Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Book of Gold 2: Double Hit
Pacanele online: Book of Gold 2: Double Hit
5.0

Pacanele online: Book of Gold 2: Double Hit

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele online: Book of Gold 2: Double Hit

Descopera jocul de pacanele Book of Gold 2: Double Hit, un slot online cu doua grile de joc 3 x 5 si 10 linii de plata si poti castiga pana la 5.000x miza totala intr-un singur Spin. Obtine pana la 20 rotiri gratuite simultan, cu simbol special expandabil din Egiptul Antic si bucurate de slot atat de pe versiunea desktop, cat si de pe dispozitivele mobile iOS / Android. Jocul a fost dezolvat de Playson in luna mai a anului 2021, cu un RTP putin scazut si o volatilitate ridicata. Afla toate detaliile in recenzia noastra completa.

Pacanele online: Book of Gold 2: Double Hit
Pacanele online: Book of Gold 2: Double Hit

Simboluri

Pe ambele grile de joc vei gasi aceleasi simboluri standard. Sa incepem cu cele care platesc mai putin, respectiv cartile de joc A, K, Q, J si 10, in timp ce simbolurile specifice tematicii acorda castiguri mai mari – Tuthankamon, Horus si doua Cruci Ankh. Singura diferenta intre cele doua matrici este ca simbolul Scatter apar pe grile diferite – Cartea Sfinx Albastra aterizeaza doar pe campul superior, iar Cartea Sfinx Rosie cade doar pe campul inferior. De asemenea, acest simboluri joaca si rol de Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, in afara de simbolul special expandabil din Free Spins.

Reguli de joc si gameplay

Nu ar trebui sa iti faci griji cu privire la intrarea in acest templu sacru, daca stabilesti pariurile in prealabil si toate celelalte optiuni:

  • Daca faci click pe butonul cu monede, va aparea o lista care prezinta pariuri din care poti alege – intre 0.40 RON si 200 RON
  • Poti reda in mod automat jocul, dupa un numar ales, fara nici o intrerupere
  • Inainte de a incepe, click pe pictograma din capatul drept al ecranului, pentru a consulta tabelul de plata
  • Nu ramane decat sa dai Spin pentru a pune in miscare grila de joc, dupa ce ai setat pariurile

Este un joc de pacanele online cu doua grile de joc, cu acelasi format – 3 x 5 si 10 linii de plata fixe. O combinatie castigatoare se realizeaza cu 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, asezate de la stanga la dreapta pe role consecutive, incepand cu primul tambur.

Functii speciale

Exista doua simboluri Scatter – Cartea Sfinxului Albastru si Cartea Sfinxului Rosu. Diferenta dintre cele doua este ca cel Albastru aterizeaza doar pe grila superioara, in timp ce Rosu va aparea doar pe grila inferioara. Desigur, cu 3 sau mai multe simboluri Scatter vei declansa runda bonus cu rotiri gratuite. In plus, aceste doua pictograme nu sunt doar Scatter, ci sunt si Wild-uri.
Odata declansata functia Free Spins, vei primi 10 rotiri gratuite, iar inainte de a incepe se va alege un simbol special expandabi, iar castigurile vor fi platite doar pentru grila deblocata. Poti juca 20 de rotiri gratuite simultan, daca ambele grila pe ambele grila de joc aterizeaza cel putin 3 Scatter. Rotirile suplimentare sunt posibile, daca urmezi procesul intial de initiere, numarul loc fiind nelimitat.

Plati pacanele online: Book of Gold 2: Double Hit

Este un slot de volatilitate ridicata, cu un RTP putin cam mic, de 95.42%, ceea ce face ca platile mari sa intarzie sa apara, dar in acelasi timp poti “lovi” un castig consistent mai repede decat te-ai fi asteptat. Cel mai mare castig posibil este de 5.000x miza totala, plata posibila in timpul functiei Rotiri Gratuite, cu un “tablou” cu simbol special expandabil Tutankhamon pe ambele grila de joc.

Tabel de plata la pacanele Book of Gold: Double Hit:

  • 5 x Tutankhamon = 250 x miza
  • 5 x Horus = 100 x miza
  • 5 x Cruce Ankh = 37.5 x miza
  • 5 x A, K = 7.5 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 5 x miza

3, 4 sau 5 simboluri Scatter acorda de 2x, 20x sau 200x miza totala, indiferent unde ar ateriza pe matrice.

Plati pacanele online: Book of Gold 2: Double Hit
Plati pacanele online: Book of Gold 2: Double Hit

Jocuri ca la aparate: Book of Gold 2: Double Hit pe mobil

In ciuda aspectului putin neobisnuit, jocul de pacanele gratis Book of Gold 2: Double Hit ofera o experienta completa pe mobil, acesta fiind optimizat pentru ecranele mai mici ale unor telefoane sau tablete Android si iOS. Nimic din stralucirea jocului ca la aparate nu se va pierde, iar grafica si coloana sonora simpla se vor reda la fel ca pe versiunea desktop. Astfel, te poti bucura din plin de oriunde iti doresti de acest slot.

Verdict

Book of Gold 2: Double Hit este un slot extrem de volatil, si, din pacate, este construit in jurul unei teme destul de folosita pe piata. Nu exista nimic inovator in acest joc, dar cu toate acestea, spre deosebire de alte sloturi cu aceasta tematica, Book of Gold 2: Double Hit iese in evidenta prin potentialul de castig, de pana la 5.000x, dar si prin grila de joc dubla. Incearca pacanele gratis din Egiptul Antic pe site-ul nostru sau pe bani reali intr-un cazino cu licenta de la ONJN!