Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Wild Clover
Jocuri ca la aparate: Wild Clover
5.0

Jocuri ca la aparate: Wild Clover

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Wild Clover jocuri ca la aparate

Slotul online Wild Clover este creat de Casino Technology si dispune de o tema cu fructe si simbolul favorit al tuturor jucatorilor de cazino 77777 si unde pe post de simbol Wild este „norocul irlandezului”, trifoi cu 4 foi.

Jocul de pacanele online este un slot cu o grafica colorata, unde tematica are fructele in prim-plan, dar si trifoiul cu 4 foi si este destinat oricarui jucator, fie el profesionist sau incepator. Pariul per rotire incepe de la 0.20 de bani si pana la 5 RON.

Slotul cu fructe este structurat pe 5 role si 3 randur si are 20 de linii de plata castigatoare, iar rata de castig este de 95,5 % . De asemenea, dispune de functia de dublaj „Gamble”, unde puteti selecta rosu sau negru sau simbolul cartii, care multiplica castigul cu x2 sau x4.

Simboluri

Jocul ca la aparate prezinta 4 simboluri cu fruncte: cirese, prune, mere si piersici, avand o valoare scazuta. Pe langa ele, exista alte 3 simboluri cu o valoare mai ridicata: moneda cu dolar, potcoava si clopot. Simbolul 7 plateste cel mai bine dintre simbolurile obisnuite.

De asemenea, exista doua simboluri speciale. Simbolul Scatter (steaua) si simbol Wild (trifoi cu 4 foi), care apare pe rolele 2,3 si 4 si substituie toate celelalte simboluri, cu exceptia Scatter.

Jocuri ca la aparate: Wild Clover
Simboluri Wild Clover

Reguli de joc si gameplay

Este un joc la pacanele 7777 foarte usor de inteles. Pe cele cinci role vor rula cele 4 simboluri cu fructe, simbol 7 si Scatter si Wild. Este nevoie de cel putin trei simboluri identice in linie pentru a realiza un castig. Avand 20 de linii de plata, exista posibilitatea ca intreg ecranul sa fie plin de acelasi simbol. Desigur, mai exista Scatter-ul, care asigura un venit suplimentar in cazul in care aveti trei pe ecran.

Simbolurile pot fi legate intre ele de wild (trifoi cu 4 foi). Totodata, va puteti dubla castigul prin “Gamble”, unde puteti alege intre o carte rosie si una neagra sau simbolul cartii. In functie de inspiratie, aveti ocazia de a alege cel mult cinci carti corecte, moment in care castigul se colecteaza automat.

Functii speciale

Acest joc de cazino online nu beneficiaza de „speciala”, dar in schimb are Scatter. Acest simbol este reprezentat de o steluta, ce apare intr-o singura casuta din cele cinci role. In functie de miza si de numarul acestor simboluri castigul creste substantial. Este nevoie de cel putin trei pentru un castig minim.

Daca jocul de pacanele online nu face plata, atunci Wild Clover dispune de functia de dublaj. In momentul in care apesi pe pictograma „Gamble”, vei avea doua optiuni:

  1. Sa ghicesti daca cartea este rosie sau neagra, iar suma riscata se va multiplica cu 2.
  2. Sa ghicesti simbolul cartii, iar suma riscata se va multiplica cu 4.

Cea mai importanta functie si cea mai atractiva este simbolul Wild (trifoi cu 4 foi), care apare doar pe rolele 2,3 si 4, fiind substitut pentru toate celelalte simboluri, cu exceptia Scater-ului. Astfel, 3 din cele 5 role se pot umple de simbol Wild, oferind jucatorilor de cazino online posibilitatea de a realiza castiguri mari.

Plati pacanele Wild Clover

Pacanelele Wild Clover nu este un joc cu plati foarte mari si o sa va dau un exemplu in acest sens. Pe o miza maxima de 5 RON, castigurile pentru fiecare simbol sunt urmatoarele:

  • 5X Cirese si prune, mere si piersici = 25 RON
  • 5X Moneda dolar si potcoava = 50 RON
  • 5X Clopot = 75 RON
  • 5X simbol 7 = 250 RON
  • 5X Scatter = 2000 RON

Faptul ca jocul dispune de 20 de linii de plata, ecranul se poate umple cu acelasi simbol pe toate rolele, iar castigurile vor creste considerabil, insa totul depinde de miza per rotire, iar cu cat e mai mare cu atat e mai bine pentru buzunarul tau.

Jocuri pacanele pe mobil Wild Clover

Joaca de oriunde pentru ca jocurile ca la aparate Wild Clover este disponibil si pe telefonul mobil sau pe tableta. Cu sigurana te vei distra si de acasa si iti vei aduce aminte de zilele in care jucai in cazinouri. Partea buna este ca nici nu trebuie sa te ridici din pat, poti juca chiar din fotoliul tau, direct de pe telefonul mobil.

Verdict

Slotul online Wild Clover este un joc de pacanele simplu si usor de redat. Nu exista multe caracteristici, insa faptul ca dispune de simboluri cu fructe si simbol 7, dar mai ales Wild, este un plus. Pe langa asta, existenta functiei „Gamble” ofera posibilitatea de a-ti mari castigurile. Tema este una distractiva si include un procent mediu de plata de 95,5 %. Faptul ca miza maxima este de doar 5 RON este un minus, dar este un joc de cazino bun pentru jucatorii la inceput de drum.