Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Book of Gold Multichance
Pacanele gratis: Book of Gold Multichance
5.0

Pacanele gratis: Book of Gold Multichance

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Book of Gold Multichance

Descopera Egiptul Antic la pacanele Book of Gold Multichance, un slot online de la Playson, cu rotiri gratuite si simboluri speciale expandabile! Templul misterios este “casa” pentru grila cu 3 randuri X 5 role si 10 linii de plata fixe, unde vei intalni simboluri cu Tutankhamun sau Horus. Acest joc de volatilitate ridicata vine cu un premiu de pana la 10.000X miza totala pe rotire! Te-am facut curios? Afla mai multe detalii interesante, inclusiv unde il poti juca pe bani reali!

Simboluri

Cele mai populare simboluri egiptene le gasesti la pacanele Book of Gold Multichance! Aici, il vei intalni pe Tutankhamun, Horus, Ochiul lui Horus si Scarabeu, acestea fiind si cele care platesc cel mai bine. Nu lipsesc cartile de joc A, K, Q, J si 10 – ofera cele mai mici premii. Cartea magica are atat rol de Scatter (3X activeaza Free Spins), cat si rol de Wild – le inlocuieste pe toate celelalte si ajuta la obtinerea de mai multe plati.

Pacanele gratis: Book of Gold Multichance
Pacanele gratis: Book of Gold Multichance

Reguli de joc si gameplay

Book of Gold Multichance nu vin cu nimic nou in ceea ce priveste gameplay-ul, acesta fiind un joc de pacanele foarte simplu si nu va dura mult pana te vei simti confortabil cu panoul de control. Exista doar 10 linii de plata fixe, deci singura ta decizie este cat de mult pariezi la fiecare rotire – click pe butoanele – si + pentru a seta pariul. Exista un buton de redare automata, care ofera acces la un numar infinit de rotiri, pana cand decizi tu. Pentru a verifica tabelul de plata, apasa click pe pictograma din coltul din dreapta jos. Te simti pregatit?

Functii bonus

3, 4 sau 5 simboluri Scatter activeaza functia Rotiri Gratuite. In timpul functiei vei primi un premiu de 2x, 20x sau 200x miza totala, dar si 12 rotiri gratuite – inainte de a incepe se va alege in mod intamplator un simbol special expandabil, care va fi activ pe tot parcursul functiei – acesta se va extinde pe rola atunci cand formeaza combinatii castigatoare. Daca reusesti sa redeclansezi functia, vei primi 12 rotiri gratuite suplimentare, iar un alt simbol va fi expandabil (poti avea pana la 9).

Daca ti-ai pierdut rabdarea sau daca vrei sa incepi in forta jocul de pacanele Book of Gold Multichance, afla ca poti cumpara functia Rotiri Gratuiteclick pe butonul rosu „Buy Bonus” si plateste de 100 de ori miza totala. Apoi, la urmatoarea rotire, 3 Scatter vor activa 12 jocuri bonus.

Cum castigi la pacanele Book of Gold Multichance?

Este foarte simplu! Doua simboluri egiptente, respectiv Tutankhamun, Horus, Ochiul lui Horus si Scarabeu, formeaza o combinatie castigatoare, daca aterizeaza pe role adiacente, incepand cu primul tambur, pe o linie de plata selectata. Cartile de joc aduc cele mai mici premii si trebuie cel putin 3 de un fel pentru a forma plati. Cele mai mari recompense se obtin in timpul functiei Free Spins, acolo unde poti avea pana la 9 simboluri speciale expandabile.

Tabel de plata la pacanele Book of Gold Multichance

  • 5 x Tutankhamun = 500 x miza
  • 5 x Horus = 200 x miza
  • 5 x Ochiul lui Horus = 75 x miza
  • 5 x Scarabeu = 75 x miza
  • 5 x A, K= 15 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza
Pacanele gratis: Book of Gold Multichance
Plati pacanele gratis: Book of Gold Multichance

Jocuri ca la aparate: Book of Gold Multichance

Book of Gold Multichane poate fi incercat fara probleme de pe dispozitivele mobile, precum un telefon mobil sau o tableta. Fie ca ai un smartphone Android sau iOS, jocul de pacanele se potriveste perfect pentru ecranele mai mici, acesta fiind complet optimizat. Simbolurile egiptene se vad excelent, la fel ca pe versiunea desktop (PC sau laptop). Calatoreste in Egiptul Antic pe mobil, de oriunde te-ai afla!

Verdict

Egiptul Antic este o sursa nelimitata pentru producatorii de pacanele, iar Playson are in portofoliu multe jocuri ca la aparate cu aceasta tematica. Book of Gold Multichance este un slot interesant, cu potential – ne place functia Rotiri Gratuite, deoarece se pot obtine mai multe simboluri speciale expandabile, ceea ce este un plus. De asemenea, faptul ca se poate cumpara bonus, reprezinta un alt aspect pozitiv. Cu siguranta, merita sa arunci o privire, iar pe site-ul nostru poti testa pacanele gratis Book of Gold Multichance!