Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis Skywind: Gem Queen
5.0

Pacanele gratis Skywind: Gem Queen

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
SkywindEgipt06.10.201696,06 %NUDANU1.250.000 RON

Pacanele gratis Skywind: Gem Queen

Calatoreste in Egiptul Antic si descopera comorile si secretele Reginei Cleopatra la pacanele Gem Queen! Acest slot online de la Skywind vine cu 3 randuri X 5 role si 25 linii de plata fixe, unde vei gasi simboluri egiptene, precum Anubis, Scarabei sau Cruci Ankh – arata excelent din punct de vedere grafic, iar coloana sonora te transporta in timpul lui faraonilor. RTP-ul este peste media de piata, de 96.06%, volatilitatea este scazuta, ceea ce duce la un castig maxim de pana la 1.000X miza totala pe rotire. Afla mai multe detalii interesante in paragrafele de mai jos!

Simboluri

Egiptul Antic este reprezentat de simbolurile pe care le gasim in acest slot. Cel mai bine platit simbol este Anubis, urmat de Scarabeu, Ochiul lui Horus si Cruce Ankh. Pietrele pretioase ofera cele mai mici recompense, in timp ce Scatter-ul acorda pana la 200 de monede pentru 5x. Grila de joc este alcatuita din multe Wild-uri, reprezentat de Regina Cleopatra – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Free Games si Scatter.

Cum castigam la Gem Queen
Pacanele gratis Skywind: Gem Queen – Tabel de plati

Reguli de joc si gameplay

Gem Queen este un joc de pacanele online construit pe o grila de joc standard 3×5. Miza poate fi setata din butoanele + si – aflate in partea stanga jos a ecranului, langa butonul “i” – tabel de plata (pariul incepe de la 0.25 RON si ajunge la 1.250 RON). Exista un Mod Turbo, daca preferi un joc mai rapid si o functie de redare automata, ambele pictograme fiind in partea stanga jos, langa butonul rotativ mare de coloare verde – Invartire. Se inceapa cautarea de comori!

Functii speciale

Dupa fiecare combinatie castigatoare, se declanseaza functia Castiguri in Cascada – simbolurile care au format castigul vor fi eliminate de pe grila, iar în locul lor vor ateriza altele noi, ceea ce poate duce la alte posibile castiguri. Functia se incheie atunci cand nu se mai formeaza plati consecutive.

Rotiri Gratuite

Pentru a activa secventa bonus cu rotiri gratuite, ai nevoie de 3 simboluri Free Games simultan pe rolele 1, 3 si 5. Apoi, vei primi 15 jocuri bonus, unde pe durata functiei, poti obtine multiplicatori progresivi, de la pana la 5x – fiecare cascada face ca multiplicatorul sa creasca cu 1x. De exemplu, daca ai reusit 4 castiguri la rând, vei avea un multiplicator de x4, dar daca la urmatoarea rotire gratuit, nu se mai formeaza combinatii castigatoare, multiplicatorul se reseteaza la 1x.

Ce functie gasim in slotul Gem Queen
Pacanele gratis Skywind: Gem Queen – Rotiri Gratuite

Cum castigi la slotul Gem Queen?

3, 4 sau 5 simboluri identice asezate pe una din cele 25 linii de plata, formeaza o combinatii castigatoare – toate simbolurile trebuie sa aterizeze incepand cu primul tambur, de la stanga la dreapta, pe role consecutive. Cel mai bine platit simbol este Anusis, in timp ce simbolurile Pietre pretioase ofera cele mai mici plati. Premiile mari vor veni in timpul functiei Rotiri Gratuite, acolo unde exista multiplicatori de pana la x5.

Tabel de plata la pacanele Gem Queen pentru 5X simbol

  • 5 x Anubis= 5.000 de monede
  • 5 x Scarabeu = 300 de monede
  • 5 x Ochiul lui Horus = 200 de monede
  • 5 x Cruce Ankh = 150 de monede
  • 5 x Pietre pretioase (6 la număr) = intre 30 si 100 de monede

Jocuri ca la aparate: Gem Queen pe mobil

Skywind Group creeaza jocuri ca la aparate, care se pot testa si pe un telefon mobil sau pe o tableta. Gem Queen a fost creat in tehnologia HTML5 pentru o experinta online pe mobil perfecta si, indiferent daca ai un smartphone care foloseste un sistem de operare Android sau iOS, te poti bucura de de acest slot oricand si de oriunde, cu o conexiune buna la internet. Calatoreste in Egiptul Antic direct de pe canapeaua ta!

Verdict

Gem Queen este un joc de pacanele cu Egiptul Antic destul de simplu, dar care arata bine din punct de vedere grafic, cu elemente frumoase din timpul civilizatiei egiptene – Regina Cleopatra este si va fi intotdeauna un punct de atractie, asa cum se intampla si in acest slot. In ceea ce priveste functiile bonus, nu suntem impresionati – slotul se concentreaza pe functia Rotiri Gratuite, cu multiplicatori progresivi (maxim x5). Pe site-ul nostru poti incerca multe jocuri ca la aparate gratis inspirate din Egiptul Antic!