Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Wild Five
Pacanele online: Wild Five
5.0

Pacanele online: Wild Five

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Wild Five

Wild Five te invita intr-o calatorie printre animalele salbatice din Safari. Lansat de producatorul de jocuri Skywind in noiembrie 2018, jocul ca la aparate este dispus pe o matrice cu 4 randuri X 5 coloane si 50 linii de plata fixe. RTP-ul (Return to Player) este de 96.04%, iar volatilitatea este ridicata. Leii, Elefantii, Rinocerii sau Gheparzii iti aduc un castig la pacanele Wild Five de pana la 2.000 x miza totala intr-o singura rotire! Incearca-l si pe dispozitivele mobile si fii regele savanei!

Simboluri

Pe grila de joc se regasesc 12 simboluri in total. Avem simboluri carti de joc K, Q, J, 10 si 9, fiind cele de valoare scazuta. Apoi, pe tamburi gasim simboluri specifice tematici, o serie de animale, precum Gheparzi, Rinoceri, Bivoli, Elefanti si Tigri (cel mai bine platit simbol). Scatter-ul este reprezentat de o imagine cu un Copac in lumina apusului de soare (initiaza secventa bonus cu rotiri gratuite). In timpul functiei Rotiri Gratuite poate aparea pe role un Diamant, care are rol de Wild si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului.

Pacanele online: Wild Five
Pacanele online: Wild Five

Reguli de joc si gameplay

Wild Five este un joc de pacanele online construit pe o grila de joc cu 4 randuri, 5 coloane si 50 linii de plata fixe. Miza poate fi setata din butoanele + si – aflate in partea stanga jos a ecranului, langa butonul “i” – tabel de plata (pariul incepe de la 0.50 RON si ajunge la 1500 RON). Exista un Mod Turbo, daca preferi un joc mai rapid si o functie de redare automata, ambele pictograme fiind in partea stanga jos, langa butonul rotativ mare de coloare verde – Invartire. Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu prima rola. Cu 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plata activa se creeaza o combinatie castigatoare.

Functii speciale

3 simboluri Scatter initiaza secventa cu rotiri gratuite. Vei primi 15 jocuri gratuite, iar in timpul lor, colectarea a 20 de simboluri specifice fiecarui nivel te va trimite la urmatorul:

 • Nivelul 1 – colecteaza 20 simboluri Ghepard pentru a avansa la Nivelul 2
 • Nivelul 2 – toate simbolurile Ghepard devin Rinoceri
 • Nivelul 3 – toate simbolurile Rinoceri se transforma in Bivoli
 • Nivelul 4 – toate simbolurile Bivoli devin Elefanti
 • Nivelul 5 – toate simbolurile Elefanti devin Lei
 • Nivelul 6 – toate simbolurile Lei devin Diamante

Diamantul apare doar la Nivelul 6. Este Wild si le inlocuieste pe toate celelalte. De asemenea, este si cel mai bine platit simbol – ofera 10, 100, 300 sau 1000 de monede pentru 2, 3, 4 sau 5 simboluri. Nu pot fi obtinute rotiri suplimentare in timpul rundei bonus.

Plati pacanele online: Wild Five

Wild Five este un joc de pacanele gratis de volatilitate ridicata, ceea ce presupune ca poti obtine castiguri mari intr-o perioada scurta de timp, dar vor fi si destule rotiri in care sa nu dea nimic. RTP-ul este de 96.04%, unul peste media de piata. Castigul maxim este undeva la 2000x miza intr-o singura rotire.

Pacanele online: Wild Five
Plati pacanele online: Wild Five

Exista 50 linii de plata castigatoare, iar toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta pe rola consecutive, incepand cu prima rola. Tabel de plata:

 • 5 X Leu = 300 monede
 • 5 X Elefanti = 250 monede
 • 5 X Bivol = 200 monede
 • 5 X Rinoceri = 150 monede
 • 5 X Gheparzi = 100 monede
 • 5 X K, Q, J, 10, 9 = 50 monede

In timpul functiei cu Rotiri Gratuite, la nivelul 6, simbolurile Diamante platesc 1000 de monede pentru 5 de un fel pe o linie de plata activa.

Jocuri ca la aparate: Wild Five pe mobil

Aproape toti producatorii de pacanele dezvolta jocuri de cazino online disponibile pe mobil, iar Skywind Group creeaza jocuri ca la aparate, care se pot testa si pe un telefon mobil sau pe o tableta. Wild Five a fost creat in HTML5 pentru o experinta online perfecta si, indiferent daca ai un telefon care foloseste un sistem de operare Android sau iOS, te poti bucura de jocul ca la aparate de oriunde te-ai afla, cu o conexiune buna la internet. De asemenea, este disponibil si in versiunea desktop.

Verdict

Wild Five este un joc de pacanele care se concentreaza pe runda bonus cu rotiri gratuite, una profitabila, dar asta daca reusesti sa treci cat mai multe niveluri. In jocul de baza, castigurile sunt destul de mici, iar faptul ca este un joc de variatie ridicata, poate duce la multe rotiri fara plati. Nu avem nimic de reprosat din punct de vedere grafic, dar cred ca cei de la Skywind puteau insista mai mult asupra functiilor speciale sau cel putin Wild-uri sa avem in jocul principal (exista doar la nivelul 6 in runda cu rotiri gratuite). Incearca-l si tu pe site-ul nostru in varianta demo sau la cazinouri online cu licenta de la ONJN.