• Acasa
  • /
  • Jocuri pacanele cu tema antica

Jocuri pacanele cu tema antica

Eye of the Storm

Eye of the Storm

Eye of the Storm este un joc ca la aparate cu tematica egipteana, amplasat printre piramide si temple antice de la Pragmatic PLay.

spartan king

Spartan King

This is Sparta! Spartan King este un joc ca la aparate lansat de producatorul de jocuri Pragmatic Play pe 3 Decembrie 2020.

gems bonanz

Gems Bonanza

Pragmatic Play a lansat pe 29 octombrie 2020 jocul de pacanele gratis: Gems Bonanza un slot magic si straluctior, inspirat din lumea azteca.

return of the dead

Return of the Dead

Pacanele gratis: Return of the Dead este un slot online inspirat din Egiptul Antic, un joc ca la aparate dezvoltat de Pragmatic play in octombrie 2020.

pyramid king

Pyramid King

Pragmatic Play a creat un nou slot tema Egiptul Antic: Pyramid King. Acesta este un joc de pacanele gratis cu 5 role si 25 de linii de plata.

indian spirit deluxe

Indian Spirit Deluxe

Novomatic te invita sa cunosti putin din istoria si cultura nativilor americani in jocul de pacanele online: Indian Spirit Deluxe.

valley of the gods

Valley of the Gods

Valley of the Gods este un joc de pacanele online inspirat din Egiptul Antic si a fost lansat de producatorul de jocuri Yggdrasil in august 2017.

Temple of Wealth

Temple of Wealth

Temple of Wealth este un joc de pacanele gratis lansat de producatorul de jocuri ca la aparate Play’n Go in septembrie 2020.

royal rings

Royal Rings

Royal Rings este un joc de pacanele online cu tematica medievala, dezvoltat de producatorul de jocuri ca la aparate Skywind Group.

book of gods

Book of Gods

Book of Gods este joc de pacanele online cu tematica Egiptul Antic, lansat in vara anului 2019 de producatorul de jocuri BF Games.

wild west gold

Wild West Gold

Decide dacă ești de partea șerifului sau a bandei de haiduci și poți câștiga premii speciale la jocul de pacanele online Wild West Gold!

Jocuri pacanele cu tema antica

In sectiunea de jocuri pacanele cu tema antica puteti gasi nume devenite deja celebre in randul pasionatilor.

Nume percum Book of Ra sau Book of Dead nu mai au nevoie de nici o prezentare.

Sunt desigur si alte jocuri ca la aparate cu aceasta tema care sunt foarte apreciate de jucatori.