Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Mustang Gold
5.0

Pacanele gratis: Mustang Gold

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Mustang Gold

Un slot cu real potential, Mustang Gold ofera un castig mare, de pana la 12.000 X miza, ceea ce este fabulos fie si pentru un astfel de slot. Lansat la inceputul anului 2019 de catre producatorul Pragmatic Play, dispune de RTP 96.53% si volatilitatea medie-ridicata. Miza este variata, ai ocazia sa mizezi pe sume cuprinse intre 0.25 si pana la 125 RON per rotire completa.

Desfasurarea jocului ca la aparate Mustang Gold are loc pe 3 linii X 5 role, iar castigurile pot sa vina in 25 de modalitati diferite. Beneficiaza de functii speciale, muzica ambientala, cat si de jackpot progresiv.

Simboluri

In total sunt 12 simboluri incadrate in mai multe categorii: speciale, specifice temei si obisnuite. Mustang Gold este simbol Wild si apare pe rolele 2, 3, 4 si 5, el substituie toate celelate simboluri, exceptie Scatter, Simbol cu bani si Collect. Focul este simbol Scatter, el apare pe rolele 2, 3 si 4, declansand functia bonus. Potcoava aurie este Simbol bani, iar Insigna aurie de serif este Collect.

Simbolurile specifice temei slotului sunt cei doi cai, Mustang Alb si Mustang Negru, Serif si Ajutorul de serif. A, K, Q si J sunt simboluri obisnuite, des intalnite la jocurile ca la aparate cu animale de la Pragmtic Play, dar si al altor provideri.

Pacanele gratis: Mustang Gold
Pacanele gratis: Mustang Gold

Reguli de joc si gameplay

Este esential sa iti personalizezi slotul preferat indiferent care este acesta. Mustang Gold al providerului Pragmatic Play iti permite sa selectezi miza cu un simplu click pe butoanele – sau +, de unde vei putea selecta exact miza care ti se potriveste. Cercul cu sageti inauntru declanseaza rotirea manuala, dar slotul dispune si de Joc Automat. Pe butonul cu acelasi nume vei putea selecta intre 10 si 100 Rotiri Automate care se opresc in momentul in care balanta scade sub o anumita suma selectata sau atinge numarul respectiv de rotiri.

Din panoul de control situat in partea de jos a eranului de joc ai ocazia sa activezi/dezactivezi muzica ambientala.

Functii speciale

Wild este un simbol care ajuta la obtinerea unui castig pe liniile de plata. Acesta apare pe rolele 2, 3, 4 si 5, subistituind toate celelalte simboluri cu exceptia Scatter, Collect si Simbol bani.

Functia bonus este declansata de prezenta a 3 X simbol Scatter, acesta facandu-si aparitia exclusiv pe rolele 2, 3 si 4. Declanseaza 8 Jocuri Gratuite In timpul acestor jocuri se joaca pe role speciale, existand mai multe Simboluri bani si Collect. Functia este redeclansabila, iar daca pe rolele 2, 3 si 4 sunt din nou dstivuite 3 X simbol Scatter se vor adauga inca 8 rotiri gratuite la numarul jocurilor ramase.

Runda cu descoperirea jackpotului se declanseaza in momentul in care unul sau mai multe simboluri bani (Potcoava aurie) sunt stivuite concomitent cu simbolul Collect (Insigna aurie). Acest simbol din urma apare exclusiv pe rola 5, iar simbolul bani apare pe rolele 1, 2, 3 si 4.In aceasta runda ai ocazia sa descoperi si cele patru jackpoturi progresive: Mini (50 X miza), Minor (100 X miza), Major (200 X miza), Grand (1.000 X miza). Potriveste trei simboluri la fel pentru a castiga jackpotul corespunzator.

Plati pacanele gratis Mustang Gold

  • Calul alb – 33,3 X miza pentru o linie de plata (5 simboluri consecutive)
  • Calul negru – 20 X miza pentru o linie de plata (5 simboluri consecutive)
  • Serif – 16.6 X miza pentru o linie de plata
  • Ajutor de serif – 13,3 X miza pentru o linie de plata
  • A, K, Q si J = 4 X miza pentru o linie de plata

Platite pot creste considerabil avand in vedere cele 25 de linii de plata. Cel mai putin poti miza pe 0.25 RON per rotire completa, iar cel mai mult 125 RON.

Pacanele gratis: Mustang Gold
Plati pacanele: Mustang Gold

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Mustang Gold

Sloturile providerului Pragmatic Play nu vin doar cu grafica superioara, ci te invita sa le poti accesa atat de pe laptop/PC, cat si prin intermediul dispozitivelor mobile. La NetBet Cazino poti juca aproape toate sloturile atat in varianta clasica, dar si pe dispozitivele mobile. O poti face direct din browser, pe mobil, fie descarcand aplicatia de Cazino si Cazino live.

Jocurile ruleaza atat pe telefonul mobil, tableta sau Ipad. Sistemul de operare nu este un impediment, poti juca Mustang Gold pacanele gratis online atat pe dispozitive care folosesc IOS sau Android. Dintre toate aceste dispozitive tableta este cea mai indicata, avand dimensiunea potrivita.

Verdict

Un slot echilibrat, Mustang Gold propune o serie de sesiuni individuale ce pot varia foarte mult, ceea ce înseamnî că nu există garanții. Suma maxima castigata este de 12.000 X miza, dar pentru a putea ajunge la acestea trebuie declansata functia bonus. In jocul de baza castigurile sunt modeste, ceea ce ii scade putin din potential.

Una peste alta este un slot pe care merita sa il incerci, cu atat mai mult cand poti face asta atat pe bani reali pentru ca este licentiat de ONJN sau il poti testa si pe bani virtuali. Mustang Gold este disponibil atat in varianta clasica, cat si pe dispozitivul mobil indiferent de sistemul de operare.