Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate cu maimute: King Kong Fury
Jocuri ca la aparate cu maimute: King Kong Fury
5.0

Jocuri ca la aparate cu maimute: King Kong Fury

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

King Kong Fury jocuri ca la aparate cu maimute

Aparut cu foarte mult timp in urma, King Kong este un personaj fictiv care de-a lungul timpului a devenit un brand. Primul film in care a aparut, a fost in 1933, ulterior au mai fost aparitii si in alte filme. Iinsa, din 2018 este partea a jocului ca la aparate King Kong Fury, care se desfasoara pe cinci role si patru tamburi. Cei de la NextGen ne-au obisnuit sa vina cu sloturi putin iesite din tiparul, cu mai multi tamburi si iata ca din nou surprinde. Aventura pe care King Kong si lupta lui cu ceilalti pentru a o proteja pe Ann Darrow este dezvaluita pe cele 50 de linii de plata.

Simboluri

Desi este un joc cu o tema foarte cunoscuta, despre care s-au scris multe articole si facut filme in decursul timpului, vine cu o serie de simboluri interesante. O parte dintre ele au stransa legatura cu tema jocului si aici le putem nominaliza pe frumoasa Ann Darrow, insusi King Kong gorila. Alte simboluri sunt creaturi din preistorie, precum celebrul Tyrrannosaurus rex, un dinozaur teropod.

Nu lipsesc nici simbolurile intalnite des si in alte jocuri de pacanele. 9, 10, J, Q a si K sunt nelipsite din jocurile acestui provider. De la un joc la altul, singura diferenta este culoarea primita si designul acestor simboluri.

Jocuri ca la aparate cu maimute: King Kong Fury
Simboluri King Kong Fury

Reguli de joc si gameplay

NetBet iti pune la dispozitie acest slot video, asadar prima regula este sa faci cont, depune si beneficiezi de un bonus de bun venit. Apoi mergi in oferta cazino si intra in jocul King Kong Fury, pe care il poti juca. Inainte de asta trebuie sa stii ca in partea dreapta a ecranului de joc apare butonul start. Este inconjurat de butoane, unde iti poti seta miza pentru fiecare pariu, cat si activa rotirile automate.

Jocul in sine aduce 20 de spoturi care sunt umplute cu simboluri la finalul fiecarei rotiri. Exista 13 astfel de simboluri diferite, fiecare dintre ele venind la pachet si cu o serie de castiguri diferite.

Functii speciale

King Kong Fury este si el parte din seria de jocuri pacanele unde speciala nu lipseste. Simbolul care declanseaza seria de rotiri gratuite este reprezentat de frumoasa Ann Darrow. Aceasta apare doar pe rolele 1 si 5, iar daca acest lucru se intampla, puteti castiga pana la 100 de jocuri gratuite. In schimb, King Kong, insusi cel care da numele jocului, pe ecranul de joc reprezinta simbolul Joker, care inlocuieste toate celelalte simboluri obisnuite.

Pe perioada jocurilor gratuite, reinvatirile sunt declansate de cate ori patru simboluri Joker apar simultan pe aceeasi rola. Un joc gratuit este automat acordat pentru fiecare rola plina cu acest simbol.

Nu sunt singurele functii speciale ale acestui joc la pacanele. King Kong Fury poate declansa si secventa aleatorie numita Rola Fulger. Aceasta apare invartindu-se deasupra ferestrei rolelor. Maximum 15 simboluri BESTIE se pot transfera in fereastra de role intr-o invartire.

Chemarea lui Kong este o alta secventa aleatorie. Ea se declanseaza tot aleatoriu la finalul oricarei invartiri, iar 1 sau mai multe simboluri pe rola 2, 3 sau 5 se transforma in Joker

Plati pacanele King Kong Fury

Anterior am mentionat stransa legatura dintre simboluri si castiguri in jocurile ca la aparate. Castigurile difera de la un simbol la altul, Tyrannosaurus Rex fiind considerat simbolul de top si cel care aduce cel mai mare castig pe o linie de plata. De asemenea, pariul per rotire este si el important. O miza mai mare aduce si castiguri pe masura.

Faptul ca sunt 50 de linii de plata si un RTP modest, inseamna ca jocul va elibera castiguri mai mai mici, dar mai dese. Asta nu exclude posibilitatea ca un castig mare sa fie si el generat la finalul unei rotiri complete. Cu atat mai mult cand exista si o speciala, care creste substantial sansaca mai multe simboluri de top sa fie stivuite in aceeasi rotire.

Jocuri pacanele pe mobil: King Kong Fury

Tehnologia isi face tot mai mult loc in domenii unul si unul. Este si cazul jocurilor de noroc, dovada ca acum putem juca pacanele online, direct din confortul propriului camin. Cu atat mai mult cand putem face asta nu doar prin intermediul calculatorului de birou, ci si a dispoztivelor mobile. Da, King Kong Fury se poate juca si el de pe dispozitive mobile.

Sistemul de operare Android sau IOS permit accesarea acestui joc. Nimic nu se schimba, grafica moderna ramane la fel. Singura diferenta dintre varianta clasica si cea de pe mombil este accesarea jocului gratie functiei touch screen.

Verdict

Daca vrei un joc cu tema interesanta, posibilitatea declansarii si redeclansarii specialei, atunci King Kong Fury este un joc porivit. De astfel, vorbim aici despre un joc de pacanele online care vine la pachet si cu o grafica deosebita, moderna. Ai posibilitatea sa faci lucrul acesta direct de pe dispozitivul mobil.

Intr-adevar, castigul are si el importanta lui in aceasta lume a jocurilor de noroc. Poate RTP-ul modest si cele 50 linii de plata sa te faca sa te indoiesti ca jocul ca la aparate King Kong Fury este cel care ti se potriveste. Dar chemarea lui Kong si rola fulger pot salva situatia si il face sa fie un joc pe care trebuie sa il incerci.