Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Book of Sheba
Pacanele online: Book of Sheba
5.0

Pacanele online: Book of Sheba

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Book of Sheba pacanele online

Book of Sheba este un joc de pacanele tematic egiptean de la iSoftBet, structurat pe o grila de tip 5×3, cu 10 linii de plata castigatoare si care prezinta o serie de caracteristici bonus atractive, cum ar fi rotiri gratuite cu simbol special in expansiune si o functie Ultra Bet, special creata pentru jucatorii de cazino online.

Jocul ca la aparate foloseste ilustratii minunate, moderne, dar cu imagini tematice de valoare ridicata, cum este insasi regina Sheba, lei, masti si coliere stralucitoare.

Cu un RTP de 96% in jocul principal, slotul online ne propune cateva castiguri mari, de pana la 5000x pariul, insa ele pot creste considerabil.

Simboluri

Amplasate in palatul reginei Seba, rolele sunt pline cu aur si bijuterii, iar grafica este stralucitoare si plina de culoare. Pe role vom intalni simboluri cu valoare scazuta, respectiv A, K, Q, J si 10. Apoi veti vedea coliere, masti, lei si insasi regina Seba, care are valoarea ce mai ridicata, fiind cel mai valoros simbol.
Exista de asemenea, o carte de aur, care joaca rol de Wild si va inlocui toate celelalte simboluri, dar este cunoscuta si ca Golden Bucks si are rolul de a transforma aurul unei role si se va extinde.

Simbolul Scatter si cel mai cautat dintre ele este reprezentat de o carte aurie intr-un patrat rosu si are rol de Free Spins.

Pacanele online: Book of Sheba
Simboluri Book of Sheba

Reguli de joc si gameplay

Book of Sheba este un joc de pacanele gratis simplu, usor de controlat si de jucat. Butoanele de control sunt asezate in partea dreapta a rolelor, iar printr-un simplu clic pe jetonul de poker 1, iti poti alege pariul prin butoanele plus si minus. Apoi, poti da spin in mod manual, dar poti alege si un joc automat, de pana la 1000 de invartiri, unde poti selecta limite de pierdere si de castig.

Nu ramane decat sa incepi distractia, dar inainte de asta, consulta si tabelul de plata facand clic pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Veti obsera ca pe cele 10 linii de plata castigurile vor fi de la stanga la dreapta si va fi nevoie de minim doua simboluri pentru a realia un castig pe o linie activa.

Functii speciale

Book of Sheba este un joc de pacanele cu doua caracteristici bonus: Free Spins si Ultra Bet.
Functia de rotiri gratuite poate fi declansata prin obtinerea a trei sau mai multe simboluri Scatter pe rolele 3,4 sau 5. Vei primi 10 rotiri gratuite, cu posibilitate de a prelungi “speciala”. Inainte de a incepe rotirile gratuite, se alege aleatoriu un simbol special in expansiune, pe care puteti sa il acceptati sau sa il respingeti, insa este valabil doar pentru primul simbol.

In timpul rotirilor gratuite, simbolurile carte de aur apar pe rolele 2,3 si 4, iar atunci cand aterizeaza, rola se va transforma in aur pe toata durata rotirilor gratuite, fiind de fiecare data simbol special in expansiune. Puteti obtine pana la 3 simboluri carte de aur, iar asta ar inseamna plati uriase la fiecare rotire.

Book of Sheba vine si cu o caracteristica Ultra Bet. Acest lucru este declansat atunci cand apasati pe butonul Ultra Bet si va costa 50x pariul total. Veti primi 50 de rotiri, iar obiectivul este sa aduni stele pentru a castiga premii suplimentare. Daca strangeti 5 sau mai multe, veti castiga un premiu multiplicator de 6 ori mai mare, iar pentru 15 stele, veti obtine 1000x pariul total.

Plati pacanele Book of Sheba

Slotul online Book of Sheba are o rata de castig de 96% pentru redare normala, iar daca optati pentru functia Ultra Bet, RTP-ul creste cu 0,5%, pana la 96,5%. Fiind un joc ca la aparate extrem de volatil, bankroll-ul poate fi absorbit destul de repede.

Cel mai mare castig dintr-o singura rotire in acest joc de pacanele gratis este de 5000x miza totala. Acest lucru se realizeaza prin umplerea rolelor cu simbolul reginei Sheba, lucru posibil, deoarece exista un simbol special in expansiune, care poate umple cele 5 role.

Desigur, exista si cateva plati mari in jocul principal, cum ar faptul ca pentru 5x simboluri cu regina Sheba, vei obtine de 500x miza, iar pentru 5x simbolul leu vei castiga de 200x pariul. Cartile de joc ofera cel mai mic castig, adica pana la 150x pentru o linie de 5 pentru simbolul A.

In general, castigurile mari vor veni in timpul caracteristicilor speciale, mai ales in timpul rotirilor gratuite, acolo unde poti obtine cateva premii mari, insa totul depinde miza, iar aceasta variaza intre 0.50 RON si ajunge la 100 RON.

Jocuri pacanele pe mobil: Book of Sheba

Bine proiectat, Book of Sheba poate fi redat pe dispozitive mobile si tablete standard. Acest lucru se datoreaza faptului ca dezvoltatorul iSoftBet creeaza toate sloturile online folosind tehnologia HTML5.
Grafica stralucitoare si plina de culoare va ramane la fel ca pe versiunea desktop, nimic din functiile bonus nu se vor pierde, doar butoanele de control isi vor schimba pozitia, dar nimic nu este complicat.

Verdict

Book of Sheba este un slot online cu tematica egiptean interesant, datorita celor doua caracteristici bonus cu potential mare de plata. Functia de rotiri gratuite cu simbol special in expansiune poate oferi pana la 5000x pariul intr-o singura rotire, iar functia Ultra Bet iti poate da pana la 1000x miza.

In concluzie, jocul ca la aparate Book of Sheba merita jucat pe Betano Cazino, acolo unde miza minima incepe de la 0.50 de RON si ajunge la 100 RON pe invartire, deci este un joc de cazino online destinat tuturor jucatorilor de pacanele.