Pacanele gratis: Jaguar Gold

Evaluare joc:
Producator: Skywind
Data lansarii: 16.07.2020
RTP: 96.00%
Variatie: Ridicata
Schema: 5*3
365Rank 456
Grafica 4 / 5
Sunet 3.5 / 5
Divertisment 3 / 5
Runde Bonus 2 / 5
Total 3.125 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • Functia Rotiri Gratuite
 • Jackpot
 • Joc Bonus
 • Mize accesibile
 • Grafica moderna
5
Role
25
Linii de plata
1250 RON
Pariu maxim
1250000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
5
Runde gratuite

Pacanele gratis: Jaguar Gold

Jaguar Gold este un joc de pacanele Skywind, cu o tematica a naturii, cu animale salbatice si ofera o experienta de joc cu volatilitate ridicata, impreuna cu un RTP de 96%. Rotiri Gratuite si un Bonus special cu Jackpot-uri sunt recompensele ce te asteapta in acest slot dispus pe o matrice cu 5 role x 3 randuri si 25 linii de plata fixe. Afla mai multe detalii in recenzia noastra Jaguar Gold!

Pacanele gratis: Jaguar Gold

Pacanele gratis: Jaguar Gold

Simboluri

4 simboluri cu animale sunt cele care platesc mai bine, respectiv Gorila, Cerbul, Tucan si o Broasca. Apoi, vei intalni cartile de joc A, K, Q si J, acestea fiind cele care ofera castigurile cele mai mici. Jaguarul este simbol Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu excepia Bonus (Diamant) si Scatter (Jungla) si, de asemenea, alaturi de Gorila, este cel mai bine platit.

Reguli de joc si gameplay

Jaguar Gold este un joc de pacanele online cu un panou de control simplu, dar inainte de a-l testa ar trebuie sa stii anumite detalii, care poate te vor ajuta sa il intelegi mai bine:

 1. Verifica tabelul de plata, liniile de castig si bonusurile prin intermediul pictogramei “I”, aflata in partea stanga jos a ecranului
 2. Seteaza miza in functie de buget, iar pentru asta click pe +/ – pentru pariuri cuprinse intre 0.25 RON si 1.250 RON
 3. Daca doresti, poti utiliza optiunea Autoplay, unde poti seta pana la 99 de rotiri automate
 4. Inainte de a da Spin, asigura-te ca este multumit de miza pariata la fiecare rotire, apoi bucura-te

Toate combinatiile castigatoare se realizeaza de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu tamburul stang pe una din cele 25 linii de plata – 3, 4 sau 5 simboluri potrivite formeaza un castig.

Functii speciale

Rotiri Gratuite

3 X simboluri Scatter pe tamburii 1, 3 si 5 in aceeasi rotire activeaza runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 5 runde gratuite, in timpul carora rolele 2, 3 si 4 se transforma in intr-o rola gigant, pe care vor fi doar simboluri mega, inclusiv Wild, Bonus si Scatter. Pentru a obtine 5 rotiri suplimentare, urmeaza acelasi proces de la initire.

Functia Links Bonus

Cu 6 sau mai multe simboluri Diamant, vei initia functia. Acestea vor ramane blocate pe tamburi si se acorda 3 rotiri gratuite – grila de joc va fi formata doar din simboluri Diamant, iar ori de cate ori aterizeaza altul, contorul cu rotiri gratuite se reseteaza la 3. Poti castiga premii cuprinse intre 1x si 20x sau unul din cele 3 Jackpot-uri, despre care vom vorbi mai jos.

Jackpot

In functie de numarul de simboluri Diamant de pe matrice, poti castiga unul din cele 3 Jackpot-uri, a caror valoare este:

 • Mini = 30 x miza totala
 • Major = 100 x miza totala
 • Mega = 1.000 x miza totala (ecran complet)

Plati pacanele gratis: Jaguar Gold

Acest slot are o rata de castig de 96% si o volatilitate destul de ridicata, ceea ce face ca platile de valoare mica si medie sa fie mai dese, dar exista si sansa unui castig mare mai repede decat te-ai fi asteptat. Cel mai mare castig posibil este de 1.000x miza totala.

Plati pacanele gratis: Jaguar Gold

Plati pacanele gratis: Jaguar Gold

Tabel de plata la pacanele Jaguar Gold

 • 5 x Gorila = 500 monede
 • 5 x Cerb = 400 monede
 • 5 x Tucan = 300 monede
 • 5 x Broasca = 200 monede
 • 5 x A, K, Q, J = 50 monede

Sa nu uitam de simbolul Wild, care plateste 500 de monede pentru 5 bucati si de cele 3 Jackpot-uri, care in functie de miza pot fi explozive.

Jocuri ca la aparate: Jaguar Gold pe mobil

Jaguar Gold este un joc de pacanele pe care il poti juca din mers, fie pe smartphone, fie pe tableta. Te poti bucara de aceleasi bonusuri si functii speciale de care dispui pe versiunea desktop si pe telefonul mobil. Jocul pe mobil vine si cu avantaje sale – nu numai ca iti ofera libertatea de a incerca jocul de pacanele preferat de oriunde, oricand, dar unele jocuri ca la aparate, precum Jaguar Gold, pur si simplu functioneaza mult mai bine pe un telefon mobil, fie ca folosesti un sistem de operare iOS, fie Android.

Verdict

Jaguar Gold face parte din categoria de jocuri ca la aparate cu plati decente si o calatorie frumoasa prin jungla, dar parca este prea putin. Sunt multe pacanele cu animale, cum ar fi Panda s Fortune 2 de la Pragmatic Play, care vine cu ceva in plus si cu o grafica este de top. Pe site-ul nostru poti testa multe jocuri ca la aparate cu animale, inclusiv Jaguar Gold pe bani virtuali, fara sa risiti nici un leu din buzunarul tau. Cand esti gata sa joci serios pe bani reali te poti inregistra la cazinouri din online ce detin licenta de la ONJN.