Pacanele demo Raging Rex – pacanele cu dinozauri
5.0

Pacanele demo Raging Rex – pacanele cu dinozauri

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Play'n Go Animale si natura 10 Ianuarie, 2019 94.34 % NU DA NU 5.000 x

Calatoreste pana in perioada dinozaurilor cu jocul ca la aparate Raging Rex! Este un slot uimitor de la Play n Go, cu simboluri ce includ Triceratops, Dilophossaurus sau T-Rex, a carui actiune are loc intr-o atmosfera desprinsa din filmul Jurassik Park. Grila de joc este fomata din 4 randuri X 6 role si 4.096 linii de plata, unde exista Wild-uri si Scattere, gata sa faca plati de pana la 5.000 X miza totala pe rotire.

Simboluri

Simbolurile din acest joc sunt specifice tematicii. Atfel, pe role vei gasi 4 tipuri de dinozauri, dar si 6 pietre cu diferite animale in interior. Wild-ul este reprezentat de T-Rex, in timp ce Scatter-ul apare sub forma unui Meteorit (activea runda bonus cu rotiri gratuite).

Foto Pacanele demo Raging Rex

Reguli de joc si gameplay

Raging Rex este un slot cu o grila standard si linii de plata fixe, deci pana acum nu este nimic nou. Pentru a forma combinatii castigatoare trebuie sa aterizezi simboluri de acelasi fel de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola. Poti paria inte 1 RON si 500 RON, miza putand fi setata din butoanele + si – de pe centrul ecranului. De asemenea, sunt disponibile o functie de redare automata, de pana la 100 de rotiri, unde poti seta limite pierdere/castig si un buton turbo, daca preferi un joc rapid. Inainte sa dai rotire, consultati tabelul de plata si functii bonus disponibile, facand clic pe “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Nu ramane decat sa il cauti pe T-Rex!

Functii bonus

Simboluri WILD – T-Rex furios

De fiecare data cand simbolul Wild pica pe rolele 2, 3, 4, 5 sau 6, se activeaza modul Taraboi – se transforma in simbol sticky si incepe sa se deplaseze succesiv pana la prima rola. Primesti 2 re-rotiri, apoi rola Wild se muta cu 1 rola la dreapta la fiecare rotire.

Rotiri Gratuite – Rotiri Furioase

Castigi 8, 15, 20 sau 30 de rotiri gratuite, atunci cand pe role aterizeaza simultan 3, 4, 5 sau 6 simboluri Meteorit. Primesti rotiri gratuite suplimentare, respectiv, 5, 8, 15 sau 20 daca pe tamburi pica 2, 3, 4 sau 5 Scattere. Inainte de a incepe, va trebui sa alegi din doua secvente de rotiri gratuite:

  1. Vanatoarea nebuna – adaugă multiplicatori de X2 sau X3 la simbolurile Wild T-Rex normale, dar elimina din joc simbolurile Wild extinse Rex furiosul;
  2. Furie primara – simbolul Rex furiosul apare pe rolele de la 2, 3, 4, 5 si 6, iar la fiecare rotire se muta pe o noua rola.
Prezentare Pacanele demo Raging Rex

Cum castigi la pacanele Play n Go Raging Rex?

Exista 4.096 moduri de a castiga la pacanele Raging Rex, deci se vor forma destul de des victorii. E adevarat, valoarea simbolurilor nu este atat de mare – cel mai bine platit este Velociraptor. Wild-ul (T-Rex) te va ajuta sa incasezi mai multe recompense, deoarece le inlocuieste pe toate celelalte. Cheia catre plati mai mari este activarea functiei Free Spins, acolo unde in functie de alegerea ta, poti incasa un premiu consistent. Totusi, nu uita sa practici mereu un joc responsabil si sa pariezi atat cat iti permiti sa pierzi (volatilitate spre ridicata).

Premii pentru fiecare simbol

  • 6 X Velociraptor = 7.5 X miza
  • 6 X Dilophossaurus = 7.5 X miza
  • 6 X Triceratops = 6 X miza
  • 6 X Parasaurolophus = 6 X miza
  • 6 X Piatra verde, mov = 3 X miza
  • 6 X Piatra rosie, galbena, portocalie, alba = 2 X miza

Jocuri ca la aparate Raging Rex pe mobil

Jocul ca la aparate Raging Rex poate fi incercat pe dispozitive desktop, cum ar fi pe un PC,  dar si pe dispozitivele mobile – tablete si smartphone-uri. Slotul se vede excelent si pe un ecran de dimensiuni mai mici, calitatea grafica si animatiile se potrivesc perfect cu un telefon mobil, jocul fiind complet optimizat pentru modul portret si peisaj. Arata si functioneaza in conditii optimie pe orice dispozitiv mobil cu un sistem de operare iOS sau Android.

Verdict

Raging Rex arata uimitor din punct de vedere vizual, cu simboluri uimitoare si o coloana sonora captivanta. Este un slot ce nu te lasa sa te plictisesti, unde fiecare rotire poate genera un premiu sau poate activa “speciala”. Ne place tema, modul in care se desfasoara acest joc, iar daca esti fan pacanele cu dinozaturi, atunci trebuie neaparat sa joci aparate gratis Raging Rex! Cu siguranta, nu vei fi dezamagit!

Ce este Raging Rex si cum functioneaza?

Raging Rex este un slot online creat de Play’n Go, cu o tematica preistorica in care protagonistii principali sunt dinozaurii. Jocul are o structura de 6 role si 4.096 de moduri de castig. Scopul este sa obtii combinatii castigatoare de simboluri pe rolele jocului.

Exista un simbol wild in Raging Rex?

Simbolul scatter in Raging Rex este reprezentat de o urma de dinozaur. Obtinerea a cel putin trei simboluri scatter in orice pozitie pe role declanseaza runda bonus de rotiri gratuite.

Exista un jackpot in Raging Rex?

Raging Rex nu are un jackpot progresiv, dar jocul ofera potential de castiguri mari prin obtinerea de combinatii castigatoare pe cele 4.096 de moduri de castig.