Free cookie consent management tool by TermsFeed
Wild West Gold Demo Gratis Online
5.0

Wild West Gold Demo Gratis Online

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayAntic26.03.202095.56%DaDaNu10000X

Este unul dintre sloturile lansate în anul 2020. Pe 26 martie a apărut Wild West Gold Demo și aparține providerului Pragmatic Play. Slotul beneficiază de grafică modernă, RTP 96,51%, cât și de volatilitate ridicată. Sunt mai multe praguri de pariere care încep de la 0.80 RON (1.60, 2.00, 2.40, 3.20) și ajung până la 400 RON per rotire.

Acțiunea în jocul de păcănele gratis Wild West Gold al providerului Pragmatic Play se poartă pe trei linii X cinci role. Pe fiecare dintre aceste role sunt stivuite câte trei simboluri, ce pot aduce câștiguri substanțiale, de până la 10.000 X miza.

Simboluri Wild West Gold Demo

Wild West Gold Demo Gratis Online Simboluri
Wild West Gold Demo Gratis Online Simboluri

Dispune de 13 simboluri împărțite în mai multe categorii: speciale și obișnuite. În prima categorie intră Wild și Scatter, două simboluri importante. Wild substituie toate celelalte simboluri cu excepția Scatter și apare doar pe rolele 2, 3 și 4 având un multiplicator de 2X, 3X sau 5X. Scatter apare sub forma unui canion luminat de soare, el apare pe rolele 1, 3 și 5.

Șeriful este unul dintre cele mai importante simboluri ale slotului, fiind urmat de Pistolarul cu pălărie neagră, Fata cu pălărie albă și Fata șatenă. Sacii cu aur, Centura cu gloanțe și pistol, A, K, Q, J și 10 sunt celelalte simboluri stivuite.

Reguli de joc si gameplay Wild West Gold Gratis Demo

Pentru a porni jocul trebuie să selectezi exact miza pe care vrei să o aibă fiecare rotire în parte. O poți face din meniul de setări amplasat în partea de jos a ecranului joc cu un simplu click pe – sau +. Ai foarte multe opțiuni cuprinse între 0.80 și până la miza maximă de 400 RON. Cercul cu săgeți este butonul ce permite declanșarea manuală a fiecărei rotiri în parte. Există și posibilitatea ca rotirile să se declanșeze automat. Între 10 și 100 astfel de rotiri se pot declanșa cu un simplu click pe “Joc Automat” amplasat sub declanșatorul manual.

Jocul ca la aparate Wild West Gold Demo dispune de funcții speciale și poate activa rotiri gratuite cu multiplicatori blocați până la încheierea funcției. De asemenea, toate câștigurile sunt valide dacă pe linia de plată simbolurile vor fi stivuite de la stânga către dreapta.

Funcții speciale Wild West Gold Demo

Două dintre cele mai căutate simboluri din jocurile de păcănele online sunt Wild și Scatter care, nu lipsesc nici din Wild West Gold. Wild este un simbol care poate fi stivuit doar pe rolele 2, 3 și 4, venind însoțit și de multiplicator X2, X3 sau X5. Multiplicatorul se aplică pe câștigul obținut fiecărei linii de plată din care face parte. Dacă sunt mai multe simboluri Wild pe linia de plată, atunci multiplicatorii tuturor simbolurilor de pe acea linie se vor adăuga la fiecare.

Funcția specială este declanșată de simbolul Scatter, singurul pe care Wild nu îl poate substitui. Acesta este stivuit exclusiv pe rolele 1, 3, 5 și oferă 8 Rotiri Gratuite. În timpul acestor runde gratuite toate simbolurile Wild stivuite vor rămâne pe ecran până la încheierea rotirilor speciale. Se pot adăuga între 4 și 20 de rotiri adiționale dacă apar între 2 și 5 Stele Aurii. Pe măsură ce numărul acestora este mai mare la finalul unei rotiri, numărul de rotiri adiționale crește, de la 4, 8, 12 și până la 20. Suma maximă pe care o poți câștiga este de 10.000 X miza, iar dacă aceasta este atinsa, atunci Rotirile Gratuite se încheie imediat.

Pragmatic Play le oferă posibilitatea jucătorilor să activeze Rotirile Gratuite când doresc. O pot face contracost, 100 X miza este pretul general valabil.

Wild West Gold Demo Gratis Online GamePlay
Wild West Gold Demo Gratis Online GamePlay

Plăți păcănele Wild West Gold Wild West Gold Gratis

Miza folosită este strâns legată și de valoarea câștigurilor rezultate. 0.80, 1.60, 2.00, 2.40, 3.20… și până la 400 RON per rotire completă, atât poți paria cel mai mult. În jocul de bază cel mai mult pe linia de plată poți câștiga 20 X miza dacă Șeriful este simbolul stivuit. 12,5 X miza câștigi cu linia de plată completată de Pistolarul cu pălărie neagră. Fata cu pălărie albă aduce un câștig maxim de 7.5 X miza, iar Fata șatenă de 5 X miza. Cel mai puțin vei câștiga cu o singură linie de Q, J și 10 care vor asigura un câștig egal cu valoarea mizei.

Poate la o primă vedere nu sunt câștiguri fabuloase, dar trebuie să reții că este un slot cu 40 de linii de plată, iar simbolul Wild vine însoțit cu multiplicator.

Jocuri păcănele pe mobil: Wild West Gold Online

Lansat în 2020, Wild West Gold se aliniază perfect cerințelor actuale și este disponibil pe dispozitivele mobile. Pe lângă varianta standard, pe PC/laptop, poți să rulezi jocul pe telefonul mobil/tabletă/Ipad, indiferent de sistemul de operare al acestor dispozitive.

Grafica modernă este menținută și nimic nu se schimbă, diferența fiind dimensiunea ecranului. În această privință îți recomandăm tabletă, dimensiunea acesteia fiind întocmai potrivită pentru a nu afecta sănătatea ochilor.

Verdict

De partea șerifului sau a bandei de haiduci în slotul Wild West Gold vei putea câștiga premii impresionante. Funcția specială și Wild-urile cu multiplicator îl fac unic, fiind elemente care stârnesc curiozitatea jucătorilor. Volatilitatea este mare, speciala poate fi prelungită prin adăugarea de rotiri adiționale, iar câștigul maxim este de până la 10.000 X miza.

Dacă cele de mai sus nu te-au convins suficient cât să-ți dorești să încerci slotul Wild West Gold, atunci trebuie să știi că specială o poți declanșa oricând în schimbul unei sume de bani. 100 X miza este prețul.