Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Book of Vikings
Jocuri ca la aparate: Book of Vikings
5.0

Jocuri ca la aparate: Book of Vikings

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Book of Vikings

Book of Vikings este un joc de pacanele online proiectat de producatorul de jocuri Pragmatic Play, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de software de pe piata. Tema acestui joc ca la aparate sunt vikingii si aventurilor lor, o tema des intalnita in jocurile de pacanele. Grafica este simpla, dar impresionanta, iar efectele audio sunt de exceptie.

Structura acestui joc ca la aparate este pe 3 randuri X 5 coloane si 10 linii de plata fixe. RTP-ul este de 96,5%, volatilitatea este ridicata, iar castigul maxim este de 5000x miza totala. Poti incerca pe bani reali cu mize cuprinse intre 0.40 RON si 400 RON la cazinoul online Betano, atat pe versiunile desktop, cat si pe dispozitivele mobile.

Esti gata sa te alaturi vikingilor intr-o aventura in largul marii?

Jocuri ca la aparate: Book of Vikings
Jocuri ca la aparate: Book of Vikings

Simboluri

Inspirat din mitologia nordica, pe role vei gasi simbolul comune de joc din pachetul de carti, cum ar fi A, K, Q, J si 10, fiind simbolurile de valoare mica. Simbolurile specifice tematicii de vikingi sunt cele care ofera castiguri bune la pacanele, de pana la 500x. Avem Viking, Femeie Viking, Coif si Corn.

Cartea are dublu rol. Este atat Wild si inlocuieste toate celelalte simboluri, cat si Scatter – cu minim 3 oriunde pe role declansezi functia Rotiri Gratuite. Ofera o plata de pana la 200x miza totala pentru 5 de un fel.

Reguli de joc si gameplay

Configurarea jocului de pacanele online Book of Vikings este foarte simpla. Jocul ca la aparate este redat pe o matrice cu 5 role X 3 randuri si 10 linii de plata fixe. Cu doar doua simboluri cu valoare ridicata sau cu 3, incepand cu prima rola, vei crea un castig. Pentru a vedea valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus, poti face clic pe “i”.

Poti incerca slotul online Book of Vikings cu mize cuprinse intre 0.40 RON si 400 RON, pariu care poate fi setat din butoanele + si – de langa butonul rotire. Optiunile obisnuite de redare automata ale jocurilor Pragmatic Play sunt disponibile. Poti seta intre 10 si 100 de rotiri automate, unde poti seta limite de pierdere si castig. De asemenea, poti utiliza tasta “Space” pentru modul “Turbo”, daca preferi un joc rapid.

Functii speciale

Aterizeaza 3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Carte) oriunde pe role in aceeasi rotire si vei obtine o plata de pana la 200x miza totala, dar si 10 rotiri gratuite. Inainte de a incepe, un simbol va fi ales in mod aleatoriu ca simbol special expandabil in timpul functiei. De fiecare data cand apare, simbolul respectiv se extinde pe intreaga rola. Simbolul special ofera plati, chiar daca nu aterizeaza pe role alaturate. De exemplu, daca cade pe rolele 1, 3 si 5 ar crea combinatii castigatoare.

Tabel de plata cu un ecran complet cu simbol special expandabil:

  • Viking = 5.000 X miza
  • Femeie Viking = 2.000 X miza
  • Corn, Coif = 750 X miza
  • A, K = 150 X miza
  • Q, J, 10 = 100 X miza

Plati pacanele gratis: Book of Vikings

RTP-ul este de 96.5%, unul peste medie, iar volatilitatea este ridicata, ceea ce inseamna ca exista potential mare de plata. Castigul maxim este de 5000x miza totala, asta fiind posibil in timpul functiei cu rotiri gratuite, cu simbolul cu cea mai mare valoare expandabil.