• Acasa
  • /
  • Jocuri pacanele cu tema antica

Jocuri pacanele cu tema antica

aztec gold

Aztec Gold

Aztec Gold Megaways de la iSoftBet este un joc de pacanele online cu tema azteca, asezat adanc in jungla, cu role incorporate intr-un templu antic.

ankh of anubis

Ankh of Anubis

Ankh of Anubis este un joc de pacanele online cu tema egipteana de la Play’n Go, stabilit in Egiptul Antic si se bazeaza pe legenda lui Anubis.

battle royal

Battle Royal

Battle Royal este un joc ca la pacanele cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii de plata, cu functii speciale: Chinta Royala, Free Spins si Traiasca Regele.

Da Vinci's Vault

Da Vinci's Vault

Jocul de pacanele Da Vinci’s Vault face parte din gama providerului Playtech si este inspirat din viata personajului Leonardo Da Vinci.

roman legion

Roman Legion

Roman Legion este un joc de sloturi cazino online cu 5 role, 3 randuri si 5 linii de plata fixe. Gamomat este dezvoltatorul de software din spatele acestui joc.

riches of ra

Riches of Ra

Riches of Ra de la Play’n Go prezinta toata faimoasa iconografie antica egipteana, alaturi de caracteristici precum rotiri gratuite, Wild, multiplicatori, etc.

thunder struck 2

Thunder Struck 2

Mitologia norvegiana este una dintre cele mai fascinante teme pentru un joc ca la aparate, iar Thunder Struck 2 se incadreaza perfect.

age of the gods

Age of the Gods

Age of the Gods este un joc de pacanele gratis de la Playtech, bazat pe mitologia greaca antica. Slotul video foloseste o varietate de zei greci.

book of lords

Book of Lords

Jocul ca la aparate Book of Lords prezinta aventura frumoasei blonde cautatoare de comori, iar rezultatul actiunilor sale apare pe cele zece linii de plata.

the asp of cleopatra

The Asp of Cleopatra

Considerata cea mai frumoasa femeie din lume, Cleopatra este sursa de inspiratie pentru Red Rake, cu jocul de pacanele online The Asp of Cleopatra.

dawn of egypt

Dawn of Egypt

Dawn of Egypt este un joc ca la pacanele de la Play’n Go, bazat pe mitologia egipteana. Slotul video este structurat cu 5 role si 3 randuri.

The Sword and The Grail

The Sword and The Grail

The Sword and The Grail este joc de pacanele online cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii de plata care ruleaza pe platforma software Play’n Go.

Jocuri pacanele cu tema antica

In sectiunea de jocuri pacanele cu tema antica puteti gasi nume devenite deja celebre in randul pasionatilor.

Nume percum Book of Ra sau Book of Dead nu mai au nevoie de nici o prezentare.

Sunt desigur si alte jocuri ca la aparate cu aceasta tema care sunt foarte apreciate de jucatori.

fortuna bonus inscriere