Free cookie consent management tool by TermsFeedSloturi cazino cu maimute: Diamond Monkey
Sloturi cazino cu maimute: Diamond Monkey
5.0

Sloturi cazino cu maimute: Diamond Monkey

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Diamond Monkey sloturi cazino cu maimute

Toata lumea iubeste un joc de pacanele cu tema mitologica si asta sigur vei gasi in slotul online Diamond Monkey de la Amatic. Este un slot video cu 5 role, 4 randuri, cu o functie Bonusspin si o caracteristica de joc, cu simbol Wild. Slotul online se joaca cu 50 linii de plata reglabile.

Jocul ca la aparate este amplasat in inima Indiei si veti gasi multe simboluri minunate care reprezinta mitologia si cultura ei, cu diverse pietre pretioase, palate luxoase si cufere de aur. In centru atentiei este zeul maimuta indian Hunuman.

Cu toate astea, nu trebuie sa fii un print indian pentru a juca acest joc de pacanele, deoarece sumele de pariu poti fi adaptate pentru a se potrivi oricaru buget. Acestea incep de la 0.90 de bani si pana la 90 RON.

Simboluri

Avand ca tema cultura indiana si bogatiile ei, slotul online Diamond Monkey prezinta 4 simboluri pietre pretioase de diferite culori, respectiv galben, mov, rosu si verde, care au valoarea cea mai mica. Alte 4 simboluri specifice zonei sunt brosa de aur, elefant, un cufar cu bani si un palat indian, cel din urma fiind cel mai bine platit simbol dintre cele obisnuite.

De asemenea, exista un simbol diamant, care are valoarea cea mai ridicata, insa, cele mai importante sunt simbolul Wild (maimuta) si simbolul Scatter, reprezentat tot de maimuta Hunuman, un zeu indian.

Sloturi cazino cu maimute: Diamond Monkey
Simboluri Diamond Monkey

Reguli de joc si gameplay

Pentru a pune in miscare simbolurile pe role si pentru a incepe jocul de pacanele, dati click pe butonul „Start”, aflat in partea stanga jos. Liniile de plata si pariurile pe rotire pot fi ajustate in orice moment in timpul jocului ca la aparate, facand click pe optiunile „Linii” sau „Miza”, pana cand selectati pariul dorit aflat in partea dreapta jos.

O optiune de redare automata a rolelor este disponibila, accesand pictograma „Autostart” din partea stanga jos. Acest lucru face ca rolele sa se invarta automat pentru un anumit numar de invartiti, de pana la 100.

Pentru a realiza un castig, este nevoie de minim 3 simboluri aflate pe linia de plata, de la rola din stanga spre dreapta.

Functii speciale

Simbolul maimuta, are dublu rol, atat simbol Wild si inlocuieste toate celelalte simboluri, dar si rol de functie Bonus. 3 dintre acestea, in orice pozitie vor declansa 10 rotiri gratuite.

In timpul functiei bonus cazino, vi se va prezenta o roate in care va fi selectat un simbol aleatoriu pentru a fi in expansiune. Acest lucru va ajuta sa creati si mai multe combinatii castigatoare, mai ales ca un ecran complet cu acelasi simbol poate fi realizat cu usurinta.

Puteti activa din nou rotirile gratuite in timpul functiei, daca pe ecran apar alte 3 simboluri Scatter, acestea fiind nelimitate.

Utilizati optiunea „Gamble” pentru sansa de a dubla orice castig sau alegeti „Colectati” pentru a accepta plata data si treceti la urmatoarea invartire. Aceasta este una din functiile apreciate de toti jucatorii de pacanele online.

Plati pacanele Diamond Monkey

Slotul online Diamond Monkey are o rata de castig (RTP) de 97,49%, iar asta inseamna ca jocul de pacanele plateste peste medie si vor exista multe castiguri mari, dar cel mai important este ca functia bonusspin poate fi declansata usor.

Pietrele pretioase colorate sunt simbolurile cele mai putin platite si, desi sunt placut la ochi, pe o miza maxima de 90 de RON, pentru 5 de acelasi fel pe linia de plata vor plati intre 90 de RON si 180 RON.

O brosa de aur, care a fost impodobita in bijuterii este urmatorul simbol ca valoare, oferind pana la 450 de RON pentru 5 de acelasi fel. Elefantul indian plateste pana la 540 RON, in timp ce cufarul cu bani si palatul indian iti aduce 720 RON, respectiv 900 RON pentru o linie completa cu acelasi simbol.

Cel mai bine platit simbol este diamantul, care pentru 5 simboluri, iti aduce un castig de 1800 RON. Desigur, orice castig depinde miza pe rotire, deci, ai multe variante de a pune mana pe premii uriase.

Jocuri pacanele pe mobil Diamond Monkey

Exista foarte multe jocuri ce pot rula pe toate dispozitivele, iar Diamond Monkey face parte din categoria sloturilor Amatic Gaming care merge si el rulat pe toate dispozitivele mobile. Sunt cerinte minime pentru ca acest joc sa poata rula atat pe dispozitivele ce utilizeaza sistemul de operare Android, cat si IOS, dar pot fi jucate si de pe tablete sau Ipad.

Verdict

In general, Diamond Monkey ofera jucatorilor de top cazino online o experienta plina de comori atractive si cu bogatii nelimitate, prin functia de rotiri gratuite, care poate continua ori de cate ori alte 3 simboluri maimuta apar pe role, chiar in timpul functiei bonus.

De asemenea, slotul online prezinta un mix intre clasic si mitologic, iar asta face din acest joc de pacanele unul casual si usor, permitand jucatorilor sa se distreze, in timp inregisteaza o multime de castiguri.