Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la pacanele: Faust
Jocuri ca la pacanele: Faust
5.0

Jocuri ca la pacanele: Faust

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Faust jocuri ca la pacanele

Johann Wolfgang von Goethe este un poet, ganditor si om de stiinta, care de-a lungul vietii sale a lansat opere ce si-au pus amprenta. Faust este una dintre ele si prezinta un personaj nemultumit de ce i se intampla, care primeste raspuns la dorintele sale. Cum nimic cu vine gratuit si fara consecinte s-a fructificat pactul cu diavolul.

Iata ca providerul Novomatic a gasit de cuviinta sa puna pe tapet aceasta drama. Slotul ca la aparate Faust este o drama a savantului Faust cu Gretchen si diavolul Mephisto. Consecintele acestei relatii si rezultatele actiunilor vor avea loc pe cinci role, trei tamburi si zece linii de plata.

Simboluri

Simbolurile joaca un rol exponential intr-un joc de cazino online si nu numai. Precum si in alte multe astfel de sloturi, Faust propune o serie de simboluri impartitte pe mai multe categorii. Zece astfel de simboluri te astepta pe cele cinci role si trei tamburi. Jumatate dintre ele intra la categoria simboluri clasice, intalnite des si in alte jocuri la pacanele. Ele sunt A, K, Q, J si 10,

Cealalta jumatate este a simbolurilor specifice jocului in sine. Cinci simboluri reprezinta opera Faust pe ecranul de plata, ele find reprezentate de chipul lui Faust, a lui Gretchen si a diavolului Mephisto. Suma simbolurilor este intragita si de cele doua reprezentate de talerele balentei.

Jocuri ca la pacanele: Faust
Simboluri si plati Faust

Reguli de joc si gameplay

Deschide cont la Vlad Cazino si Unibet Cazino pentru a avea acces catre jocul acesta la cazino online. Pe langa acest lucru ai si un bonus generos la prima depunere. Apoi tot ce trebuie sa faci este sa iti personalizezi jocul. Pentru a face acest lucru trebuie sa deschizi jocul, sa mergi in partea de jos a ecranului si astfel, sa selectezi ceea ce ti se potriveste.

Acolo ai posibilitatea sa iti ajustezi miza totala pentru fiecare rotire, cat si liniile de plata. Cele doua sunt in stransa legatura pentru ca in functie de miza pentru fiecare pariu, atunci castigul obtinut poate sa fie mai mare. Pentru ca un astfel de castig sa existe este nevoie ca pe linia de plata, de la stanga catre dreapta, sa fie cel putin doua simboluri identice, in cazul simbolurilor specifice jocului. Cele considerate clasice genereaza un castig daca sunt cel putin trei pe linia de plata.

Tot din partea de jos a ecranului de joc poti selecta rotirile automate sau activa functia Gamble. Aceasta din urma iti permite dublarea ultimului castig.

Functii speciale

Daca esti amator de jocuri ca ala aparate mai vechi, precum Book of Ra, atunci ti-ai gasit alternativa perfecta. Simbolul Scatter are mai mult functii. Pe langa declansarea specialei la cel putin trei simboluri stivuite la finalul acelasi rotiri, el este si Wild. Asta inseamna ca daca leaga un castig pe linia de plata, este un substitut pentru toate celelalte simboluri.

Nu degeaba comparam acest joc cu Book of Ra, avand in vedere ca speciala se desfosoara dupa aceeasi maniera. Declansarea acesteia aduce zece jocuri gratuite, unde un simbol este ales sa fie expandabil. In timpul jocurilor gratuite acest simbol expandabil special se poate extinde pe oricare alta rola. Speciala este redeclansabila.

Plati pacanele Faust

Castigurile sunt aparte in jocurile la pacanele si ele depind de valoarea simbolului care completeaza o linie de plata. Totodata, ele mai sunt si strans legate de miza pentru fiecare rotire in parte. RTP-ul nu vine cu cifre bune, in speranta ca un castig foarte mare se poate genera pe o intreaga linie de plata. Insa, posibilitatea unui castig pe masura asteptarile nu este exclusa, cu atat mai mult cand exista speciala. Dar in afara acesteia simbolul top este cel al personajului principal.

Cel mai mare castig generat dintr-o singura rotire completa vine daca pe linia de plata sunt cinci simboluri care intruchipeaza chipui lui Faust.

Jocuri pacanele pe mobil: Faust

La ora actuala tehnologia este la un nivel foarte avansat. Daca poti sa vorbesti la telefon dintr-un capat in altul al lumii, atunci sigur poti sa joci la pacanele direct din confortul propriului camin. Astfel, la cazino online ai accesul direct de pe mobil. Fara vreo restrictie, poti avea acces la pacanele online, printre ele fiind si jocul Faust.

Sistemul de operare nu este nici el o problema pentru amatorii de cazino. Ei pot avea acces si daca au un dispozitiv care ruleaza atat pe Android si IOS. Indicat este sa folosesti tableta, este dispozitivul care iti ofera un confort vizual foarte bun.

Verdict

Daca esti un amator de jocuri clasice si vrei sa treci la un alt nivel, cu grafica moderna si alte simboluri, Faust este exact ceea ce cauti. Daca vrei, putem sa-i gasim un corespondent in aceasta lume a pacanelelor in jocul ca la aparate Book of Ra. Insa, castigurile mari sunt rare si lucrul acesta este un element care ar putea sa cantareasca enorm.

Partea buna este prezenta specialei si posibilitatea ca aceasta sa se redeclanseze, aducand runde gratuite nelimitate. Disponibilitatea slotului pe dispozitivele mobile conteaza mult si face din FAUST un joc tocmai bun de jucat.