• Acasa
  • /
  • Jocuri pacanele cu tema antica

Jocuri pacanele cu tema antica

In sectiunea de jocuri pacanele cu tema antica puteti gasi nume devenite deja celebre in randul pasionatilor.

Nume percum Book of Ra sau Book of Dead nu mai au nevoie de nici o prezentare.

Sunt desigur si alte jocuri ca la aparate cu aceasta tema care sunt foarte apreciate de jucatori.

game of gladiators

Game of Gladiators

Jocul de pacanele Game of Gladiators te arunca direct in arena, gata sa te duelezi cu cei mai aprigi luptatori, miza fiind chiar bankroll-ul tau.

Queen Cleopatra

Queen Cleopatra

Queen Cleopatra este un joc ca la pacanele de la Novomatic bazat pe acelasi format ca alt joc scos de austrieci, mult mai celebru, si anume Book of Ra.

Legacy of Egypt

Legacy of Egypt

Jocul ca la pacanele Legacy of Egypt abordeaza o tema clasica, Egiptul Antic, insa vine cu destule inovatii pentru a distra jucatorul.

Divine Fortune

Divine Fortune

Jocul ca la pacanele Divine Fortune e un joc lansat recent ce ofera un jackpot progresiv la mare cautare de catre jucatori.

mercy of the gods

Mercy of the Gods

Jocul ca la pacanele Mercy of the Gods a fost scos de NetEnt mai devreme in 2019 si abordeaza tema Egiptului Antic, avand jackpot.

coins of egypt

Coins of Egypt

Jocul ca la pacanele online Coins of Egypt de la NetEnt te introduce intr-un mod facil si realistic in atmosfera Egiptului Antic.

rise of ra

Rise of Ra

Lumea Egiptului Antic a fost mereu o tema interesanta, care a dus la aparitia unor filme, iar acum a jocului la pacanele Rise of Ra, produs de EGT.

great empire

Great Empire

EGT a iesit pe piata sloturilor din lume cu Great Empire, un joc la pacanele ce a fost lansat cu aproape 4 ani in urma si are ca tema Dinastia Ming.

grace of cleopatra

Grace of Cleopatra

Cleopatra este un nume comun in filmele si documentarele despre Egiptul Antic si din octombrie 2015 a devenit un joc la pacanele ce apartine EGT.

aztec glory

Aztec Glory

Civilizatiile precolumbiene sunt un subiect interesant, cu o istorie bogata, pe care EGT le-a transpus in Aztec Glory, un joc clasic la pacanele.

olympus glory

Olympus Glory

Cu 3 ani in urma, EGT a lansat Olympus Glory, unul dintre jocurile la pacanele unde persoanajele principale din mitologia greaca tin drept simboluri.

legendary rome

Legendary Rome

Produs de catre EGT, Legendary Rome, asa cum ii spune numele este un joc clasic la pacanele, cu 5 role si 20 linii de plata unde castigurile variaza.

Runde gratuite exclusiv prin Cazino 365