordinar sa ii intampine pe cei care vor sa-l acceseze. Este un joc in care speciala si simbolul Wild lipsesc. Totusi, fiind un joc scos pe piata de catre EGT, asta inseamna ca are o serie de jackpot-uri progresive. In timp jocului, total aleatoriu, se poate activa jackpot-ul denumit Jackport Cards. Pe ecranul de joc vor aparea mai multe carti, carora le sunt repartizate mai multe culori. In functie de culorile intoarce, premiul poate sa fie mai mare. Castigul este realizat in momentul in care se intorc trei carti de acelasi fel, ele pot sa fie inima rosie, inima neagra, trefla si romb.

Plati pacanele

Asa cum am precizat si anterior, platile pentru fiecare joc la pacanele difera de la un prag de pariere la altul. Cu cat nivelul creste, automat castigurile cresc si ele in acelasi timp. Miza difera, sunt cinci praguri de pariere pentru Ultimate Hot, respectiv 5, 10, 25, 50 si 100 de credite pentru fiecare pariu. Luand drept exemplu un pariu maxim, de 100 de credite pentru fiecare pariu in parte, se pot castiga sume intre 800 si 6.000 de credite. Sunt cinci linii fixe de plata, iar pentru validarea unui castig este nevoie de trei simboluri identice pe cel putin una dintre ele.

Jocuri pacanele pe mobil: Ultimate Hot

Putine sunt jocurile care inca nu se pot juca pe aproape toate platformele existe. Dispozitive mobile, tabletele, IPAD-urile, toate acestea pot reda jocuri la pacanele. Ultima Hot inca nu se poate juca in aceasta varianta. Singura modalitate prin care acest slot video poate rula este cea clasica, respectiv pe calculator. De asemenea, este unul dintre cele mai putine sloturi care inca nu pot rula in mai multe modalitati.

Verdict

Fiecare joc in parte merita incercat, dar depinde de fiecare ce asteptari are de la fiecare. Faptul ca este un joc clasic, cu fructe, ca ofera o grafica moderna, sunt plusuri importante care vin sa ofere credit acestui joc. Sunt si motive pentru care sa preferi oricare alt joc in detrimentul acestuia. Ultimate Hot nu ofera o speciala sau un simbol wild. RTP-ul este si el unul scazut, ceea ce inseamna ca vor exista castiguri, dar nu suficient de mare. Cel mai probabil acestea sunt mici si dese.

In concluzie, Ultimate Hot nu este jocul tocmai recomandat sa fie jucat in ideea de a castiga sume mari. Este mai mult un joc care i se potriveste pariorului care joaca pe miza mica.