Jocuri ca la aparate: Book of Vikings

Evaluare joc:
Producator: Pragmatic Play
Data lansarii: 17.11.2020
RTP: 96.50%
Variatie: Medie
Schema: 5*3
365Rank 347
Grafica 4.5 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 3 / 5
Runde Bonus 2.5 / 5
Total 3.5 / 5

5 motive sa incerci acest slot

 • Rotiri Gratuite cu simboluri expandabile
 • Simbol WILD
 • Castig maxim: 5000x miza
 • Mize accesibile
 • Functioneaza si pe dispozitivele mobile
5
Role
10
Linii de plata
80 RON
Pariu maxim
8000000 RON
Castig maxim
Da
Speciala
10
Runde gratuite

Jocuri ca la aparate: Book of Vikings

Book of Vikings este un joc de pacanele online proiectat de producatorul de jocuri Pragmatic Play, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de software de pe piata. Tema acestui joc ca la aparate sunt vikingii si aventurilor lor, o tema des intalnita in jocurile de pacanele. Grafica este simpla, dar impresionanta, iar efectele audio sunt de exceptie.

Structura acestui joc ca la aparate este pe 3 randuri X 5 coloane si 10 linii de plata fixe. RTP-ul este de 96,5%, volatilitatea este ridicata, iar castigul maxim este de 5000x miza totala. Poti incerca pe bani reali cu mize cuprinse intre 0.40 RON si 400 RON la cazinoul online Betano, atat pe versiunile desktop, cat si pe dispozitivele mobile.

Esti gata sa te alaturi vikingilor intr-o aventura in largul marii?

Jocuri ca la aparate: Book of Vikings

Jocuri ca la aparate: Book of Vikings

Simboluri

Inspirat din mitologia nordica, pe role vei gasi simbolul comune de joc din pachetul de carti, cum ar fi A, K, Q, J si 10, fiind simbolurile de valoare mica. Simbolurile specifice tematicii de vikingi sunt cele care ofera castiguri bune la pacanele, de pana la 500x. Avem Viking, Femeie Viking, Coif si Corn.

Cartea are dublu rol. Este atat Wild si inlocuieste toate celelalte simboluri, cat si Scatter – cu minim 3 oriunde pe role declansezi functia Rotiri Gratuite. Ofera o plata de pana la 200x miza totala pentru 5 de un fel.

Reguli de joc si gameplay

Configurarea jocului de pacanele online Book of Vikings este foarte simpla. Jocul ca la aparate este redat pe o matrice cu 5 role X 3 randuri si 10 linii de plata fixe. Cu doar doua simboluri cu valoare ridicata sau cu 3, incepand cu prima rola, vei crea un castig. Pentru a vedea valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus, poti face clic pe “i”.

Poti incerca slotul online Book of Vikings cu mize cuprinse intre 0.40 RON si 400 RON, pariu care poate fi setat din butoanele + si – de langa butonul rotire. Optiunile obisnuite de redare automata ale jocurilor Pragmatic Play sunt disponibile. Poti seta intre 10 si 100 de rotiri automate, unde poti seta limite de pierdere si castig. De asemenea, poti utiliza tasta “Space” pentru modul “Turbo”, daca preferi un joc rapid.

Functii speciale

Aterizeaza 3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Carte) oriunde pe role in aceeasi rotire si vei obtine o plata de pana la 200x miza totala, dar si 10 rotiri gratuite. Inainte de a incepe, un simbol va fi ales in mod aleatoriu ca simbol special expandabil in timpul functiei. De fiecare data cand apare, simbolul respectiv se extinde pe intreaga rola. Simbolul special ofera plati, chiar daca nu aterizeaza pe role alaturate. De exemplu, daca cade pe rolele 1, 3 si 5 ar crea combinatii castigatoare.

Tabel de plata cu un ecran complet cu simbol special expandabil:

 • Viking = 5.000 X miza
 • Femeie Viking = 2.000 X miza
 • Corn, Coif = 750 X miza
 • A, K = 150 X miza
 • Q, J, 10 = 100 X miza

Plati pacanele gratis: Book of Vikings

RTP-ul este de 96.5%, unul peste medie, iar volatilitatea este ridicata, ceea ce inseamna ca exista potential mare de plata. Castigul maxim este de 5000x miza totala, asta fiind posibil in timpul functiei cu rotiri gratuite, cu simbolul cu cea mai mare valoare expandabil.

Plati pacanele gratis: Book of Vikings

Plati pacanele gratis: Book of Vikings

Daca te intrebi cum sa castigi la pacanele, afla ca ai nevoie de minim doua simboluri potrivite, dar hai sa vedem tabelul de plata pentru 5 bucati:

 • 5 X Viking = 500 X miza
 • 5 X Femeie Viking = 200 X miza
 • 5 X Coif = 75 X miza
 • 5 X Corn = 75 X miza
 • 5 X A, K = 15 X miza
 • 5 X Q, J, 10 = 10 X miza

Jocuri ca la aparate pe mobil Book of Vikings

Poti reda pacanele gratis Book of Vikings pe orice dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone sau o tableta, dar si pe versiunile desktop, precum un calculator sau laptop. Imaginile sunt de calitate inalta si pe un ecran mai mic, fiind complet optimizat. Modul simplu de joc este, de asemenea, potrivit pentru jocul intr-un cazino pe mobil. Functioneaza perfect pe un dispozitiv Android sau iOS.

Verdict

Tema cu vikingi este din ce in ce mai populara la jocuri ca la aparate, iar slotul Book of Viking este un slot simplu, cu o singura caracteristica bonus – rotiri gratuite cu simboluri speciale expandabile. Din punctul meu de vedere nu este nimic original aici, asa cum gasim la pacanele Vikings sau Vikings Fortune. Daca esti fanul sloturilor online simple, in genul celebrului Book of Ra Deluxe, atunci Book of Vikings este pentru tine. Poti castiga pana la 5000x miza.