Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Da Vinci's Vault
Jocuri pacanele: Da Vinci’s Vault
5.0

Jocuri pacanele: Da Vinci’s Vault

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Da Vinci’s Vault jocuri pacanele

Leonardo Da Vinci este unul dintre personajele cele mai cunoscute din perioada Renasterii italiene. A fost scriitor, inventator, inginer, muzician, sculptor, pictor, operele sale fiind foarte apreciate si in zilele noastre. Cele mai cunoscute creatii au rol de simbol in jocul ca la aparate Da Vinci’s Vault al providerului Playtech. Lansat in 2017, asa cum ii spune si numele este un slot unde celebrul Leonardo da Vinci si inventiile sale servesc drept sursa de inspiratie. Slotul are 20 de linii de plata, RTP 94.04%, iar toata actiunea se poarta pe cinci tamburi a cate trei simboluri fiecare. Miza minima este 0.20 RON si cea maxima 200 RON, iar cel mai mare castig iti aduce pana la 10.000 fise.

Simboluri

Data fiind tema slotului video online, simbolurile de top exprima operele lui Leonardo Da Vinci, printre acestea Omul Vitruvian, Mona Lisa sau Gioconda si Elicopterul de lemn. Nu sunt singurele simboluri pentru ca pe cele cinci role pot fi stivuite 12 simboluri. O parte dintre acestea sunt considerate comune, ele se intalnesc in cele mai multe dintre sloturi, nu doar ale providerului Playtech. Sunt cinci la numar si ofera cele mai mici castiguri: A, K, Q, J si 10. De asemenea, simbolurile speciale nu lipsesc nici ele de pe ecran, Wild substituie toate simbolurile cu exceptia Scatter si aduce cel mai mare castig al jocului. Scatter este al doilea simbol special si poate sa apara pe oricare dintre cele cinci role.

Jocuri pacanele: Da Vinci's Vault
Tabel Plati Da Vinci’s Vault

Reguli de joc si gameplay

Totul se desfasoara pe un ecran alcatuit din cinci role, a cate trei simboluri fiecare. De la un simbol la altul, ai nevoie de doua sau trei asemenea elemente pe linia de plata pentru a beneficia de un castig anume. Regula este simpla, aceste simboluri trebuie sa fie consecutive pe linia de plata, de la stanga catre dreapta. Exista 20 de combinatii diferite de a castiga, acestea poarta numele de linii de plata. In partea de jos a ecranului de joc iti poti personaliza jocul, selectand miza. Poti activa rotiri automate, modul turbo, sa achizitonezi functia speciala Power Play.

Functii speciale

A devenit o obisnuita pentru pacanele online ale providerului PlayTech sa ai acces la mai multe functii speciale. Una dintre ele este Power Play, o functie pe care o poti activa contracost. Costul activarii unei asemenea functii difera de miza pentru fiecare linie. Consta in cinci invartiri, timp in care sunt colectate sigilii din bronz, argint si aur pentru a debloca roata seifului. Deblocarea seifului iti permite castigarea unor premii considerabile.

Wild este parte din joc, substituie toate celelalte simboluri cu exceptia Scatterului si asigura cel mai mare castig pe o linie de plata. La trei simboluri Scatter pe ecran, la finalul unei rotiri complete, se vor declansa Rotiri Gratuite. Nu exista un numar anume al rotirilor, obtinerea de trei ori a Craniului pe rola din mijloc duce la incheierea rotirilor. Stivuit, Craniul se va transforma in Wild si preia acelasi rol pe care il are acest simbol.

Plati pacanele Da Vinci’s Vault

Exista 12 mize diferite pe care poti juca, cuprinse intre 0.20 si 200 RON. Premiile cresc si ele pe masura ce valoarea mizei este mai mare. Cel mai mult in jocul de pacanele gratis Da Vinci’s Vault poti castiga pana la 10.000 fise per linie de plata cu simbolurile Wild si Mona Lisa. Pana la 4.000 fise poti castiga cu linia completata de Omul Vitruvian. 1.500 de fise poti castiga cu o linie completa a simbolurilor Elicopter si Pocalul de aur. 1.000 fise vei castiga daca pe eran apar cinci simboluri Scatter. A, K pot aduce pana la 300 de fise, iar Q, J si 10 cel mult 200 de fise.

Jocuri pacanele pe mobil: Da Vinci’s Vault

Accesul la cazino-urile online se face direct prin intermediul oricarui dispozitiv. Indiferent ca ne referim la laptop, PC, mobil, tableta sau oricare altul, ai acces catre serviciile unui cazino. Exact acelasi lucru se aplica si cand ne referim la sloturi video. Ele se pot accesa de oriunde, prin intermediul oricarui dispozitiv mobil, indiferent de sistemul lui de operare. Windows, IOS sau Android, exista aplicatii cu ajutorul carora vei avea acces. Exceptand varianta clasica, pe PC/laptop, recomandam utilizarea tabletei, aceasta dispune de dimensiuni potrivite pentru sanatatea ochilor tai.

Verdict

Pentru un slot pe 20 de linii de plata este un joc mai mult decat interesant. Functii speciale se pot activa automat, fie contracost, ceea ce il face si mai misterios. Cu putin noroc vei avea parte de castiguri substantiale si asta datorita functiilor speciale si a modului lor de a se desfasura. Da Vinci’s Vault este disponbil pe dispozitivele mobile, ceea ce inseamna ca te poti bucura de acest slot direct de la birou, din fotoliu sau din metrou.

In concluzie, slotul are cateva lucruri de oferit, printre ele as aduce in discutie tema, platile care sunt mari, functiile speciale si merita sa il joci.