Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Safari King
Pacanele gratis: Safari King
5.0

Pacanele gratis: Safari King

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Safari King

Safari King este un slot online cu animale, dezvoltat de Pragmatic Play, cu 5 role, 3 randuri si 50 de linii de plata fixe. Este un joc de pacanele extrem de volatil, iar castigul maxim pe rotire este de 1000 de ori miza ta. Pariul pe rotire incepe de la 2 RON si ajunge la 1000 RON. RTP-ul Safari King este de 96,49% si exista o runda bonus cazino cu rotiri gratuite.

Acest joc ca la aparate prezinta animalele salbatice in natura africana, iar leii, gazelele, zebrele si gheparzii te vor transporta in savana africana.

Simboluri

Fiind un joc de pacanele cu animale, pe role vom gasi simboluri specifice temei. Astfel, pe role vom gasi si 5 simboluri carti de poker, precum 9, 10, J, Q, K si A, fiind simbolurile cu valoarea cea mai mica. Urmeaza simbolurile cu animale, respectiv gazele, zebre, gheparzi, rinoceri si elefanti, ultimul fiind cel mai bine platit simbol.

Leul, regele Safari este simbol Wild si inlocuieste toate simbolurile, cu exceptia Bonus. Apare pe rolele 2,3,4 si 5 si creeaza mai multe oportunitati de a castiga.

Simbolul Bonus, reprezentat de o amuleta albastra frumos desenata si este cel care aduce 8 rotiri gratuite initial.

Pacanele gratis: Safari King
Pacanele gratis: Safari King

Reguli de joc si gameplay

Safari King este un joc de pacanele cu 50 de linii de plata, cu gama larga de pariuri, care incep de la 2 RON si ajunge la 1000 RON. Puteti selecta miza din butoanele plus si minus aflate in partea stanga jos a ecranului. Nu ramane decat sa dai “Spin” din butonul rotativ mare, dar poti folosi si un mod automat, de pana la 100 de invartiri, unde poti seta limite de pierdere si castig. De asemenea, exista si un mod rapid de rotire a rolelor, prin functia “mod turbo”. Poti consulta tabelul de plata de butonul “i”, aflat in partea stanga jos, unde vei observa valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus.
Aterizarea a trei sau mai multe simboluri identice pe aceeasi linie de plata iti aduce un castig. Toate platile sunt de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola.

Functii speciale

Trei simboluri Bonus care aterizeaza oriunde in timpul jocului de baza va vor acorda 8 rotiri gratuite. In timpul acestei caracteristici, se adauga wild-uri suplimentare la fiecare rotire si ramane pe role pana cand se termina runda bonus. Fiecare simbol Bonus suplimentar pe care il aterizati, va acorda mai multe rotiri gratuite si nu exist anici o limita a numarului de rotiri gratuite pe care le puteti primi.

Plati pacanele gratis: Safari King

Cu un RTP de 96,49% si o volatilitate medie spre mare, slotul online Safari King ne va oferi castiguri putin mai mari decat la un joc de pacanele online de variatie medie. Castigul maxim pe care putem sa il obtine este 1000x pariul, ceea ce inseamna ca pe miza maxima de 1000 RON, putem obtine pana la 1 000 000 RON.

Pacanele gratis: Safari King
Plati pacanele gratis: Safari King

In jocul de baza, simboluri vor plati astfel:

  • 5 X Elefant = 20 X miza
  • 5 X Rinocer = 10 X miza
  • 5 X Ghepard = 10 X miza
  • 5 X Zebra = 8 X miza
  • 5 X Gazele = 8 X miza

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Safari King

Te poti bucura de jocul de pacanele Safari King pe majoritatea dispozivelor mobile, cum ar fi un smartphone sau o tableta, dar si pe versiunile desktop. Slotul online Safari King merge perfect pe un dispozitv care foloseste sistemul de operare Android sau iOS. Aceeasi grafica colorata si plina de viata va fi si pe ecranul mai mic al unui telefon mobil. Daca iti place sa joci la cazino, sigur iti va placea si acest joc ca la aparate frumos construit, cu simboluri placute de multi amatori si jucatori de cazino-uri, atat online cat si terestre.

Verdict

Safari King este un joc de pacanele gratis simplu, destul de obisnuit, cu o singura caracteristica bonus, rotiri gratuite, unde poti castiga pana la 1000x pariul. De asemenea, jocul ca la aparate Safari King nu este pentru orice buget, deoarece miza incepe de la 2 RON si ajunge la 1000 RON pe rotire.