Jocuri ca la pacanele: Mega Moolah

Evaluare joc:
Producator: Microgaming
Data lansarii: 28.11.2006
RTP: 88.12%
Variatie: Medie
Schema: 5*25
365Rank 50
Grafica 3.5 / 5
Sunet 3 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 4 / 5
Total 3.5 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Istoria bogata
  • Speciala cu multiplicator X 3
  • Variatie medie
  • Usor accesibil pe mobil
  • 4 jackpot-uri progresive
5
Role
25
Linii de plata
25 RON
Pariu maxim
225000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
15
Runde gratuite

Mega Moolah jocuri pacanele

Mega Moolah este un nume foarte cunoscut in domeniul jocurilor de noroc. Un slot cu jackpot-uri progresive, acest joc cu animale a dat nastere multor milionari in valuta. Poate si de aceea rezista pe piata din 2006, de cand a fost scos de Microgaming.

Poate schimba viata multor oameni prin premii colosale, dar Mega Moolah are un RTP destul de scazut. deci te poate afecta si intr-un sens negativ. Insa, per total, Mega Moolah este distractiv si relaxant, ceea ce ar trebui sa fie primul scop al unui joc ca la pacanele.

Simboluri

Evident, nu puteau sa lipseasca simbolurile cele mai comune si mai slab platite:10, J, Q, K si A. Dar ochii ne sunt rasfatati cu sapte simboluri de animale: leul reprezinta simbolul Wild, iar maimuta Scatter-ul, unde trei aduc “speciala”, in timp ce elefantul, bivolul, girafa, zebra si antilopa pot alcatui linii castigatoare.

Atunci cand leul face parte dintr-o linie castigatoare, el dubleaza profitul obtinut. Ca de obicei, leul ramane “regele junglei”.

Reguli de joc si gameplay

Absolut toti jucatorii care intra la Mega Moolah vor vana unul dintre cele patru jackpot-uri. Insa roata cu jackpot-urile apare in mod aleatoriu, asa ca nu aveti ce sa faceti decat sa jucati pe o miza cat mai mare, pentru a avea sanse suplimentare. Per total insa, am putea spune ca riscul nu merita investitia. Mai ales daca la final te trezesti doar cu un “Mini” sau un “Minor”.

Cealalta atractie din cadrul jocului Mega Moolah o constituie “speciala”, furnizata de joc in momentul in care avem trei simboluri Scatter (reprezentate de trei maimute) pe ecran.

Functii speciale

Mega Moolah are o functie speciala destul de normala, care furnizeaza 15 rotiri gratuite atunci cand trei simboluri Scatter apar oriunde pe cele cinci role. Partea grandioasa e ca toate liniile castigatoare primesc un multiplicator de 3, iar asta ajuta mult la “portofel”. In plus, daca in timpul “specialei” apar alte trei maimute, atunci functia bonus este suplimentata cu alte 15 rotiri.

Plati pacanele Mega Moolah

Fiind un joc cu variatie medie, Mega Moolah nu te lasa sa astepti foarte mult pentru o rotire castigatoare, dar RTP-ul, de putin peste 88%, “asigura” faptul ca, pe termen lung, nu vei iesi chiar atat de bine. Salvarea vine de la jackpot-uri, asa ca daca ai noroc sa nimeresti vreunul dintre ele, ti-ai asigurat, pe moment, un profit.

Nici daca intri in “speciala” nu vei face mare lucru, deoarece miza maxima este una derizorie pentru cei care vor sa obtina un castig substantial.

Jocuri pacanele pe mobil: Mega Moolah

Poti incepe o calatorie in lumea jocurilor Microgaming direct de pe telefonul mobil. Fiind un joc fara prea multe cerinte de sistem, Mega Moolah se plieaza extraordinar pe fiecare dispozitiv si orice user se poate bucura de experienta.

Verdict

Opinia noastra sincera e ca Mega Moolah se aseamana mult cu Loteria Romana. Ofera iluzia unui mare castig, iar uneori un norocos chiar beneficiaza de un premiu care-i va schimba viata. Insa pentru un jucator normal, care vrea sa dea cateva runde pentru un castig mic, Mega Moolah nu este deloc slotul ideal. RTP-ul este dezamagitor si vei pierde clar pe termen lung. Dar totul depinde de prioritati la un asemenea joc.