Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: 100 Cats - joaca gratis sau pe bani reali
Jocuri ca la aparate: 100 Cats
5.0

Jocuri ca la aparate: 100 Cats

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTAnimale si aventura15 Decembrie, 201496.03%NUDADA1.000 x

100 Cats jocuri pacanele

Lumea blanda a pisicilor a devenit tema de jocuri la pacanele pentru producatorul EGT. Intr-un asemenea joc cu 100 de linii de plata, esti asteptat sa faci cunostinta cu mai multe tipuri de pisici. O grafica colorata te asteapta, cu un fundal roz, pe care sunt stivuite 20 de simboluri de joc, datoirta celor trei tamburi si cinci role.

Slotul la pacanele 100 Cats este unul relativ recent intrat pe piata, dar incet a inceput sa castige in popularitate, avand in vedere tema jocului. Sunt 100 de linii de plata, dar ele se pot ajusta din partea laterala a ecranului de joc. Se pot selecta cinci praguri de linii de plata: 1, 20, 30, 50 si 100.

Simboluri

100 Cats te introduce in lumea fascinanta a jocurilor la pacanele, unde ai mai multe simboluri considerate clasice, cat si unele exclusive pentru acest joc. Cele cunoscute la aproape fiecare joc sunt nelipsitele A, K, Q si J, care apar pe ecranul de joc in culori vii. Sunt singurele simboluri considerate neutre, pentru ca, restul dau si tema jocului. In total sunt 12 simboluri, opt sase dintre ele reprezinta imaginea a tot atatea tipuri de pisici, considerate si ele simboluri normale. Femeia blonda, iubitoare de animale apare pe ecranul de joc si substituie toate simbolurile, ea avand functia de WILD.

Un alt simbol considerat special este cel roz, care apare pe ecranul de joc exclusiv pe rolele 2, 3 si 4. Este SCATTER, aparitia a trei astfel de simboluri in aceeasi rotire declansesaza speciala. Se distinge foarte usor, este un simbol cu un inscris “Cats Family” si apare o singura data pe fiecare din cele trei role din mijloc.

Jocuri ca la aparate: 100 Cats
Tabel simboluri 100 Cars

Reguli de joc si gameplay

Regulile pentru a putea juca 100 Cats sunt foarte simple. Intai de toate trebuie sa ai 18 ani pentru a-ti deschide un cont la agentiile online. Pe ecranul de joc apar in partea de jos cele cinci praguri de pariere, care variaza intre 100 si 500 de credite. tot in partea de jos exista si functia GAMBLE, pe care o poti activa si paria pe ultimul castig. In partea laterala a ecranului de joc exista pragurile linii de plata. Se poate alage intre o linie de plata si 100.

Validarea unui castig pe o singura linie de plata se face in momentul in care exista cel putin trei simboluri identice, dar amplasate de la stanga catre dreapta ecranului. Ele pot fi legate si de catre simbolul WILD, acesta apare pe toate rolele jocului.

Functii speciale

Fiind un joc cu 100 de linii de plata, mizele de la care se incep pariurile nu sunt atat de mici. In bani real inseamna un pariu de cel putin un leu pentru fiecare rotatie completa sau cel mult cinci lei. 100 Cats este unul dintre jocurile care indeplineste aproape toate cerintele unui parior. Are atat simbolul WILD, cat si SCATTER, acesta din urma declanseaza speciala. Aceasta consta in declansarea a zece rotiri gratuite. O noua speciala se poate redeclansa in timpul celor 10 rotiri gratuite, iar daca se intampla asta se vor adauga din nou alte jocuri gratuite la cele deja existente.

Wild este simbolul cel mai cautat pe ecranul de joc. Poate sa fie stivuit pe intreg ecranul de joc, respectiv pe toate rolele. Rolul acestuia este ca substituie toate celelalte simboluri, singura exceptie fiind cea SCATTER. O alta functie interesanta pe care o gasim pe majoritatea jocurilor la pacanele este cea GAMBLE. Iti permite sa dublezi ultimul castig si activata, pe ecranul de joc apare o carte cu fata in jos. Trebuie sa ghicesti culoare corecta a acelei carti, care poate avea culoare rosie sau neagra. In aceeasi serie se ghicesc cel mult cinci asemenea carti, pentru ca acel castig realizat sa fie apoi introdus automat in balanta.

Plati pacanele 100 Cats

Un joc pe 100 de linii si cu un prag maxim de 500 credite pentru fiecare pariu poate genera castiguri substantiale. Totusi, atatea linii de plata inseamna ca majoritatea acelor castiguri vor fi de o mica valoare si repetitive. Desigur, exista si castiguri considerate mari, dar ele sunt ceva mai rare. De exemplu, pe o singura linie de plata, cinci simboluri WILD consecutive genereaza un castig de 5.000 de credite la un pariu maxim, de 500 de credit pe fiecare rotire.

Avand in vedere numarul mare de linii de castig, este foarte greu sa prinzi o singura linie. Dar platite pentru un castig pe o singura asemenea linie de plata sunt foarte mici, tocmai in aceasta idee.

Jocuri pacanele pe mobil: 100 Cats

Cerintele clientilor au obligat producatorii de jocuri la pacanele sa se axeze si pe varianta online. Cum un site de specialitate il poti accesa si folosind telefoanele mobile sau alte device-uri portabile, acestia s-au adaptat. Majoritatea sloturilor video se pot acum juca si din confortul propriu, utilizand telefonul, tableta, sau oricare alt device inteligent, indiferent de sistemul de operare. 100 Cats este printre aceste jocuri, pe care le poti juca atat pe tableta, telefon, Ipad, device-uri utilizate atat in sistemul de operare IOS, cat si Android.

Exista o mica modificare spre deosebire de varianta desktop, considerata clasica. Pragurile de plata si functia gamble apar in partea laterala a ecranului de joc.

Verdict

Trebuie sa stiti inca din start ca 100 Cats nu este un joc destinat unui parior cu un buget mic. Cel mai mic pariu facut pentru astfel de joc, daca este jucat pe toate cele 100 de linii, este de un leu pe fiecare rotire completa. Totusi, ele se pot ajusta si astfel, daca optati pentru 20 sau 30 de linii de plata, mizele sunt ceva mai mici.

Grafica, castigurile mici repetate, faptul ca exista WILD pe toate rolele, cat si posibilitatea declansarii speciale, fac din 100 Cats un joc care merita. In ceea ce priveste castigurile mari, ele exista, dar sunt generate rar avand in vedere multitudinea de linii de plata.