Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri pacanele 77777: Wild Booster
5.0

Jocuri pacanele 77777: Wild Booster

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri pacanele 77777: Wild Booster

Fructele si Septarii vin cu un aer modern in jocul de pacanele Wild Booster, lansat de producatorul de jocuri Pragmatic Play in aprilie 2021. Free Spins, Multiplicatori de pana la 100x si Cumpara Rotiri Gratuite sunt functiile speciale care iti pot aduce un castig intr-o singura rotire de pana la 5.000 x miza totala.
Slotul se joaca pe o grila de joc clasica, de 3 randuri X 5 coloane si 20 linii de plata fixe. RTP-ul (Return to Player) este excelent, de 96.46%, iar volatilitatea este foarte mare. Grafica si efectele audio sunt moderne, ceea ce face ca jocul sa fie potrivit pentru a fi redat si pe dispozitivele mobile Android/iOS. Afla mai multe despre jocul ca la aparate Wild Booster in recenzia noastra completa!

Jocuri pacanele 77777: Wild Booster
Jocuri pacanele 77777: Wild Booster

Simboluri

Pe role vei gasi cartile de joc Trefla, Romb, Inima si Frunza in stil piatra pretioasa, acestea fiind cele de valoare mai mica, dar si simboluri cu Cirese, Portocale, Capsuni si Lamai. Cel mai bine platit simbol este clasicul simbol de pacanele 77777. Exista, de asemenea si un simbol Wild, care poate ateriza pe toate cele 5 role si le poate inlocui pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului, reprezentat de un Diamant (cel putin 3 initiaza runda bonu cu rotiri gratuite).

Reguli de joc si gameplay

Slotul de pacanele gratis Wild Booster este structurat pe o matrice clasica 3×5 si 20 linii de plata ajustabile. Pentru a crea o combinatie castigatoare, va trebui sa aterizezi 3, 4 sau 5 simboluri potrivitele de la stanga la dreapta, incepand cu cea din capatul stang pe una din linii de plata castigatoare. Mizele variaza intre 0.80 RON si 200 RON, pe care le poti seta din butoanele minus si plus din ambele parti ale butonul de rotire. Exista o functia de redare automata, intre 10 si 1.000 de invartiri, unde poti seta limite pierdere/castig. Inainte de a incepe aventura, consulta tabelul de plata, facand click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Apasa Spin si incepe distractia!

Caracteristici bonus la pacanele Wild Booster

Wild Booster nu este un simplu joc cu fructe si septari, deoarece vine cu functii speciale atractive, precum rotiri gratuite, multiplicatori si o caracteristica care iti permite sa cumperi Free Spins.

Caracteristica Wild Boost

Wild Boost se poate declansa la orice rotire care include un Wild. Daca este initiata, vei primi apoi un multiplicator aleatoriu care incepe de la 2x, dar poate ajunge pana la 100x. Orice castig care include un Wild, vor fi inmultite cu acel multiplicator.

Functia Free Spins

Aterizarea a 3 sau mai multe simboluri Scatter (Diamant) in aceeasi rotire oriunde pe tamburi, vor intia functia Free Spins. Apoi, ai de ales intre doua moduri de jocuri gratuite:

  1. Caracteristica Mega Boost – Vei incepe cu 5 rotiri gratuite si un multiplicator de 2x. Desupra rolelor vei vedea o pista multiplicatoare.Simbolurile Scatter care au declansat functie vor fi adauge pe traseu. Fiecare Diamant care aterizeaza pe role se va alatura, de asemenea, traseului. Dupa ce ai colectat 5 Scatter, valoarea multiplicatorului creste cu 5 si primesti inca 5 rotiri gratuite. Aduna inca 5 Scatter si multiplicatorul creste la 10x + 5 jocuri gratuie, iar daca reusesti sa colectezi inca 5 Scatter, multiplicatorul creste la 100x + 5 rotiri gratuite.
  2. Caracteristica Ultra Boost – Vei primi 5 rotiri gratuite, dar cu un multiplicator de inceput de 3x. Colectarea simbolurilor Scatter duce multiplicatorii la 6x, 12x si maxim 50x. Vei vedea mai multe simboluri Scatter decat in Mega Boost, ceea ce ineamna ca poti obtine mai usor rotiri gratuite suplimentare.

Cumpara rotiri gratuite

Exista optiunea de a cumpara speciale pacanele pentru o plata de 75x miza totala. Numarul de Scatter care aterizeaza pe role este ales aleatoriu si pot fi 3, 4 sau 5. Functia Free Spins se desfasoara in acelasi mod ca atunci cand o declansezi in jocul de baza. Pentru a initia bonusul, trebuie sa faci click pe “Cumpara rotiri gratuite”, buton aflat in partea dreapta jos a ecranului.

Plati jocuri pacanele 77777: Wild Booster

Castigul maxim in jocul ca la aparate Wild Booster este de 5.000 x miza totala. Cheia catre aceasta plata sunt multiplicatorii Wild care pot ajunge pana la 100x in functia cu rotiri gratuite. Rata de castig este peste media de piata, de 96.47%, iar ca volatilitate este ridicat. Asta inseamnca ca vor predomina castigurile mici si medii, dar la fel de usor poti obtine o plata consistenta mai repede decat te-ai fi asteptat.

Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu cea din capatul stang. 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plata activa formeaza un castig. Hai sa vedem ce ne ofera fiecare simbol pentru o “linie”:

  • 5 x Septari = 30 x miza
  • 5 x Lamai = 15 x miza
  • 5 x Capsuni = 10 x miza
  • 5 x Cirese = 5 x miza
  • 5 x Frunza, Inima = 3 x miza
  • 5 x Romb, Trefla = 2.5 x miza
Plati jocuri pacanele 77777: Wild Booster
Plati jocuri pacanele 77777: Wild Booster

Jocuri pacanele 77777: Wild Booster pe mobil

Wild Booster este un joc de pacanele care poate fi redat pe toate dispozitivele mobile, inclusiv tablete si telefoane mobile Android si iOS, precum si pe versiunea desktop (laptop/PC). Grafica, clara, colorata si gameplay-ul clasic fac ca slotul sa fie perfect de jucat si pe ecranul mai mic al unui smartphone. De asemenea, jocul simplu, dar volatil este ideal pentru jocul intr-un cazino pe mobil ce detine licenta de la ONJN. Wild Booster de deschide direct in browser pe mobil sau in aplicatiile corespunzatoare fiecarei platforme de pacanele.

Verdict

Jocurile de pacanele cu fructe si septari raman o tema populara printre jucatori, mai ales atunci cand vin cu functii speciale inovatoare pentru a adauga putina adrenalina. Exact asta a facut Pragmatic Play cu slotul Wild Booster – simbolurile Wild sunt cu adevarat profitabile, deoarece pot aplica un multiplicator de pana la 100x, iar functia Free Spins vine cu doua moduri de joc, la alegere. Partea interesanta este ca poti cumpara rotiri gratuite pentru doar 75x miza totala si nu cu 100x ca la alte sloturi. Noi l-am testat si, cu siguranta, ne vom intoarce la acest joc, deoarece are potential mare de castig – 5.000 x miza totala.