Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Great Rhino Megaways
Pacanele gratis: Great Rhino Megaways
5.0

Pacanele gratis: Great Rhino Megaways

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Great Rhino Megaways

Lansat in cea de-a doua jumatate a lunii aprilie, anul 2020, jocul ca la aparate Great Rhino Megaways poarta amprenta providerului Pragmatic Play. Slotul este unul complet, avand atat functii bonus redeclansabile, dar ofera si posibilitatea de a declansa contracost aceasta functie. Megaways inseamna multe linii de plata, iar in Great Rhino Megaways ai posibilitatea de a castiga pana la 20.000 X miza, iar numarul liniilor maxime de plata ajunge pana la 200.704. Grafica este moderna, iar pe ecranul de joc sunt 8 linii X 6 role. Pe rolele 2, 3, 4 si 5 sunt stivuite cate opt simboluri, iar pe rolele 1 si 6, doar sapte simboluri.

Simboluri

Desi este un slot aparte, cu foarte multe linii si role, slotul dispune de 12 simboluri. Doua dintre ele sunt simboluri speciale: Wild si Scatter. Primul apare pe rolele 2, 3, 4 si 5, sub forma unui Rinocer si inlocuieste toate celelalte simboluri, exceptand Scatter. In schimb, Scatter poate fi zarit sub forma de Moneda aurie cu cap de rinocer si este stivuit pe toate rolele, declansand functia bonus.

A, K, Q, J si 10 sunt si ele simboluri ce fac parte din slotul ca la aparate Great Rhino Megaways, ele intrand la categoria simbolurilor speciale, intalnite in mai multe sloturi. Tema slotului este despre habitatul din jungla aricana, iar acolo ai ocazia sa intalnesti diferite specii de animale care pot fi descoperite sub forma de simboluri. Leopard, Gorila, Crocodil, Hiena si Flamingo sunt aceste simboluri disponibile in slotul Great Rhino Megaways

Pacanele gratis: Great Rhino Megaways
Pacanele gratis: Great Rhino Megaways

Reguli de joc si gameplay

Cu toate ca vorbim despre un slot aparte comparativ cu majoritatea celor existente deja pe piata de cazino online si nu numai, Rhino Great Megaways este un slot care se joaca in mod clasic. Inainte de a incepe rotirile vei putea seta miza apasand butoanele + sau – de pe panoul de control. Miza minima pentru fiecare rotire in parte este de 0.80 RON, iar miza maxima de pana la 400 RON. Intre cele doua butoane de unde poti seta miza, ai ocazia sa declansezi manual rotirile. In schimb, ai posibilitatea de a selecta si rotiri automate, datorita functiei Joc Automat. Intre 10 si 100 de rotiri gratuite se pot selecta.

Functii speciale

Functiile bonus nu lipsesc din jocul de pacanele gratis: Great Rhino Megaways. Wild apare sub forma de Rinocer si este stivuit exclusi pe rolele 2, 3, 4, si 5, pe randul de sus. Acesta substituie toate celelalte simboluri obisnuite, singura exceptie fiind simbolul Scatter.

In jocurile Pragmatic Play ai ocazia de a activa si contracost functia bonus. Initial ea se declanseaza prin simpla prezenta a cel putin 4 X simbol Scatter pe ecran, dar cel mult pot sa apara 6 X simbol Scatter. In functie de numarul acestor simboluri primesti intre 5 si 23 de Rotiri Gratuite cu multiplicator incepand de la X1.

4 X Scater pot declansa intre 5 si 15 Rotiri Gratuite, 5 X Scatter intre 9 si 19 Rotiri Gratuite, iar 6 X Scatter intre 13 si 23 de Rotiri Gratuite, toate cu multiplicator de castig 1X. Functia este redeclansabila, fara un numar limitat de rotiri. Jucatorul are optiunea de a selecta multiplicatorul de miza. In functia bonus jocul se comporta diferit, pana la multiplicator 25 X in timpul desfasurarii functiei. Tot atunci poti castiga pana la 20.000 X miza. Daca castigul este atins, dar mai sunt Rotiri Gratuite in desfasurare, atunci functia se incheie automat si castigul este acordat. In schimb, cumpararea functiei bonus implica suma de 100 X miza.

Plati pacanele gratis: Great Rhino Megaways

Un joc cu real potential, Great Rhino Megaways poate aduce un castig maxim de cel mult 20.000 X miza. Insa, acest castig maxim se poate acorda exclusiv pe parcursul desfasurarii functiei bonus. In schimb, platile in jocul de baza sunt mici, insa nu trebuie sa omitem faptul ca sunt pana la 200.704 de linii de plata.

Pacanele gratis: Great Rhino Megaways
Plati pacanele: Great Rhino Megaways

Asadar, 50 X miza poti castiga cu linie completa de simbol Leopard, care este simbol top cand vine vorba despre plati. Gorila este un simbol care aduce pana la 5 X miza, iar Crocodil doar 250 X miza. Hiena plateste pana la 2 X miza, iar Flamingo cel mult 1, 5 X miza, la fel ca simbolul A si K. Q, J si 10 ofera miza inapoi la o linie de plata completa.

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Great Rhino Megaways

Cazinourile online de top si producatorii de sloturi au lucrat mult in ceea ce priveste accesarea sloturilor direct de pe dispozitivele mobile. Este si cazul Pragmatic Play, respectiv NetBet, care ofera posibilitatea rularii Great Rhino Megaways atat pe telefonul mobil, tableta sau Ipad, in cele mai bune conditii. Mai mult decat atat, sistemul de operare nu mai este un impediment, accesarea se poate face atat de pe dispozitivele care folosesc Android, cat si IOS.

La NetBet Cazino Online ai aplicatii de mobil pentru partea de Cazino si Cazino Live. Le poti descarca direct de pe site, fie poti intra pe site direct din browser.

Verdict

Sloturile de la Pragmatic Play par sa fie altceva decat ceea ce ne-am obisnuit sa vedem in jocurile de pacanele. Cu atat mai mult cele Megaways, care permit castiguri uriase, dar in timpul desfasurarii functiilor bonus. Totodata, sloturile pot fi accesate de pe dispozitivele mobile, ceea ce este un plus de luat in calcul.

Castigurile din jocul de baza sunt mici, dar slotul vine cu ceva inedit, ofera jucatorului posibilitatea de a cumpara functia bonus. O poate face in schimbul sumei de 100 X miza si astfel, declanseaza rotiri gratuite si in acelasi timp deschide calea catre cel mai mare castig al slotului, de pana la 20.000 X miza.