Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Pink Elephants 2
Pacanele gratis: Pink Elephants 2
5.0

Pacanele gratis: Pink Elephants 2

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Pink Elephants 2

Pink Elephants 2 este un joc de pacanele dezvoltat de producatorul de jocuri Thunderkick in mai 2020 pe o matrice cu 6 role x 4 randuri si 4.096 linii de plata castigatoare. Este un slot de volatilitate ridicata, cu un RTP de 96.13%, ceea ce duce la un castig maxim de 10.000x miza totala intr-o singura rotire. Ca functii speciale exista Rotiri gratuite cu transformari de simboluri si Mystery Scatter. Descopera mai multe detalii in recenzia noastra completa Pink Elephants 2!

Pacanele gratis: Pink Elephants 2
Pacanele gratis: Pink Elephants 2

Simboluri

Pe rolele care plutesc pe cer vei gasi simboluri carti joc A, K, Q, J, 10 si 9, care apar in pietre, acestea fiind si cele care ofera castigurile cele mai mici. Simbolurile de valoare medie sunt 3 Capre de culori diferite: albastre, verzi si portocalii si un Berbec. Cel mai bine platit simbol este Elefantul roz. Exista, de asemenea un simbol Wild – “W”, care le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Gong).

Reguli de joc si gameplay

Slotul Pink Elephants 2 se joaca pe 6 role, 4 randuri si 4.096 linii de plata castigatoare. Pentru a fost un castig, ai nevoie de simboluri potrivite in ordine de la stanga la dreapta, incepand cu tamburul 1. Ele pot ateriza pe orice pozitie pe fiecare rola. Pentru toate simbolurile vei avea nevoie de 3 sau mai multe pentru a crea un castig, in timp ce Elefantul roz formeaza plati cu doar doua simboluri. Miza este pentru toate buzunarele, deoarece poti selecta intre 0.50 RON si 500 RON. Thunderkick foloseste o moneda de casino langa butonul de rotire, unde poti vedea cu usurinta toate pariurile. Functia Auto Play iti permite sa joci pana la 5.000 de rotiri automate, care pot fi oprite daca declansezi functia Bonus. Sa inceapa cautarea de comori!

Caracteristici bonus la pacanele gratis: Pink Elephants 2

Cauta pe tamburii intre 1 si 5 simboluluri Mystery Scatter in jocul de baza pentru a declansa caracteristica Mystery Scatter. Aceasta face ca simbolurile misterioase sa se transforme in Scatter si activeaza functia Rotiri Gratuite.

Functia Bonus Game

Cu 3 sau mai multe simboluri Scatter (Gong) vei initia secventa bonus Free Spins. In functie de numarul lor, poti castiga:

 • 3 Scatter = 7 rotiri gratuite
 • 4 Scatter = 11 rotiri gratuite
 • 5 Scatter = 15 rotiri gratuite
 • 6 Scatter = 19 rotiri gratuite

In timpul functiei, aterizarea a 2 sau mai multe simboluri Scatter, iti ofera rotiri suplimentare, dupa cum urmeaza:

 • 2 Scatter = 3 rotiri gratuite
 • 3 Scatter = 5 rotiri gratuite
 • 4 Scatter = 7 rotiri gratuite
 • 5 Scatter = 9 rotiri gratuite
 • 6 Scatter = 11 rotiri gratuite

Cauta Globurile cu Elefanti, deoarece acestea sunt colectate pentru a umple 4 metri de simboluri. De fiecare data cand un metru este umplut vei primi o rotire gratuita suplimentara, iar simbolul corespunzator se transforma in urmatorul ca valoare al Caprei din tabelul de plata. Cand umpli toti ce 4 contori de simboluri, toti se transforma in Elefant roz.

Plati pacanele gratis: Pink Elephants 2

RTP-ul jocului de pacanele online Pink Elephants 2 este de 96.13%, acesta fiind in media de piata. Este un slot extrem de volatil, deci trebuie sa ai rabdare si mult noroc, deoarece platile vor fi mai multe de valoare mica si medie, dar poti oricand “lovi” un castig mare. Cel mai multe poti castiga 10.000x miza totala intr-o singura rotire, lucru posibil in timpul functiei Bonus.

Pacanele gratis: Pink Elephants 2
Plati pacanele gratis: Pink Elephants 2

Cat plateste maxim fiecare simbol la pacanele gratis: Pink Elephants 2?

 • 6 x Elefant = 10 x miza
 • 6 x Berbec = 7 x miza
 • 6 x Capra portocalie = 6.5 x miza
 • 6 x Capra verde = 5.5 x miza
 • 6 x Capra albastra = 5 x miza
 • 6 x A = 4 x miza
 • 6 x K = 3.5 x miza
 • 6 x Q = 3.2 x miza
 • 6 x J = 3 x miza
 • 6 x 10 = 2.5 x miza
 • 6 x 9 = 2.2 x miza

Jocuri ca la aparate: Pink Elephants 2 pe mobil

Jocul de pacanele online Pink Elephants 2 poate fi redat pe toate dispozitivele mobile, acesta fiind compatibil cu o tableta sau un telefon mobil iOS / Android. Poate fi incercat direct din browser pe mobil sau de aplicatiile mobile corespunzatoare fiecarui cazino online licentiat ONJN. Grafica colorata, intensa si dinamica si gameplay-ul destul de simplu se redau un conditii optime chiar si pe ecranul mai mic al unui dispozitiv mobil. Incearca-l de oriunde te-ai afla – de la serviciu, de acasa sau chiar si din mers!

Verdict

Desi este un joc de pacanele superb din punct de vedere grafic si audio, slotul Pink Elephants 2 este destul de simplu in ceea ce priveste caracteristicile bonus – jocul se concentreaza pe functia Bonus, acolo unde se pot castiga o multime de rotiri gratuite. Cheia catre un castig mare, de pana la 10.000x miza totala este transformarea simbolurilor Capra in simboluri Elefant. Incearca pacanele gratis Pink Elephants 2 pe site-ul nostru!