Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Cash Connection Book of Ra
5.0

Pacanele gratis: Cash Connection Book of Ra

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
NovomaticAntice / Jackpot21 septembrie 202195%NUDANU5.000 x

Pacanele gratis: Cash Connection Book of Ra

Joaca pacanele Cash Connection Book of Ra intr-un mod inovator, cu un bonus modern – Rotiri Gratuite si 4 Jackpot-uri te asteapta! Este un slot Novomatic, asezat pe 3 randuri X 5 role si 10 linii de plata fixe. RTP-ul este decent, volatilitatea este medie, in timp ce premiile pot fi uriase.

Simboluri

Exista 11 simboluri la pacanele Cash Connection Book of Ra. Cele mai slab platite sunt cartile de joc A, K, Q, J si 10, in timp ce Exploratorul, Tutankhamon, Horus si Scarabeul ofera recompense mai consistente. Exista si Wild, cat si Scatter (Carte – 6 X activeaza Bonusul).

Reguli de joc si gameplay

Acest joc vine cu o matrice standard si 10 linii de plata fixe. Exista o gama larga de pariuri disponibile, iar pentru a se acorda castiguri este nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri de acelasi fel de la stanga la dreapta, asezate pe o linie de plata. Pariul pe rotire poate fi ajustat din butonele “-/+ miza totala”. Exista, de asemenea, un buton pe rotire automata, daca nu vrei sa dai Spin in mod manual. Inainte de a te aventura, consulta tabelul de plati si modalitate de declansare a functiilor bonus, facand click pe “Meniu”, unde ai posibilitatea sa vezi castigurile in numerar. Sa inceapa aventura din Egiptul Antic!

Pacanele gratis: Cash Connection Book of Ra – Functii speciale

Cu 6 sau mai multe simboluri Bonus (Carte) in aceeasi rotire, vei activa functia Lock & Spin. Vei observa ca simboluri Carte vin cu premii in bani atasate – cele care au activat functia, raman in pozitie. Vei primi 3 re-rotiri, iar fiecare Bonus care pica ulterior pe grila, ramane blocat pe tamburi si reseteaza numarul de re-rotiri la 3. Functia se incheie cand s-au terminat rotirile sau cand matricea este plina cu simboluri Carte.

In timpul caracteristicii poti castiga unul din cele 4 Jackpot-uri disponibile:

  • Mini in valoare de 10 x miza totala
  • Minor in valoare de 50 x miza totala
  • Major in valoare de peste 150 x miza totala
  • Grand in valoare de peste 800 x miza totala

Jackpot-ul Mini, Minor si Major pot fi castigate daca pe role pica un astfel de simbol in bonus. Grand se castiga atunci cand toata grila de joc este plina cu simboluri Carte (15).

Lock and Spin
Pacanele gratis: Cash Connection Book of Ra – Lock and Spin

Cum castigi la pacanele gratis: Cash Connection Book of Ra?

Se castiga de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu prima rola, atunci cand minim 2 simboluri aterizeaza pe una dintre cele 10 linii de plata. Cu 5 X vei revendica recompense mai mari, in special pentru Explorator si Wild (au aceeasi valoare, iar 5 X ofera de 500 de ori miza totala). Premii mari se pot incasa si in “speciala” cu rotiri gratuite, acolo unde exista simboluri cu bani si jackpot-uri.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

  • 5 x Explorator = 500 x miza
  • 5 x Tutankhamon = 200 x miza
  • 5 x Horus = 75 x miza
  • 5 x Scarabeu = 75 x miza
  • 5 x A, K = 15 x miza
  • 5 x Q, J, 10 = 10 x miza
Simboluri Cash Connection Book of Ra
Pacanele gratis: Cash Connection Book of Ra – Tabel de plata

Jocuri ca la aparate Cash Connection Book of Ra pe mobil

Ca si alte jocuri de pacanele Novomatic, Cash Connection Book of Ra poate fi testat si pe mobil. Poate fi jucat pe versiunea clasica desktop (PC, laptop) fie pe dispozitivele mobile, precum un smartphone sau tableta. Se reda in conditii excelente pe sistemele de operare iOS sau Android, acesta fiind un slot potrivit pentru a juca de acasa, din mers sau de oriunde te-ai afla.

Verdict

Este minunat ca celebrul joc de pacanele Book of Ra apare sub diferite forme. Ne place aceasta varianta, deoarece vine cu un bonus interesant, modern am putea spune, cu premii foarte bune. De asemenea, se poate castiga si Jackpot-uri, ceea ce este mai mult decat suficient de la un joc ca la aparate egiptean. Cu siguranta, merita sa il incerci! Poti incerca gratis Cash Connection Book of Ra pe site-ul nostru sau pe bani reali intr-un cazino online licentiat ONJN.