Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele cu septari: Wicked Hot - Cazino365
Pacanele cu septari: Wicked Hot
5.0

Pacanele cu septari: Wicked Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Skywind777779 decembrie 202096.76%NUNUDA250x

Joaca pacanele cu septari Wicked Hot de la Skywind si bucura-te de o sesiune plina de simboluri cu fructe! Este un slot Skywind, ce are loc pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 10 linii de plata fixe. Aici, poti juca la dublaj, beneficiezi de simboluri Wild si Scatter. RTP-ul este excelent, peste media de piata, de 96.72%, volatilitatea este ridicata, in timp ce pariurile sunt accesibile – poti miza intre 0.20 RON si 200 RON. Joaca gratis Wicked Hot pe pagina noastra!

Simboluri

Wicked Hot este un joc de pacanele cu fructe. Astfel, pe grila vei gasi Cirese, Portocale, Lamai, Portocale, Prune, Banane, Struguri si Pepeni. Exista si Septari, Wild, reprezentat de Dracusor si doua simboluri Scatter (Stea si Furca) – nu activeaza bonusuri, dar platesc oriunde ar ateriza pe role.

Reguli de joc si gameplay

Wicked Hot este un joc de pacanele standard din punct de vedere al structurii, fiind asezat pe 3 randuri X 5 coloane si 10 linii de plata fixe. Castigurile sunt realizate prin aterizarea a 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu prima rola. Mizele sunt variabile si pot fi setate din butoanele din partea stanga jos a ecranului – click pe fisa si alege miza. Exista si butoane pentru redarea automata si modul preferat de rotire a tamburilor (Mod Turbo). Pictograma “i” se afla in partea de jos a ecranului – cu ajutorul ei poti consulta tabelul de plata si modul de declansare al functiilor speciale.

Caracteristici bonus

La pacanele Wicked Hot nu exista multe bonusuri, cum ar fi rotiri gratuite. Te bucuri de Wild – aterizeaza pe rolele 2, 3 si 4 si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia celor doua simboluri Scatter:

  • Scatter Stea – aterizeaza pe rolele 1, 3, 4 si 5, iar 3, 4 sau 5 oriunde pe role plateste 5x, 25x sau 100x miza totala;
  • Scatter Furca – aterizeaza doar pe rolele 1, 3 si 5, iar 3 bucati ofera de 25 de ori miza totala.

De asemenea, atunci cand Wild-ul aterizeaza pe role si poate forma combinatii castigatoare, acesta se extinde complet pe tambur pentru si mai multe premii.

O alta caracteristica este reprezentata de dublaj. Dupa fiecare castig, iti poti dubla premiul – ghiceste ce culoare are cartea intoarsa cu fata in jos (rosie/neagra) si iti vei dubla castigul din rotire. In caz contrar, pierzi toata suma pariata.

Pacanele cu septari: Wicked Hot

Cum castigi la pacanele online Wicked Hot?

Toata castigurile vin de la stanga la dreapta, incepand cu primul tambur, atunci cand cel putin 2 simboluri Septari si minim 3 pentru celelalte simboluri aterizeaza pe una din cele 10 linii de plata active. Cel mai valoros simbol este Septarul, in timp ce Cirsele platesc cel mai putin. Wild-ul te va ajuta sa obtii mai des combinatii castigatoare, deoarece le inlocuieste pe toate celelalte.

Ce valoare are fiecare simbol?

  • 5 x Septari = 250 x miza
  • 5 x Pepeni = 50 x miza
  • 5 x Struguri = 30 x miza
  • 5 x Banane = 30 x miza
  • 5 x Prune = 20 x miza
  • 5 x Lamai = 15 x miza
  • 5 x Portocale = 15 x miza
  • 5 x Cirese = 10 x miza
Pacanele cu septari: Wicked Hot

Pacanele cu septari Wicked Hot pe mobil

Slotul este perfect si pentru o sesiune intr-un cazino pe mobil. Jocul ca la aparate este complet optimizat pentru ecranul mai mic al unui telefon mobil sau tableta Android sau Apple. De asemenea, poti testa slotul si pe versiunea desktop (Windows), cum ar fi un calculator sau un laptop. Joaca pacanele gratis Wicked Hot direct din confortul propriei case sau de oriunde te-ai afla!

Verdict

Daca iti place sa incerci jocuri ca la aparate cu fructe si septari, Wicked Hot este pentru tine. In schimb, daca iti place sa joci pacanele cu rotiri gratuite, atunci acest slot nu este pentru tine. Este un joc simplu, cu Cirese, Portocale, Prune, Pepeni sau Septari, dar te bucuri si de Wild-uri sau Scattere. Arata bine din punct de vedere vizual, gameplay-ul este usor de inteles, cu toate butoanele de control la vedere.

Ce caracteristici bonus oferă jocul Wicked Hot?

Wicked Hot nu oferă multe caracteristici bonus complexe. Există Wild-uri care înlocuiesc alte simboluri pentru a ajuta la formarea de combinații câștigătoare. De asemenea, există două simboluri Scatter (Stea și Furca) care pot plăti premii în funcție de câte se aterizează pe role, dar nu activează bonusuri speciale.

Există funcționalitate de dublaj în jocul Wicked Hot?

Da, după fiecare câștig, ai opțiunea de a dubla premiul. Trebuie să ghicești corect culoarea unei cărți întoarse cu fața în jos (roșie sau neagră). Dacă ghicești corect, premiul tău este dublat; altfel, pierzi totul.

Este Wicked Hot disponibil pe dispozitive mobile?

Da, Wicked Hot este compatibil cu dispozitivele mobile, inclusiv cu smartphone-urile și tabletele cu sisteme de operare Android sau iOS.